Udowodnij mi to filmem, skrinami, bo na razie brzmi to słabo.
nie udowodnię ci bo nie gram w returna aktualnie, nawet nie mam go zainstalowanego

ale wystarczy obejrzeć odcinki returninga z GD na kanale Silverka, grał również na patchu 1.1 i też mu się orkowie respili

zwłaszcza w odcinkach w którym wybił wszystkich orków wokół zamku, a gdy później wrócił do gd w tym samym rozdziale orkowie znowu byli wokół zamku co prawda mniej

i u mnie było to samo ale mówię że na wersji starszej returna bez patcha 1.3 i 1.2

jak nie wierzysz to twój problem

Post połączony: 2016-04-07, 16:34
1. Idziesz najpierw do świątyni śniącego, przy wejściu będzie bariera, wtedy w dzienniku pojawi się wpis, żeby pogadać z Xardasem idziesz do niego a on cię wysyła do Ur-shaka , potem zdobywasz ulu-mulu, następnie idziesz do miasta orków i wykonujesz dolinę cieni, po dolinie cieni ognista bariera przed świątynią śniącego zniknie i możesz już iść po Uriziel

2. Jeśli gadałeś z Ur-shakiem to powinien ci powiedzieć o tarroku no i o udaniu się do ul-thralla, ale najpierw ulu-mulu bo bez niego nie wejdziesz do miasta orków , żeby zrobić ulu-mulu , tarrok jest obok zniszczonej wieży przy chacie Cavalorna , polecam wejść na szczyt wieży jest tam tabliczka i mikstura zręczności, oczywiście musisz zabić szkielety którą atakują tarroka i przynieść mu lekarstwo

To lekarstwo to orkowa mikstura która wypada ci czasami orków

jeśli nie masz orkowej mikstury to odkup ją od salandrila bo przecież wykonałeś chyba zadanie orkowa mikstura, jesli tak to powinna być ona w inwentarzu u Salandrila po wybraniu opcji handlu

3. dokładnie w tej kolejności co podałeś
4 tego ci nie powiem z tego co wiem to na starej wersji returna można pobić kreola i zabrać mu księgę, ale wiem że któryś patch 1.1 albo 1.2 naprawił ten bug

poza tym pokonanie kreola może być niewykonalne w 2 rozdziale zwłaszcza że przyzywa silne szkielety