Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4400420 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4400420

Odpowiedzi 14149

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy da się wykonać misję Względy Canthara w r2, tak aby móc właśnie w tym rozdziale odwiedzić sklep Sary, a potem wpakować ją i zrobić resztę misji dla gildii? Wiem, że nie możemy zagadać do Cantara w mieście bo wtedy mamy 2 dni. Ale przy poprzedniej rozgrywce, mimo tego, że nie zagadałem do niego on już znajdował się na miejscu Sary. Czy to błąd czy tak, może być? Czy nie możemy brać tego glejtu i wtedy nie martwić się o to? Gdyby teoretycznie wpakować Canthara to w r3 tak jak w NK wyszedłby on z paki?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nawet jak nie wezmiesz glejtu on i tak weźmie miejsce sary.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

moody132

moody132

Użytkownicy
posty34
Propsy4
  • Użytkownicy
Jaka jest trudność moda? Grałem w 1.2 bodajże na normalu było dość ciężko, jak jest w 1.3.2?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W chuj ciężko. jeśli miałeś problemy na 1.2, to nawet nie odpalaj tego moda na 1.3.2
bo na nim szkielety są mocniejsze od smoków xD

= D

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Were ale czy da się odwiedzić sklep u Sary w r2?

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorry niepotrzebny spam, nie ten temat  :redface: :redface:

moody132

moody132

Użytkownicy
posty34
Propsy4
  • Użytkownicy
W chuj ciężko. jeśli miałeś problemy na 1.2, to nawet nie odpalaj tego moda na 1.3.2
bo na nim szkielety są mocniejsze od smoków xD
A jak jest z 1.3?
1.2 miało jakiś krzywy balans, uciekanie potworów, i wytrzymałość była nie do wytrzymania ;d

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na 1.3.1 masz zbugowane bronie magiczne, pozatym gra dalej jest banalna. w 3 rozdziale miałem już 50 level tylko ze smokami miałem problemy i grupkami szkieletów.

= D

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Panowie na patchu 1.2 napisane jest, że można zdobyć pierścienie szybkości . Chodzi o pierścienie "nieskończonego biegu", jeżeli tak to naprawdę super ale czy jest możliwość zdobycia ich już w pierwszym rozdziale . Jeżeli ktoś wie prosze mi napisać nawet mimo spojleru . Pozdrawiam

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak, musisz wykonać zadanie u Barema w obozie myśliwych.

= D

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Dzięki śliczne . Chyba czeka mnie nocka z gothickiem :D

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś zabiło bandytów w obozie Dextera. 4 pałasze leżały pod mostem a samym obozie znalazłem siedem ciał. Został tylko Dexter, dwóch strażników, i trzech zwykłych bandytów. Dodatkowo wszyscy byli wobec mnie agresywnie nastawieni, a po wczytaniu gry na moście słyszałem dziwne dźwięki( podobne do tych które czasami słychać przy wczytywanie, ale bardziej jak czar przyznanie demona). Drugi strażnik za to nie rzucił się na mnie. Greg się nie teleportował i ciągle siedzi pod jaskinią. Zbuguje to dalszą grę czy mogę grać? PS: do czego służy pęknięta srebrna misa?

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Coś zabiło bandytów w obozie Dextera. 4 pałasze leżały pod mostem a samym obozie znalazłem siedem ciał. Został tylko Dexter, dwóch strażników, i trzech zwykłych bandytów. Dodatkowo wszyscy byli wobec mnie agresywnie nastawieni, a po wczytaniu gry na moście słyszałem dziwne dźwięki( podobne do tych które czasami słychać przy wczytywanie, ale bardziej jak czar przyznanie demona). Drugi strażnik za to nie rzucił się na mnie. Greg się nie teleportował i ciągle siedzi pod jaskinią. Zbuguje to dalszą grę czy mogę grać? PS: do czego służy pęknięta srebrna misa?
Skoro to nie Greg, możliwe że mogli pospadać ci 4 bandyci a reszta może im coś odbiło i powybijali  się nawzajem(taką sytuacje miałem raz w MT) jeśli masz save'a wcześniejszego możesz wczytać, jeśli nie spokojnie możesz grać dalej, bo Dexter żyje.Co do dzwiękôw jedyne jakie podczas rozgrywki się pojawiały przy ekranie ładowania, był džwięk podobny do efektu czaru Zniszczenie Ożywieńca.Co do misy to jeden z bibelotów, których jest masa w grze, chyba że w TR coś zmienili i o tym nie wiem.

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
idzie zmienić poziom trudności w czasie gry? pytam się, bo jestem w jarkendarze mam 85siły, miecz 90dmg i nie mogę sobie poradzić z polnym pełzaczem albo błotnym wężem. życia im ubywa tyle co nic

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Chyba ma constantino w sprzedazy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
on ma tylko wł/wył pułapek

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
idzie zmienić poziom trudności w czasie gry? pytam się, bo jestem w jarkendarze mam 85siły, miecz 90dmg i nie mogę sobie poradzić z polnym pełzaczem albo błotnym wężem. życia im ubywa tyle co nic

O ile się nie mylę jest kod na potkę, która zmienia nam poziom gry, ale nwm czy to prawda poszukaj.
Już lepiej zacząć od nowa, bo uruchomienie konsoli na sekundę = masa bugów w późniejszym etapie gry i wtedy jedyne rozwiązanie nowa gra.

Post połączony: 2016-04-03, 16:15
Sry, że post z rzędu, ale zazwyczaj więcej osób zauważa xD
Można wbijać do opuszczonej kopalni po wejściu do GD w 2 rozdziale czy lepiej nie by czegoś nie zwalić? Zauważyłem tam też szkielety kopacza i nie wiem czy będą potrzebni do czegoś czy coś.

jary900

jary900

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie mogę zdobyć bodajże "górski kryształ" potrzebny do stworzenia runy lodowa lanca ?

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie mogę zdobyć bodajże "górski kryształ" potrzebny do stworzenia runy lodowa lanca ?
Górski kryształ jest to kamień, którym uaktywniamy teleport na szczycie piramidy w okolicach magów wody.Znajdujemy go w sali, tuż za Krukiem.Do stworzenia lodowej lancy trzeba, kwarcytu.Można go kupić u np.Gorax'a,Isgaroth'a,Sagitty i Engor'a.

Edit: A próbowałeś tylko z kwarcytem?

jary900

jary900

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry