O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1541652
Odpowiedzi 4348
Łowca
Maciuś
Użycie runy bądź zwoju na trupy = -50% expa i to jest problem który łucznikowi bardzo uniemożliwia zdobycie ambasadora ofc każdy gra jak chce i może sobie tracić expa jego sprawa
panzpis
Hmm dobra czyli widze że łucznikiem za dużo kombinowania itp. itd. Więc pójde w woja(wiem że Magiem Ognia najlepiej ale nim przechodzilem ostatnio czystego G2 nk) i tu mi sie nasuwa pytanie ćwiczyć odrazu 2h czy do np. 3 rodziału 1h tak do 45% a na miszcza z tabliczek?czy odrazu w 2h?Drugie pytanko to to, czy na woju troche zreki sie przyda?Oraz wszelkie umiejętności złodziejskie?Bo widzę że teraz to nawet nawet papieru do odbytu pożyczyć nie mogę, bo odrazu jest alarm i game over.Więc nwm czy wgle na coś mi sie to skradanie przydaLast pytanie:Jaką gildie wybrać grając taką postacią?Bractwo Ćpunów czy Najemników?
gandalfgandalf
Tizgar
Kuken
Kiedy mag ognia moze uczyc sie poszczegolnych kregow? chodzi o rozdzialczy jak zostane opiekunem i wybiore droge wody to bede mogl sie ucxyc tej magi?
Lol to dosyc kiepsko a 6krag? Musze wziac miltena na statek?Opiekunowie ucza do 6 prawda?bo ja planuje spam:Lodowa falagrom/deszcz ognia
BCS
milten6