Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4112581 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4112581

Odpowiedzi 14149

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Krieghen zależy też w jakiej frakcji jesteś, Paladyni i magowie ognia potrzebują więcej karmy u Beliara.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy schrzaniłem sprawe jak konsekrowalem juz zbroje paladyna? bo jest jeszcze ta zbroja haradrima troche lepsza i niestety nie bede juz jej zalozyc bo sie spale ;/ nwm czy wczytywac z troche dalekiego zapisu czy grac normalnie juz

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: Necro59 w Wczoraj o 23:38Powie mi ktoś jak ominąć cholerne kolce w ŚŚ bez akrobatyki? Bo muszę ubić nieumarłego kapłana. Prosta sprawa. Sam się skapłem dopiero za 4 razem, jak grałem w G1. idź
 blisko ściany, tam gdzie dużo krwi. wtedy kolce się nie włączą
Można też zamienić się w krwiopijcę.
Nie można,kolce i tak zadziałają.
W Jarkendarze była 1 w kanionie jak był skarb ten najbliżej obozu orków. I tam kawałek dalej leżała sobie ;p
O ile jej już nie wziąłeś.
Ja nie potrzebuję jednej czy dwóch tylko trochę większej ilości ;)
W Dolinie Cienia z tego co pamiętam znalazłem conajmniej z 5 bryłek,pochowanych po różnych skrzyniach czy zwyczajnie leżących na ziemii.
Czy jest lepsza broń pod zręczność (broń biała) od tej,którą ma Asmal (210 dmga,160 zręki)? Czy będę musiał latać z tą samą od 2 do 7 rozdziału?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie takie pytanie, jezeli bylo to przepraszam ale nie znalazlem. Jak najszybciej zwiekszyc karme u Beliara, za wyjątkiem kapliczek?

Zabijaj wszystkich ludzi bez imion. Podobno za paladynów jest więcej, niż zwykłego npc.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Panowie takie pytanie, jezeli bylo to przepraszam ale nie znalazlem. Jak najszybciej zwiekszyc karme u Beliara, za wyjątkiem kapliczek?

Zabijaj wszystkich ludzi bez imion. Podobno za paladynów jest więcej, niż zwykłego npc.
+ 5 za paladyna,1 za zwykłych

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Te pkt. exp to jakieś nieporozumienie

Dzik-120
Ork bandyta-90
Ork myśliwy-105
Ork Zwiadowca-120
Bandyta~220

Dzik który poległ w 30 sekund jest tak samo silny jak ork najemnik z którym męczyłem się 10-15 minut, i wykonałem kilka save-load? Albo Ork Zwiadowca jest gorszy od bandyty z którym walczyłem maks 3 minuty?

Albo
Żółw morski (Nie broni się)-30
Olbrzymi szczur-15
WTF?

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz

dziękuję, właśnie w taki sposób najefektywniej nabilem sobie karme :)

i pytanie:
gram SŚ mam 32 lev i 3r. wolne 28 PN i obecnie 2 pierwsze runy SŚ . przy pytaniu o kolejną straznik odpowiada mi ze wciąż jestem za malo doswiadczony, pytanie jakie warunki trzeba spełnić by otrzymac kolejną runę w patchu 1.3.1?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dzik-120
Ork bandyta-90
Ork myśliwy-105
Ork Zwiadowca-120
Bandyta~220

Dzik który poległ w 30 sekund jest tak samo silny jak ork najemnik z którym męczyłem się 10-15 minut, i wykonałem kilka save-load? Albo Ork Zwiadowca jest gorszy od bandyty z którym walczyłem maks 3 minuty?

Albo
Olbrzymi szczur-15
WTF?
Grasz na poziomie normalnym i jeszcze NARZEKASZ NA EXPA? No błagam.Na Rzeźniku za wspomnianych przez ciebie orków czy dzika nie ma nawet 20 expa,polecam spróbować zagrać :).

dziękuję, właśnie w taki sposób najefektywniej nabilem sobie karme :)

i pytanie:
gram SŚ mam 32 lev i 3r. wolne 28 PN i obecnie 2 pierwsze runy SŚ . przy pytaniu o kolejną straznik odpowiada mi ze wciąż jestem za malo doswiadczony, pytanie jakie warunki trzeba spełnić by otrzymac kolejną runę w patchu 1.3.1?
Sądzę,że 4 rozdział,albo w co wątpie uwolnienie Benneta.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dzik-120
Ork bandyta-90
Ork myśliwy-105
Ork Zwiadowca-120
Bandyta~220

Albo
Olbrzymi szczur-15
WTF?
Grasz na poziomie normalnym i jeszcze NARZEKASZ NA EXPA? No błagam.Na Rzeźniku za wspomnianych przez ciebie orków czy dzika nie ma nawet 20 expa,polecam spróbować zagrać :).

Nie chodzi mi o to że exp jest za niski, tylko są źle przydzielone. Bo gdzie jest sens, że za dzika i orka-zwiadowce tyle samo się dostaje  :hmmm:

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dzik-120
Ork bandyta-90
Ork myśliwy-105
Ork Zwiadowca-120
Bandyta~220

Albo
Olbrzymi szczur-15
WTF?

Nie chodzi mi o to że exp jest za niski, tylko są źle przydzielone. Bo gdzie jest sens, że za dzika i orka-zwiadowce tyle samo się dostaje  :hmmm:
Ork zwiadowca to słabiak,łatwo go pokonać zarówno łucznikiem,wojownikiem jak i magiem(przynajmniej nekromantą,innym nie grałem).A dzik to spore bydlę.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba mówimy o dwóch różnych grach.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Krieghen dostajesz tylko co rozdział, ewentualnie potrzebujesz 30 PN. 

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
ok dzięki sprawdze i zedytuje post dla potomnych :)

edit: w tym rozdziale nie dostalem jeszcze runy, a nawet przy 40 pkt LP tez nie dostaje, ale skoro jest wadliwa to moze faktycznie jej nie chce :-)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Co daje mikstura którą może przygotować salandril z 20 butelek orkowego bimbru?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dla maga zwiększa intelekt, zmniejsza siłę i zwiększa zręczność o losową liczbę w zakresie od 1 do 6 i odejmuje hp w zakresie 1-50, zmniejsza ochronę przed bronią sieczną, obuchową i kłutą o 1-10 a przed ogniem i magią zwiększa o 1-10.
Dla wojownika działa w sumie odwrotnie i do tego zmniejsza manę o 1-10.

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ok dzięki sprawdze i zedytuje post dla potomnych :)
Ale nie chcesz tej runy. Głos Strażnika bije więcej bo jest zabugowany i czasami aktywuje się na jednym celu pare razy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dlatego dostaje się ja w r4 zamiast w r2 ponieważ w r4 z bugiem bije ok jak na ten rozdział

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ta mikstura na którą przepis znajdujemy przy jednym z orków i po przetłumaczeniu przez Ur-Shaka wyświetla nam się chemiczny wzór strukturalny . Niestety nie dałem rady jej zrobić, bo oddałem Orkowy bimber już wcześniej na ten shit który był wyżej opisany i nie polecam tego robić.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chyba mówimy o dwóch różnych grach.
Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Macius grasz na rzezniku?

0 użytkowników
Do góry