Łał to jedziemy z ta weryfikacja

Kwazi
Jeżyki to ty już dawno powinieneś mieć maja one wyższy prio niż 2h ale zaraz po nich można już 2h
Zręczność osiągniesz bez ładowania pn w nią a na chuj ty chcesz kraść hagena w 2 rozdziale tego questa od asthara i cała seria szponem i strażnicy nie wykonasz w 2 rozdziale dopiero w 3 ( ok to się da wykonać w 2 bo można zrobić postać która da rade z trupkami i można olać gomeza ale pytanie czy warto się potem srac wieki zanim zbije z -200 do 0 karmę u innosa a questa od gomeza można dopiero dostać w 3 rozdziale

Panzpis
Jeśli return niczego nie zmienił to max można się nauczyć do 200 od erola i torlofa
Niestety nie do końca będzie 3 do 1 wczoraj zacząłem już lecieć bonusami bo przekroczyłem 90 siły na czysto bez biżuterii i po wyłganiu bonusów i założeniu bizuterrii mam 172 siły i juz widzę koszt 4 do 1 nie wiem chyba teraz próg jest już przy 150
Ale w takim rozwoju postaci nasuwa się jeden problem chodzi o brak złota nawet mając 3 opcje najlepszego zarobku może nam brakować kasy poważnie

a ze wydajemy nałogowe pn w siły znowu nie mamy pn na inne przydatne zdolności typu myslistwo i ucinamy sami sobie najlepsza opcje zarobkowa

tak samo kopanie złota tez nie wydajemy pn i kolejne parę dobry tysiecy idzie się dymac a koszta siły lada moment przy końcówce przekraczają 5k za 5 siły

Powiem to tak, ta akcja jest wykonalna ale nierealna

wiem to się podwójnie wyklucza ale chodzi oto ze to matematycznie i teoretycznie jest posible ale praktycznie będzie problem z goldem który wynika z oszczędzania pn
And weryfikacja teraz

Chcesz to zrobić po to aby miec na hity w sumie to i tak ci nie da tego co chcesz czyli mam na hita

gdyż większość potworów będziesz miał na hita już przy 300 siły i panu smokow przy 100% w broni bo nonstop crit tam tylko orkowie będą wyjątkiem bo będą na 2

Druga rzecz npc maja wzrost statystyk co opisałem w poradach ogólnych chyba wiec nawet 500 sily nie zabije na hita bandyty który w 7 rozdziale ma prawie 4k hp

ba nawet z gniewem nie padnie na hita

Oja ale wall of text