Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1378705 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1378705

Odpowiedzi 4348

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie zostałem nowicjuszem i chce zostać guru czy muszę wykonać te wszystkie zadania dla balów i kor na kosa żęby nim zostać czy wystarczy mieć 40 pkt inteligencji i 100 many ?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak tu inteligencje zdobywac? Zauwazylem ze sie sama dodaje jak sie czegos ucze albo czytam jakies ksiazki, ale jak do cholery dobic te 40? Masakra jakas, 25 mam i juz nie wiem co robic

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mikstura na zwiększenie many  jest tylko ta z Ognisty korzeń czy jeszcze jakaś ? Do niej potrzeba ten korzeń + szczaw czy rdest.
jest jakiś spis gdzie można je znaleźć ? od razu napisze że w ciekawostkach są tylko szczawie, smocze korzenie, i jagody goblinie  ale ich nie ma.

Lepszy mag wody czy nekromanta pod względem zadań/ fabuły trudności?

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Im większy poziom trudności do dla nekromanty i jego sług a na niższym to możesz mag wody od ciebie zależy kim będziesz

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mikstura na zwiększenie many  jest tylko ta z Ognisty korzeń czy jeszcze jakaś ? Do niej potrzeba ten korzeń + szczaw czy rdest.
jest jakiś spis gdzie można je znaleźć ? od razu napisze że w ciekawostkach są tylko szczawie, smocze korzenie, i jagody goblinie  ale ich nie ma.

Lepszy mag wody czy nekromanta pod względem zadań/ fabuły trudności?

od 2 rozdziału u constantina przepis 25 ciemnych grzybów +3 do many na patchu 1.3.1 który polecam dla magów 2 ogniste korzenie + rdest polny bez szczawiu królewskiego. Co do maga to polecam bardzo nekromante sporo dodatkowych zadań i umiejętności tylko dla nekromanty.

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeszcze szybkie pytanka lepiej kostur 1h czy 2h ? głównie spelle pójdą w ruch. Grając magiem trzeba na coś koniecznie zwrócić uwagę ? czy ten kapelusz co dodaje mp i inta jest tylko dla magów ognia(kiedyś tak było) czy dla all magów ? 

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak masz więcej % w 1h to dajesz a jak masz w 2h to bierzesz wybierz ten kostur który ci odpowiada w walce, grając magiem trzeba zwracać uwagę na bonusy jak mikstury many z grzybków czy coś innego, Ten mój ulubiony kapelusz (taka nazwa) jest ogólnie dla każdej klasy

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mag wody tak samo zdobywa rune z uriziela ?  jeśli wykonam wątek opiekunów to w którym rozdziale będę mógł wybrać drogę ? jeśli wybiorę drogę ciemności to czary jakie używa nekromanta będą dla mnie dostępne ? krzyk umarłych itp ?

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę dobić z 35 do 40inty najszybciej,nie byłem  u najemnikow ani u myśliwych

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U myśliwych za każdą umiejke (skóry, zęby itp) masz po 1 inta, więc spokojnie nabijesz. Pytanie kim grasz, bo jak magiem to wiadomo, zbieraj ile sie da.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok juz zrobione :) Mag ognia no i mam sporo wyuczone,gdzies wyczytalem ze w 1szym rozdziale mozna niec 90 inty w jaki sposob? procz czytania ksiazek itp

Post połączony: 2016-12-10, 12:26
W co najlepiej dodać te PKT umięjętności ? I czy mogę zacząć juz 2rodział,i gdzie najlepiej iść najpierw GD czy JARK?
http://imgur.com/a/cKIjf

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opisze ktoś jak ma się porównanie przydatności run przy Guru/ nekromancie/ magu ognia/ wody ? :) Po krótce, zdanie może dwa xd

WooDDs

WooDDs

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem Uriziel zadaje więcej obrażeń od Zamieci (tego miecza od jednego z Panów Cieni). Testowałem dmg na orkach, i Uriziel zadaje zauważalnie więcej, a tak się jarałem że w końcu założę ten mieczyk, a tu kupa, okazuję się gorszy mimo że ma lepsze staty jeżeli chodzi o obrażenia fizyczne i magiczne.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem Uriziel zadaje więcej obrażeń od Zamieci (tego miecza od jednego z Panów Cieni). Testowałem dmg na orkach, i Uriziel zadaje zauważalnie więcej, a tak się jarałem że w końcu założę ten mieczyk, a tu kupa, okazuję się gorszy mimo że ma lepsze staty jeżeli chodzi o obrażenia fizyczne i magiczne.

Bo na 1.3.1 Uriziel ma zbugowane obrażenia magiczne jak i wszystkie bronie co mają + obr od magii, także, jak używałeś uriziela to robiłeś o jakieś 500dmg za dużo...

Także broń o której mówisz jest o wiele lepsza od Uriziela gdyby nie był bugged.

WooDDs

WooDDs

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Bo na 1.3.1 Uriziel ma zbugowane obrażenia magiczne jak i wszystkie bronie co mają + obr od magii, także, jak używałeś uriziela to robiłeś o jakieś 500dmg za dużo...

Także broń o której mówisz jest o wiele lepsza od Uriziela gdyby nie był bugged.

Sęk w tym że gram na 1.3.2, i tutaj Uriziel zadaje od Zamieci odrobinie więcej dmg.

Lester z Lago

Lester z Lago

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ekhm, na patchu 1.3.1 do Hagena mogę pójść przed zostaniem strażnikiem świątynnym? Bo z Atamentorem lekkie problemu a na wszelki wypadek nie gadałem w bractwie o tym, zeby czego nie zepsuc, jak jestem nowicjuszem to moge się zapytać Oruna (czy jak tam temu najwyższemu guru) o spotkanie z Hagenem i zostanę do niego posłany? Czy muszę wykonać jakies misję (chodzi o te np z 60pkt many itd, u innych guru)

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz zostać albo Strażnikiem albo Guru, atramentora wyprowadź przez jaskinie, niech się zblokuje na kale i rypnij mu 2x gromem na twarz i zejdzie :)

Lester z Lago

Lester z Lago

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto na 1.3.1 grać łucznikiem? Chcąc zostać Strażnikiem Świątynnym? czy to nie styknie? (na 1.3.1 wymaga  siłk lub zręki i jedno lub dwu czy to dopiero od 1.3.2??)

Pyrokar12345

Pyrokar12345

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie czm podpala mnie kapelusz maga i czm u Assmala nie mogę wziąść zadania o bandzie Hanasa kiedy zabiłem Rudara

Lester z Lago

Lester z Lago

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie czm podpala mnie kapelusz maga i czm u Assmala nie mogę wziąść zadania o bandzie Hanasa kiedy zabiłem Rudara
Ponieważ kapelusz maga mogą nosić tylko magowie tak samo jak hełm paladyna  paladyni tylko :ok:
To zadanie jest chyba na rozdział 3? albo dalej  :trollface:

0 użytkowników
Do góry