Witam, proszę nie tyle o pomoc, a o poradę, bo wydaje mi się że ugrzązłem. Gram sobie Nekro na 1.3.1 i aktualnie wszedłem do GD (po raz pierwszy). Poziom normalny i w tej chwili 26 lvl (ogólnie to na runie zniszczenia w kryzysowych sytuacjach, jak i braku last hitów jak na przykład wycieczka z Miką na farmę Akila) straciłem maksymalnie 4k expa, co w tej chwili nie dałoby mi nawet lvl up. Wszystko co się dało zostało zrobione. Ogólnie odkładam cały czas sprawy związane ze zręcznością, bo wciąż nie wiem, czy nie przypakuje kilku pn w nią. Moje statystyki to: siła 74, zręka 13, mana 200, pż 690, wytrz 26 (tak, mógłbym mieć więcej), int 109, 1h 46%. Mam na sobie lekką szatę nekromanty i walczę kosturem oraz strzałą ciemności. Inteligencję mógłbym podbić jeszcze o jakieś 5 pkt maks, bo nie widzi mi sie kupowania recek na np siłę. O ile Khorinis i Jarek zrobiłem z palcem w dupie, tak w GD mam postój. Przebicie się do zamku graniczy z cudem, bo choć da rade na pierścieniu z dzika, to jednak nie ma sensu omijanie wszystkich orków. Testowo sobie zbugowałem na ścierwojadach tabliczki do 1h i dobiłem 100% by zobaczyć, czy dużo mi to pomoże, jednak dalej jestem w dupie. Przyznam się, że pierwszy raz gram klasą magiczną i szczerze mówiąc nie wiem, jak należy rozprawiać się z GD. Najbardziej mi chodzi o informację ludzi, co grali tą klasą, czym walczycie i jak sobie radzicie, bo cały rozdział spierdzielać mi się nie widzi. Poziom gry - normalny. Z góry dzięki na info