Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394087 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394087

Odpowiedzi 14149

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
MAM PYTANIE PODOBNO ŻĄDŁA KRWIOPIJCY MOGĄ LECZYĆ ALE JAK JE JEM TO MNIE NIE LECzĄ CO MAM ZROBIĆ ? ALBO CZEGO SIĘ NAUCZYĆ ?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Chciałbym powiedzieć że gram w returninga  na najnowszym patchu (Rebalance) Muszę powiedzieć że jest MNÓSTWO błędów dotyczących dialogów, sporo literówek, oraz błędy rzeczowe w dzienniku. Ale najbardziej żenujące było to jak przecinki oraz inne znaki interpunkcyjne były wstawiane podczas rozmowy z wężem na farmie lobarta ( wiem że ,możesz)  Sporo, ale to na prawdę sporo doszukałem się literówek w tej grze. Druga sprawa to poziom trudności. Co za idiota zrobił elitarnych węży w Jarkendanie podczas zadania (polowanie na błotne węże u bandytów) Powiedzcie mi co kurwa muszę zrobić żeby zabić błotnego węża za nim ten uderzy 2 razy mojego kompana i go zabije? Mam miecz z 180 obrażeniami a zabieram z 1hp..  oczywiście mistrzem jestem we władaniu bronią 2ręczną

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
MAM PYTANIE PODOBNO ŻĄDŁA KRWIOPIJCY MOGĄ LECZYĆ ALE JAK JE JEM TO MNIE NIE LECzĄ CO MAM ZROBIĆ ? ALBO CZEGO SIĘ NAUCZYĆ ?

Aby żądła leczyły trzeba się nauczyć jednej umiejętności od bandyty na bagnach w Jarkendarze chyba Edgor :) do tego z tego co wiem można się leczyć żądłami  tylko jakiś czas, gdyż później już nie leczą :)

Post połączony: 2016-04-11, 18:02
Chciałbym powiedzieć że gram w returninga  na najnowszym patchu (Rebalance) Muszę powiedzieć że jest MNÓSTWO błędów dotyczących dialogów, sporo literówek, oraz błędy rzeczowe w dzienniku. Ale najbardziej żenujące było to jak przecinki oraz inne znaki interpunkcyjne były wstawiane podczas rozmowy z wężem na farmie lobarta ( wiem że ,możesz)  Sporo, ale to na prawdę sporo doszukałem się literówek w tej grze. Druga sprawa to poziom trudności. Co za idiota zrobił elitarnych węży w Jarkendanie podczas zadania (polowanie na błotne węże u bandytów) Powiedzcie mi co kurwa muszę zrobić żeby zabić błotnego węża za nim ten uderzy 2 razy mojego kompana i go zabije? Mam miecz z 180 obrażeniami a zabieram z 1hp..  oczywiście mistrzem jestem we władaniu bronią 2ręczną

Patch 1.3.2 nic nie daje poza wielkim wręcz wzrostem poziomu trudności :) to patch dla masochistów więc po co go instalujecie już patch 1.3 zwiększa poziom trudności i to wystarczy nie trzeba instalować 1.3.2 :)

:D

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Albercik dziękuję za radę! Faktycznie ta osoba która wpadła na pomysł  aby dodac wersję 1.3.2 returninga jest kompletną idiotą. Czy ta osoba grała kiedykolwiek w gothica? Żenada!  1.3.2 to powinno wnosić ponad setkę poprawionych dialogów a nie zwiększanie statystyki  potworom

Post połączony: 2016-04-11, 18:18
nie polecam grać na wersji 1.3.2

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Patch 1.3.2 został już ukończony na poziomie trudnym, więc osobiście wydaje mi się, że poziom trudności trzeba umiejętnie dopasować do swoich umiejętności, ot cała filozofia :)
Co do masochistów to uważam, że wybór poziomu trudności jest rzeczą genialną, nawet weteran gry znający modyfikacje na pamięć wybierze poziom dla siebie jak również osoba, która chce przejść grę nie przemęczając się. Nie widzę powodu, aby kogoś obrażać lub wysuwać. Trochę szacunku dla innych.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy otrzymam ostatnie zadanie dla zabójców( te po rudarze) PS jaki poziom  można nabić na normalu w samym khorinis?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
donno, zadania nie idzie przez to wykonać :)

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś npc ( oprócz tych co podam niżej ), którzy mają w 2 rozdziale mikstury many na sprzedaż? Nawet nie zauważyłem kiedy mi się skończyły xD , a w tym mieście umarłych w dolinie cieni łatwo nie ma ;-;
Szybko te potki się rozniosły przez etap gry od awansu na sś :P
Lista npc, u których byłem i kupiłem:
-Gorax,
-u Constantina byłem, ale nie pamiętam czy potki sprzedawał
-Miguel,
-Fisk,
-Sengrath,
-Ten typ w zamku co strażnikom miejskim sprzedaje ciężki pancerz,
Może jeszcze paru było najwyżej dzięki waszym poradom sobie przypomnę :D
Nie piszcie jakim cudem zużyłem tyle mikstur sam nie wiem kiedy to minęło od dołączenia do strażników świątynnych.
Takiego 1 szkieleta dam radę usolować, ale czasami to schodzi jak krytyk nie wbija, ale niestety potionów hp też nieskończoność nie mam, a nie mogę zablokować ataku pomniejszych może nie umiem albo się nie da za bardzo.
Z góry dzięki za wypisanie npców, u których mogę kupić.
Zapomniałem dodać: patch 1.1 ReBalance v2.1
Kurczę właśnie sobie przypomniałem, że jest miecz na nieumarłych. W spisie broni jest napisane, że w wieży mgieł. Znajduje się on w jednej ze skrzyń tego nekromanty? Całą wieżę praktycznie przeszukałem z tego co pamiętam oprócz jego skrzyń. Jeśli tak to jest jakiś sposób żeby nie chciał nie zamordować za okradanie go? Sen coś czuję, że na nekromantę nie zadziała ;p Jak przywołam moba on najpewniej przywoła swoich nieumarłych.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mikstury mają też Sagitta, Salandril , Ignaz ,Zuris, Cronos , Lutero, Isgaroth, Engor, Fisk , Scatty  jest też jeden taki nowy npc dodany przez returna znajduje się w chacie Fernanda w górnym mieście ale nie pamiętam imienia :)  pewnie jest więcej handlarzy ale wymieniłem tych których pamiętam :) jest też handlarz w forcie Azgan ale tu również nie pamiętam imienia jak tam trafisz to go znajdziesz :)

Co do miecza na nieumarłych czyli miecz Nordmarski to musisz znaleść przycisk na ścianie niedaleko Kreola i go wcisnąć powinna się otworzyć ukryte pomieszczenie ze szkieletem i skrzynią :) tylko lepiej to zrobić kiedy Kreol śpi czyli w nocy :) jest też druga skrzynia obok kreola :) w jednej z tych dwóch skrzyń znajduję się ten miecz :) Mocno on ułatwia walkę z nieumarłymi :)

:D

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
jak dostać się przez palisadę orków ?

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak dostać się przez palisadę orków ?

Idź w stronę cmentarzyska orków. Returning dodaje tam most na owe cmentarzysko, więc przechodzisz załatwiasz jednego czy dwóch orków, którzy pilnują mostu i po prawej masz ścieżkę na cmentarzysko, a po lewej teren za palisadą i most na dół.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego służy ten młot od Atramentora?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie przypadkiem chodzi Ci o młot... terakota czy jakos tak? Jest potrzebny aby zostać straznikiem swiatynnym, jesli jestes w obozie bractwa ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie zacząłem 3 rozdział mam Uriziel gram na poziomie BŁ wyczyściłem dość sporo GD oprócz terenów zimowych i połowa oblężenia wokół zamku została, a także trochę orków przy palisadzie, bo po prostu już nie miałem potek życia, a mięso na wytrzymałość też się kończy, serafisów też nie mamy nieskończoność. Mam 41 lvl myślę, że jak na kogoś kto mistrzem Gothica nie jest to dobry wynik, ale czekam na wasze opinie. Czy w 3 rozdziale jest ten super resp wszędzie i wyczyszczać wtedy Jarkendar/Khorinis/GD całe?
Patch 1.1 ReBalance v2.1

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Orkową doline mozesz wykosic cala w 4 rozdziale po wykonaniu wszystkich zadan dla/z Orkami, tj. wokol zamku, wszystkie gorskie klany itd itp.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idzie zabić Kruka w zbroi pirata? Bo nie chce marnować stali. Mam 350 HP, 125 siły i krzyż przeznaczenia

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jasne, ale i tak potem będziesz miał tej stali od chuja, więc niewiem po co ją trzymasz, warto ulepszać zbroje :)

= D

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie nauczyłem się jeszcze robienia potek na siłe i kradzieży więc oszczędzam pn.

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z ogarnięciem tych kluczy w zamku do Gomeza.
-Zdobyłem 1 klucz w pokoju,
-2 klucz jak rozumiem ma Parcival i muszę go okraść? Zauważyłem u niego taką opcję, ale "kradzież tego klucza będzie bardzo trudna" rly? Jestem wojownikiem 2h, więc w zęczność nie pakowałem tylko bonusy zużywałem i mam 86 zręczności. To ile ja jej mam mieć? ;-;
-3 jeśli zrozumiałem z poradnika Warda do 1.1, bo na tej wersji gram 3 klucz jest w jakimś magazynie paladynów, ale najpierw mam dostać się na dach bramy zamkowej po inny klucz (?) no ok, ale fajnie, że skradając się npc pode mną mnie widzi ;-;
Jakieś porady co do kluczy?

0 użytkowników
Do góry