Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4092169 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4092169

Odpowiedzi 14149

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik  nie i nie, te bonusy chyba zawsze są takie same.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
hmm... To trochę dziwne, bo chyba na 5 modlitw przy kapliczkach nie dostałem ani jednego bonusu, a za każdym razem dawałem 200 złota.

Co do Darona, to wyczytałem że można mu dać maks 1k złota. To lepiej mu dać te 1k po 50 monet, czy po 200?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jak mogę pokonać zmienionego już Sergia? Znalazłem w zatopionej wieży Xardasa fajny mieczyk co jak raz się nim nieumarłego uderzy, to on stale będzie uciekał przed tobą, ale zadaję nim mu znikome obrażenia, próbowałem magią - nic, kosturem nekromanty - nic. Co polecicie?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik ja dostawałem od Innosa bonusy, mimo iż miałem -150 karmy. o.O
A u Darona powinno się dawać po 200 sztuk złota, chyba że o czymś nie wiem, najlepiej będzie dla Ciebie jak sam sprawdzisz.

@Necro59 Śmierć Ożywieńcom nie działa na Sergia?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego gdy sprzedałem skórę trolla Raoulowi, to ta później dosłownie wyparowała z jego ekwipunku? Tak sensowne, że aż wcale. Skąd ja teraz wezmę drugą skórę, żeby dać ją Falkowi?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego gdy sprzedałem skórę trolla Raoulowi, to ta później dosłownie wyparowała z jego ekwipunku? Tak sensowne, że aż wcale. Skąd ja teraz wezmę drugą skórę, żeby dać ją Falkowi?

2gi Czarny Troll jest w Jarkendarze.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to trochę się zejdzie. Specjalnie zmarnowałem Bryłę lodu, aby pokonać Raoula, który ma tego swojego hiper mocnego krytyka. Mogłem najpierw sprawdzić, później zapisać...

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to trochę się zejdzie. Specjalnie zmarnowałem Bryłę lodu, aby pokonać Raoula, który ma tego swojego hiper mocnego krytyka. Mogłem najpierw sprawdzić, później zapisać...

Też się na tym zawiodłem ale po prostu polazłem do Jarku i zabiłem z premedytacja drugiego trolla :]

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaiste pewnie do jego starej zatopionej wieży.
W tym problem że właśnie nie, a Sergia to rozwal Falą Uriziela albo szponem beliara jak już masz.

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie mogę znależć snipesa na farmie Lobarta. Gdzie on właściwie jest ?

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ora pole jedno, albo drugie

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak mogę pokonać zmienionego już Sergia? Znalazłem w zatopionej wieży Xardasa fajny mieczyk co jak raz się nim nieumarłego uderzy, to on stale będzie uciekał przed tobą, ale zadaję nim mu znikome obrażenia, próbowałem magią - nic, kosturem nekromanty - nic. Co polecicie?
Sposób jest prosty-przyzwij szkieleta goblina czy co ty tam masz za runę przywołania ożywieńca,idź do Sergia,celuj w goblina-ten wbiegnie za Sergia,a zniszczenie ożywieńca uderzy właśnie paladyna-zdechnie na miejscu.Ewentualnie idź po Uriziela i rozpierdol go runą.
Po rozmowie z Wężem na polu,ewentualnie w nocy w tej stodole,a kiedy dostarczysz mu rudę to u Orlana.
hmm... To trochę dziwne, bo chyba na 5 modlitw przy kapliczkach nie dostałem ani jednego bonusu, a za każdym razem dawałem 200 złota.

Co do Darona, to wyczytałem że można mu dać maks 1k złota. To lepiej mu dać te 1k po 50 monet, czy po 200?
10 x 100 i 50 gdzieś w środku tych stówek(też dostaniesz bonus).Żeby dostać bonus z kapliczki musisz dawać po 500(tak słyszałem, i tak zawsze mam -500 karmy u Innosa po okradaniu ludzi i wyrżnięciu Etlu)

Komu najlepiej oddać księgę długów Lehmara?
Hanna
Do czego Xardas daję klucz gdy gra się nekromantą?
Jeśli chodzi ci o ten w 3 rozdziale to jest to klucz do jednej ze skrzyń w jego ZATOPIONEJ wieży w GD. Jest tam jakiś kostur 1h na zdechlaków,zwoje i chyba poty i czarna perła.

Komu najlepiej oddać księgę długów Lehmara?
Wszystkim,oddaj Coragonowi i odkup,oddaj Thorbenowi i znów odkup,a na końcu oddaj Hannie...

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co prawda zadanie z podstawki, ale gdzie można znaleźć tabliczki dla Erola. Tak chodzę, i chodzę, i tylko jedną znalazłem. Podobno on później sprzedaje jakieś miksturki do max hp, a z tym u mnie cienko, a innego sposobu już nie znam. (Tzn. znam, ale nie jestem w stanie go zrealizować).

I jeszcze jedno pytanie. Są w Khorinis jakieś demony w 1 rozdziale?

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co prawda zadanie z podstawki, ale gdzie można znaleźć tabliczki dla Erola. Tak chodzę, i chodzę, i tylko jedną znalazłem. Podobno on później sprzedaje jakieś miksturki do max hp, a z tym u mnie cienko, a innego sposobu już nie znam. (Tzn. znam, ale nie jestem w stanie go zrealizować).

I jeszcze jedno pytanie. Są w Khorinis jakieś demony w 1 rozdziale?

Tabliczki mają bandyci na moście, wystarczy mała burza ognista (rzuć jak będą cię gonić) i ewentualnie 2 ogniste pociski na łucznika. W drugim rozdziale po modlitwie do Beliara ze Szponem za każdym razem pojawi się demon + ewentualnie kilku jego ziomów.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra nie chce mi się na razie robić sfer, jebie to, powiedzcie mi gdzie jest amulet :D, bo świeżo po rozmowie z Xardasem miałem niby iść do tego paladyna koło koszar,ale ja poszedłem od razu do fortu i wybiłem 3 pierwszych strażników, potem bugiem dostałem się za krate wybiłem resztę paladynów i wbiłem do środka.Teraz byłem chyba w każdym miejscu,ale nie znalazłem amuletu, dodam że nawet nie modliłem się do Beliara i nie wykonałem questu z tym kolesiem co się podszywa pod innych :P tylko od razu tam poszedłem, (chciałem szybciej bo chce mieć już szpon). Pytania :
 1.Czy to ma wpływ na to że nie znajduje amuletu?
2.Czy są zadania związane z wyspą eltu i paladynami? 9gram najemnikiem)
3.Czy to mi coś spieprzy?
4.Jak bd mieć talizman i dostane runke od Beliara to od razu po zdobyciu sfer mogę go zaj..? ?(demona)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś  mi wytłumaczy, dlaczego do cholery Innos ani razu nie dał mi bonusu. Jestem najemnikiem, mam -7 karmy u Innosa, i 6 karmy u Beliara. Zazwyczaj daje 200 zł, raz dałem 500 zł. Jedynie zauważyłem, że o 1 pkt. po modlitwie urosła mi karma u Innosa.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
 -7 karmy u Innosa, i 6 karmy u Beliara. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
-7 karmy u Innosa, i 6 karmy u Beliara.

parę postów wcześniej (bądź w innym temacie) ktoś napisał, że karma nie ma wpływu na bonusy.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dobra nie chce mi się na razie robić sfer, jebie to, powiedzcie mi gdzie jest amulet :D, bo świeżo po rozmowie z Xardasem miałem niby iść do tego paladyna koło koszar,ale ja poszedłem od razu do fortu i wybiłem 3 pierwszych strażników, potem bugiem dostałem się za krate wybiłem resztę paladynów i wbiłem do środka.Teraz byłem chyba w każdym miejscu,ale nie znalazłem amuletu, dodam że nawet nie modliłem się do Beliara i nie wykonałem questu z tym kolesiem co się podszywa pod innych :P tylko od razu tam poszedłem, (chciałem szybciej bo chce mieć już szpon). Pytania :
 1.Czy to ma wpływ na to że nie znajduje amuletu?
2.Czy są zadania związane z wyspą eltu i paladynami? 9gram najemnikiem)
3.Czy to mi coś spieprzy?
4.Jak bd mieć talizman i dostane runke od Beliara to od razu po zdobyciu sfer mogę go zaj..? ?(demona)
Jakby ci to powiedzieć...
1.Poszedłeś do Fortu Azgan,a amulet jest na Etlu... To wogóle dwie inne lokacje.Musisz iść do paladyna w forcie,wypytać go o informację,potem ojebać Hagena z klucza (100 zręki wymagane),ewentualnie zrobić questa z Fellangorem(pogadam z Xardasem) i wejść na Etlu korzystając z portalu(znajduje się on tam w jaskinii za jedną grupą zbieraczy ziela,przy tym dużym jeziorze).
2.Z Etlu nie,natomiast z Fortem Azgan owszem-bodajże 4 questy w środku z tymi imiennymi paladynami i quest z Gildią Kupców.
3.Prawdopodobnie tak,w jednym queście możesz zdobyć 2 wina dające razem 50 hp,zawsze wpadnie coś expa,a Fort Azgan jest kluczową lokacją w 7 rozdziale.
4.Talizman oddajesz Beliarowi za Morę Ulartu i odrazu po zdobyciu 4 sfer możesz lecieć posiekać Sen'yaka kiedy tylko zechcesz.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cytat: gothicman w Dzisiaj o 22:32Cytuj -7 karmy u Innosa, i 6 karmy u Beliara.
parę postów wcześniej (bądź w innym temacie) ktoś napisał, że karma nie ma wpływu na bonusy.
Nie wiem kto to napisał, ale o ile tego nie napisał Tizgar, to mu nie wierzcie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry