Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1427981 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1427981

Odpowiedzi 4348

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytałem parę stron temu, ale nikt nit odpisał.

Grał ktoś łukiem? Da się?
Oczywiście, że się da, tylko słabe pojedynki, ale dobre na moby.

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy
Pytałem parę stron temu, ale nikt nit odpisał.

Grał ktoś łukiem? Da się?
Oczywiście, że się da, tylko słabe pojedynki, ale dobre na moby.

W Mrocznych Tajemnicach się nie dało. Każdy ork miał więcej ochrony niż najlepszy łuk, czyli  Bezi zadawał 0 obrażeń.

Dlatego pytam.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na 1.3.1 da się łukiem, ponieważ są zbroje na zręke+neutralne i jest alternatywna wersja gniewu stwórców(łuk lub kusza)

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Btw jak zdobywać HP w 1 rozdziale

karolll432

karolll432

Użytkownicy
posty4
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy

Darion,śledzik,tabliczki,mikstury z misji dla myśliwych, no i oczywiście jedzenie...

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Darion,śledzik,tabliczki,mikstury z misji dla myśliwych, no i oczywiście jedzenie...
A co do jedzenia, to co dokładnie?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
m.in. chleb i ser zjedz tego w odpowiednich ilościach, to będziesz miał bonusy w postaci PZ

karolll432

karolll432

Użytkownicy
posty4
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
m.in. chleb i ser zjedz tego w odpowiednich ilościach, to będziesz miał bonusy w postaci PZ

jeszcze 2x piwa od coragona za lehmara i kielichy, to chyba już wszystko.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha i jeszcze rób kompoty z jagód. To też daje co nie co PZ

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha i jeszcze rób kompoty z jagód. To też daje co nie co PZ
A skad moge wziac recepte na kompot?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nauczy Cię Cliff w zamku.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale w 1 rozdziale, sam bonus od dariona za duzo nie da i tak padne na hita od szkieleta.

Post połączony: 2016-11-02, 12:31

Ale w 1 rozdziale, sam bonus od dariona, sledzik za duzo nie dadza i tak padne na hita od szkieleta.  A co do misji dla mysliwych, to o co doklanei Ci chodzi? Bo wykonalem tam ze 2/3 questy, ale jeszcze zadnej poty na hp nie dostalem.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, proszę nie tyle o pomoc, a o poradę, bo wydaje mi się że ugrzązłem. Gram sobie Nekro na 1.3.1 i aktualnie wszedłem do GD (po raz pierwszy). Poziom normalny i w tej chwili 26 lvl (ogólnie to na runie zniszczenia w kryzysowych sytuacjach, jak i braku last hitów jak na przykład wycieczka z Miką na farmę Akila) straciłem maksymalnie 4k expa, co w tej chwili nie dałoby mi nawet lvl up. Wszystko co się dało zostało zrobione. Ogólnie odkładam cały czas sprawy związane ze zręcznością, bo wciąż nie wiem, czy nie przypakuje kilku pn w nią. Moje statystyki to: siła 74, zręka 13, mana 200, pż 690, wytrz 26 (tak, mógłbym mieć więcej), int 109, 1h 46%. Mam na sobie lekką szatę nekromanty i walczę kosturem oraz strzałą ciemności. Inteligencję mógłbym podbić jeszcze o jakieś 5 pkt maks, bo nie widzi mi sie kupowania recek na np siłę. O ile Khorinis i Jarek zrobiłem z palcem w dupie, tak w GD mam postój. Przebicie się do zamku graniczy z cudem, bo choć da rade na pierścieniu z dzika, to jednak nie ma sensu omijanie wszystkich orków. Testowo sobie zbugowałem na ścierwojadach tabliczki do 1h i dobiłem 100% by zobaczyć, czy dużo mi to pomoże, jednak dalej jestem w dupie. Przyznam się, że pierwszy raz gram klasą magiczną i szczerze mówiąc nie wiem, jak należy rozprawiać się z GD. Najbardziej mi chodzi o informację ludzi, co grali tą klasą, czym walczycie i jak sobie radzicie, bo cały rozdział spierdzielać mi się nie widzi. Poziom gry - normalny. Z góry dzięki na info

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałem na 1.3.1 nekro na rzeźniku. Masz 2 wyjścia które sam w sumie opisałeś - spierdzielać ale podpakować 1h i bić ich kosturem ( który swoją drogą ma na tym patchu zbugowany dmg bije sporo więcej niż powinien). Ja uciekałem przed nimi do 4 rozdziału kiedy dostałem nowe runy. Później jest lajtowo kosisz jednego za drugim.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie  : Gram na Rebalance v2 i jestemww wodnym kregu , koncze gildie zabojcow i mam 9lvl , 41 sily (z pierscionkiem 44), 30% 2h . 10 intelektu , 14 wytrzymalosci , szlem bardziej pod SŚ , ale chce zdecydowac sie na maga wody i mam pytanie , czy jest sens ? Mam 11 many... Czy lepiej isc w sile dalej , i czy wogole poradze sobie magiem wody (poziom Normalny)

karolll432

karolll432

Użytkownicy
posty4
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Hej

Czy grając guru mogę założyć szpon beliara? Gdy modle się przy kapliczce, mam tylko opcje zmiany na runę, jestem po wyspie i mam 179 karmy u Beliara.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli chce grać wojownikiem 2h to lepiej dolaczyc do najemników czy straży swiatynnej?

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli chce grać wojownikiem 2h to lepiej dolaczyc do najemników czy straży swiatynnej?

Tak szczerze to różnicy ci to nie robi wybór zależy od ciebie czy wolisz świrów z sekty czy ekipę Lee

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do ilu pakować siłę z pn? Do 64 a potem bonusy? Czy więcej? I czy 300hp w 1 rozdziale to dobrze?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Do ilu pakować siłę z pn? Do 64 a potem bonusy? Czy więcej? I czy 300hp w 1 rozdziale to dobrze?

Siłe pakujesz do  sytuacji kiedy 1pkt siły kosztuje 4PN.

A 300hp w 1 rozdziale to spoko ilość.

0 użytkowników
Do góry