O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4027158
Odpowiedzi 14149
Szulwik
Shermor
blabla_user
Jak najlepiej przebiec obok Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nigdzie nie mogę znaleźć. Udało mi się raz przebiec bokiem, ale Bezi automatycznie zawrócił. Wyciągnięcie broni nic nie daje, bo Bezi automatycznie broń chowa. Nie uśmiecha mi się czekanie do 5 rozdziału, aby wykonać drugą misję dla opiekunów. Ewentualnie mógłbym gościa zabić (Serio, zabiłem go sobie dla zabawy, musiałem się trochę namachać mieczem. Oczywiście nie zapisałem), ale boje się że będzie potrzebny. Słusznie, czy nie?
Morghar99
xMefistox
CytujJak najlepiej przebiec obok Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nigdzie nie mogę znaleźć. Udało mi się raz przebiec bokiem, ale Bezi automatycznie zawrócił. Wyciągnięcie broni nic nie daje, bo Bezi automatycznie broń chowa. Nie uśmiecha mi się czekanie do 5 rozdziału, aby wykonać drugą misję dla opiekunów. Ewentualnie mógłbym gościa zabić (Serio, zabiłem go sobie dla zabawy, musiałem się trochę namachać mieczem. Oczywiście nie zapisałem), ale boje się że będzie potrzebny. Słusznie, czy nie?Zuris ma ten zwój, a Sergio zostaw.
Maciuś
No nie, to nie był Tizgar, zapamiętałbym gdyby on to napisał . Ehh, wredny Innos.Jak najlepiej przebiec obok Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nigdzie nie mogę znaleźć. Udało mi się raz przebiec bokiem, ale Bezi automatycznie zawrócił. Wyciągnięcie broni nic nie daje, bo Bezi automatycznie broń chowa. Nie uśmiecha mi się czekanie do 5 rozdziału, aby wykonać drugą misję dla opiekunów. Ewentualnie mógłbym gościa zabić (Serio, zabiłem go sobie dla zabawy, musiałem się trochę namachać mieczem. Oczywiście nie zapisałem), ale boje się że będzie potrzebny. Słusznie, czy nie?
Argoth
Werewolf
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
zielakxar