Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027158 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027158

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie, to nie był Tizgar, zapamiętałbym gdyby on to napisał :D. Ehh, wredny Innos.

Jak najlepiej przebiec obok Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nigdzie nie mogę znaleźć. Udało mi się raz przebiec bokiem, ale Bezi automatycznie zawrócił. Wyciągnięcie broni nic nie daje, bo Bezi automatycznie broń chowa. Nie uśmiecha mi się czekanie do 5 rozdziału, aby wykonać drugą misję dla opiekunów. Ewentualnie mógłbym gościa zabić (Serio, zabiłem go sobie dla zabawy, musiałem się trochę namachać mieczem. Oczywiście nie zapisałem), ale boje się że będzie potrzebny. Słusznie, czy nie?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wybaczcie pomylił mi się Fort z Wyspą :P.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak najlepiej przebiec obok Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nigdzie nie mogę znaleźć. Udało mi się raz przebiec bokiem, ale Bezi automatycznie zawrócił. Wyciągnięcie broni nic nie daje, bo Bezi automatycznie broń chowa. Nie uśmiecha mi się czekanie do 5 rozdziału, aby wykonać drugą misję dla opiekunów. Ewentualnie mógłbym gościa zabić (Serio, zabiłem go sobie dla zabawy, musiałem się trochę namachać mieczem. Oczywiście nie zapisałem), ale boje się że będzie potrzebny. Słusznie, czy nie?

Zuris ma ten zwój, a Sergio zostaw.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jaką ściezke u opiekunow najbardziej polecacie? gram wojownikiem i zastanawiam sie nad sciezka kamienia lub ognia jakies porady ? ;D

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Erol to ten gościu, który siedzi za mostem ? Jeżeli tak, to bandyci na moście, którzy go okradli mają tabliczki

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zuris ma ten zwój, a Sergio zostaw.

Zuris nie ma tego zwoju. A o co chodzi z tym Sergio?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
No nie, to nie był Tizgar, zapamiętałbym gdyby on to napisał :D. Ehh, wredny Innos.

Atakujesz talomona za pomocą magi -> wymijasz -> bierzesz co chcesz z komnaty -> rzucasz zapomnienie na talomona -> problem rozwiązany. Jeżeli 3 razy będziesz próbował wejść, mag zaatakuje cię sam i nie będziesz musiał używać na nim zwoju zapomnienia. Zuris ma na 100 % zwój przemiany w chrząszcza.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na 100% go nie ma. Nikt go nie ma. Ani Zuris, ani Ignaz, ani Gorax, ani Isgaroth, ani nikt inny. No ale skoro zwój zapomnienia na niego działa, no to się z nim zabawie :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiele zaklęć zadających obrażenia działa na niego. Trzeba poprostu szybko klikać. Jeżeli już 2 osoby piszą ci, że zuris ma ten zwój to znaczy, że taka jest prawda.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma tego zwoju, sprawdzałem już parę razy. Jak będę grał w gothica, to specjalnie do niego pójdę, i zrobię screena, że tego zwoju nie ma. A to że 2 osoby coś mówią, to niekoniecznie oznacza że jest to prawda.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram w returninga już z czwarty raz i za każdym razem miałem ten zwój.

Psalm 19

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja podchodzę do niego drugi raz. Za pierwszym razem chyba miał, ale teraz nie ma. I nie, nie kupiłem go wcześniej.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dlaczego gdy zdejme konsekrowana zbroje paladyna nie pale sie ? ;o

i gdzie moge znalezc czastke swiatla czy jak jej tam do wykonania zbroi haradrima?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
U kogo mogę ulepszyć zbroje z bractwa ?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kowal? Albo w ogóle się nie da chyba że to strażnika świątynnego to wiem że można.

Argoth

Argoth

Użytkownicy
posty9
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak zrobic miksture ze smoczych jaj gdzie znajde recepture?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Darrion w Górniczej Dolinie, ulepsza zbroje bractwa.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Sarę czy Canthara albo w ogóle nikogo nie zamykać ?

Nie mam jeszcze misji z Sarą.

zielakxar

zielakxar

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ukończyłem zadanie z handlarzem bronią - Fernando siedzi w więzieniu. Czy jest COKOLWIEK co mogę zrobić by ukończyć zadanie Galahada?

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy w 5 rozdziale moge wyrznac miasto orkow ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry