Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc - szkoda mi wczytywać save sprzed 2 dni, a to jakby niepatrzeć niedopatrzenie fabularne w kategorii zwykłego buga. Zrozumiałbym questy blokujące się nawzajem jeśli jest w nich jakaś logika typu wybór głównej gildii, ale tutaj takowa nie występuje. Po prostu jeden quest blokuje drugi bez żadnych logicznych powiązań między nimi.
Spoiler
Tymbardziej, że nowi gracze w większości szybciej zrobią znany im quest z handlarzem bronią niż znajdą Galaharda w domku w którym nigdy nic w podstawowej wersji nie było.
Przy okazji też pytanie: jeśli chodzi o retoryke - czy jest możliwość nauczenia się jej? Czy ta sama bajka że tylko kody albo 2 dni gry save w plecy?
Jeśli tak to też byłbym wdzięczny za kod na książkę z retoryką.
Znalazłem ;>
List polecający Valentino - itwr_valentinoletter
List polecający Gerbrandta - itwr_gerbrantletter
Lutra list polecający Lutero- itwr_luteroletter
List Salandrilla - itwr_salandrilletter
List polecający Fernando - itwr_fernandoletter
z retoryką już Ci nie pomogę bo sam miałem ten problem i ją olałem. Nie czy ona jest do czegoś innego potrzebna niż tłumaczenie się z kradziejstwa ale jak tylko do tego to się bez niej chyba obędzie.
Tak samo zablokowałem sobie misje od Zabójców bo wybrałem złe kwestie podczas rozmowy z tym zabójcą podczas misji Gerbrandta. ;p
Zagra się drugi raz i będzie się pamiętać ;>