Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1334052 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1334052

Odpowiedzi 4348

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Na łatwym+  pułapki włączone, sen wyłączony. Czary z kręgu nie pomogą bo ten durny bagienny cep mnie atakuje;p

Siłę mam z tabliczek itp, Miałem podobną sytuację jak grałem nekromantą, ale jak miałem falę to kosiłem wszystkich jak wiosenną trawę:D potrzeba mi tylko radę na jaszczuro człeki:D

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Było trzeba w zręczność ;)

Nie było to potrzebne. Jak wspomniałem, dobiłem te 45 siły i 30% 2h i już dalej szły umiejętności i Mana :3

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@KaMie zależy gdzie wymiatasz? W 1 rozdziale i w Jarku ja bez gildii mogę wymiatać ale gorzej jest z GD ;/
@Pulaski kup zwoje przemiany i omiń jaszczurki ;p

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
A takie pytanie. Czy warto - i jeżeli tak to do jakiego momentu - inwestować w Wytrzymałość i HP?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Do życia nie warto, a do wytrzymałości można, jak grasz 2-ręczną bo szybko schodzi. Polecam kupić przepis u sagity na miksturę z serc troli, dodaję 5 wytrzymałości na stałe za jedną.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zagadka to jest dla mnie to jakim chujem pulaski to postacią doszedł do 4 rozdziału i przeżył jego grupka orków powinna i zapewne to robi zmieść z powierzchni ziemi :P zaś 2-3 szkielety powinny go skutecznie wcielać do kościanej partii :P

Rada graj od nowa najlepiej na 1.2 :P

Hp i Stamina to rzeczy w które należy wywalić okrągłe 0 pn niezależni od poziomu

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Pulaski ale co Ty chcesz z tą wytrzymałością nadrobić? Już nawet przeciwnik nie jest potrzebny bo sama ona Cię wykończy.
Tak na dobrą sprawę to nawet nie wiem co tu doradzić bo 1h w tym momencie jest mało użyteczne. Powinieneś mieć Miecz Asasyna, Klątwa Azlagora a za chwilę Uriziela tylko co z tego skoro Ty walisz w 1h. Ma magi Zielarzy sie nie znam, niech wypowie się ktoś obeznany w tym temacie ale o walce w zwarciu to Ty zapomnij. Zacznij od nowa chyba że wolisz ażeby ktoś Ci swój zapis udostępnił
Wejdź w Oceń moją postać i tam zobaczysz jak powinny wyglądać postaci na tym etapie gry

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
A tu się zdziwisz:D grupę orków zniszczę;D, i szkieletów. No gorzej jak tam jest elita, po prostu wzywam z 5 strażników kamiennych i robią jako tarcza a ja nawalam ze strzały śniącego:D. Dobry paten, szkielety niszczę jak moje spodnie w robocie.  Potrzebuję tylko fali smierci, i będzie już z górki. O dziwo tylko many mam jakoś mało, pierwszy raz jak gram magiem mam tylko tyle..

ALE JA Z MIECZA ROBIĘ RUNĘ NIE MIECZA HALOO:D, jest obszarowa, to jest praktycznie najlepszy czar w grzę..

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No tak pewnie zwojami trupy traktujesz to nie mam więcej pytań, fala równa się świątynia spiocha nie wiem jak tam przeżyjesz, no dobra używając runy dead trupa to i przeżyjesz ale ile expa się zmarni :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Będę solo wybawiać ich, skoro zabijam szkieleta na 3-4 strzały, jedynie tego w zbroi kruka muszę zabić śmiercią ożywieńca..

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Czy gdzieś jest zapisane jakie bonusy daje jedzenie? Gdzieś to widziałem ale znaleźć nie mogę. :<

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra zostalem tym nowicjuszem Beliara czy co to jest wiec czas na moje lamerskie pytania. Grac normalnie i dopiero od 101 uzywac bonusow do many czy szybciej uzyc bonusow zeby jak najszybciej zostac nekromanta, miec kostur i czary

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
dopiero od 101 uzywac bonusow do many

Nie inaczej. Przynajmniej ja tak grałem.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Inaczej...
przynajmniej ja tak sądze :P

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Przy tak ogromnej liczbie bonusów do many, szczerze wątpię w sens pakowania PN w manę.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Doświadczeni gracze i Ci mniej doświadczeni w sumie też:
Czy te bonusy w 100% działają?
Spoiler
1) Gulasz wołowy (2 ciemne grzyby+mięso chrząszcza)-20 szt. - 5+ Mana
2) Zupa grzybowa (2 ciemne grzyby+mięso kopacza)-20 szt.- 5+ Mana +5 ochrona przed magią
3) Piwo (zwykłe)-50 kufli - Mana +1, Punkty trafień +2
4) Gin "Extra" (10 butelek ginu)-Receptura w jaskini z zardzewiałą kratą i z goblinem Mirblom)-5 szt. - 2+ Mana, 5+ Punkty Trafień
5) Szynka 25 szt.- 5+ Punkty Trafień
6) Kiełbasa 25 szt.- 3+ Punkty Trafień
7) Ser 25 szt.- 2+ Punkty Trafień
8) Chleb 20 szt.- +1 Punkt Trafień
9) Zupa z żółwia (1 porcja - 2 mięsa żółwia jeśli gotuje Edda, jeżeli Bezimienny 2 mięsa żółwia+1 butelka wody)-5 porcji - 1+ Siła
10) Jabłka 25 szt.- 1+Siła
11) 35 butelek wina - 1+Mana, 2+ Punkty Trafień
12) Mleko (15 butelek) - +1 wytrzymałość, 5+Punkty Trafień
13) Kawałek mięsa otrzymany od myśliwego Niklasa - +1 Siła
14) Zupa od Tekli - 1+ Siła
15) Zupa z ciemnych grzybów (50 ciemnych grzybów) - 5+ Mana
16) Śledź 1 szt. - 20+ Punkty Trafień
17) Trunek Młot Lou od Snafa - 1+ Siła
18) Pieczone mięso od kucharza bandyty w Jarkendarze - 1+ Siła
19) Czerwone bagienne ziele od Lestera - 3+ Mana
20) Mikstura Przemiany Duszy (obóz bandytów) - Dwa żądła krwiopijców+Ekstrakt many+Esencja lecznicza+Woreczek Ziaren czerwonego pieprzu
21) Piwo od Koragona - 3+ Punkty Trafień, 1+ Mana
22) Wino "Łzy szczęścia" od Fernanda - 25+ Punkty trafień
23) Podsmażenie mięsa na rożnie nad ogniem u Magów Wody przy portalu - 1+ Siła
24) Czarna Zupa (50 Czarnych grzybów) - 5+ Ochrona przed magią
25) Eliksir władzy od Lutero za wykonanie zadania - 3+ Siła, 3+ Zręczność, 3+ Mana
26) Kompot z leśnych/polnych jagód - 25 szt.- 10+ Punkty Trafień

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta tyle ze spis pochodzi z 1.1 czy 1.0 kilka z nich zostało zatopione reckami jednak dalej są w grze :P
Pakowanie w mane niema sensu robimy to bo musimy zostać magiem zasadniczo 40 wyciągamy z biżuterii i bona od constatina jeśli jesteśmy wstanie dobrze zagospodarować postać w 1 rozdziale to bez nauki osiągniemy te 100 many a potem ot już nawet i wydawać na nią nie będziemy musieli :P

Prościej mówiąc mag w returnie nie musi i nie powinien pakować w manę :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta tyle ze spis pochodzi z 1.1 czy 1.0 kilka z nich zostało zatopione reckami jednak dalej są w grze :P
Pakowanie w mane niema sensu robimy to bo musimy zostać magiem zasadniczo 40 wyciągamy z biżuterii i bona od constatina jeśli jesteśmy wstanie dobrze zagospodarować postać w 1 rozdziale to bez nauki osiągniemy te 100 many a potem ot już nawet i wydawać na nią nie będziemy musieli :P

Prościej mówiąc mag w returnie nie musi i nie powinien pakować w manę :P

No właśnie ja zapakowałem do 45 w mane i jadę na bonusach (to 45 licze z bonsuem Constantina). Kupiłem halabardę i poznałem urok wytrzymałości -.- jednak zanim będę ubijać trolle muszę inwestować w 1h

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Czemu nie kostur? Czy jeszcze nie masz?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
A gówno prawda. Wcale nie musisz inwestować w 2h. Zostaw Halabarde bo to masochizm. Skołuj Pikę Bojową Wodnego Kręgu

0 użytkowników
Do góry