O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1320039
Odpowiedzi 4348
luk23
A masz zwój małej błyskawicy? Ja grałem ŁS i od Gallahada używałem tych 3 czarów: 1. światło - wiadomo:)2. mała błyskawica - przydatna na wybijanie krwiopijców oraz trutni w 1 i 2 rozdziale. Krwiopijce padały mi na 2 strzały, trutnie na 3. Dzięki temu bagna w Jarkendarze stają się łatwiutkie. Poza tym, im więcej mamy inta tym dmg będzie efektywniejszy. w 4 rozdziale wybijałem małą błyskawicą ogniste jaszczury (4-5 hitów). Także jest to jakiś na nie sposób nim zdobędziemy niewrażliwość na ich ognisty oddech. (alternatywą dla woja jest kusza). Kolejnym wykorzystaniem tego czaru w rękach wojownika jest możliwość aggrowania stada potworków w późniejszym etapie gry - gdy te na nasz widok normalnie uciekają. Gdy jednak strzelimy w 1 osobnika błyskawicą nim zdąży nas zauważyć, całe stado rzuci się na nas i już nie musimy się trudzić z gonieniem za każdym osobnikiem z osobna. (kusza działa podobnie)3. zniszczenie ożywieńca - świetny czar, niestety dający nam jedynie 50% doświadczenia. Niemniej uważam, że warto się go nauczyć by bez stresu pozbyć się tych kilka umarlaków jakie spotkamy w 1-2 rozdziale. Strata expa jest minimalna, a komfort duży:P
bgb
kolot17
Wyzysk11
harys
Tizgar
Suomix
BeziJuve
kageyoshi