Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924737 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924737

Odpowiedzi 14149

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
ok. dzięki, sprawdzę to :)

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Siema, gdzie znajdę drugie notatki Xardasa z klasztoru? To z jego gębą w pokoju znalazłem, a gdzie to drugie? W bibliotece nie znalazłem

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie nauczyłem się runy lodowa lanca, i w przepisie na nią mam napisane "kryształ górski". Czy to przypadkiem nie było do teleportu do złotego smoka? Gdzie znajdę drugi taki kryształ?

Edit: Błąd w tłumaczeniu. W książce od Cronosa jest napisane kwarcyt i skała krystaliczna, a w dzienniku kryształ górski ;). Niech post zostanie dla potomności ;)

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Właśnie nauczyłem się runy lodowa lanca, i w przepisie na nią mam napisane "kryształ górski". Czy to przypadkiem nie było do teleportu do złotego smoka? Gdzie znajdę drugi taki kryształ?

Edit: Błąd w tłumaczeniu. W książce od Cronosa jest napisane kwarcyt i skała krystaliczna, a w dzienniku kryształ górski ;). Niech post zostanie dla potomności ;)

Poprawimy.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam może głupie pytanie. Gdzie mogę znaleźć rzepę. Bo brakuje mi jednej do zrobienia młota lou, a perspektywa latania po całym khorinis i jarku nie wygląda zbyt zachęcająco.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A no miał, i to sporo .Ale i tak niedaleko 1 leżał luzem ;)

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy to normalne ,że grom w 4 rozdziale jest martwy? Chciałem się nauczyć wyciągania języków ognistych jaszczurów... mam ryzykować i ożywić go kodami czy uczy tego jeszcze ktoś?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne ,że grom w 4 rozdziale jest martwy? Chciałem się nauczyć wyciągania języków ognistych jaszczurów... mam ryzykować i ożywić go kodami czy uczy tego jeszcze ktoś?
Gestath w górniczej dolinie. Grom chyba nie uczyl językow tak czy siak;p

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie że grom uczy wyciągać języki. Wiem, bo niedawno z nim gadałem, i muszę teraz level wbić ;p

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W tym modzie jest w tym samym miejscu co w podstawce?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to tak:P Do tego chyba jeszcze typki w Dolinie Cieni mogą Cię tego nauczyć, ale to o wiele dalsza droga:P

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W tym modzie jest w tym samym miejscu co w podstawce?

Tak. Jednakże, jak wykonałem dla niego oba questy, to gdzieś poszedł. Nie sprawdzałem gdzie, ale pewnie do obozu myśliwych.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmm jakie on questy daje bo coś nie pamiętam?:P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Standardowe żarcie dla myśliwego
Zgode na pojedynek to jaja pełzacza
No i jeszcze pomoc w walce z 2 trollami :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale mod zmienia coś ,że on umiera czy mi się tak trafiło? Zapomniałem całkiem o zabiciu trolli dlatego tam został zamiast iść do obozu.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
U mnie w 4 rozdziale ciągle żyje i ma się dobrze :D może jakiś mobek go ci zabił. Skoro nie robiłeś questa z trolami to on został na swoim miejscu i go coś zabiło. Pozatym inni też cię nauczą wyciągania języków np. Gestah jak pisał pan UP

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema, gdzie znajdę drugie notatki Xardasa z klasztoru? To z jego gębą w pokoju znalazłem, a gdzie to drugie? W bibliotece nie znalazłem

Obcykaj regały z ksiązkami w klasztorze (nie to stojaki z książkami, w których są np. opisane runy). Nie rzuca się w to w oczy ale z nich można coś wyciągnąć ;p

evol

evol

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybrałem zbugowane bractwo i mam problem z Tyonem ...Nie wiem jak dostac się do tej jaskini z królową pełzaczy , wiem ze jest to związane runami ognia , ale gdzie się udać ?! Poza tym jestm już w pierwszym rozdziale guru , a dalej nie mogę się dostać do lorda andre .
Mam nadzieję że wszsytko się wyjaśni po tym zadaniu z tym eliksirem . Podobnie jest z saturasem ktory nie chce mi dac pierscienia , bo czeka na wiadomość od Vatrasa , a przy nim nie ma odpowidniego dialogu, mimo , że już jestem w wodnym kręgu.

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Królowa pełzaczy jest w ukrytej jaskini obok piramid aby się tam dostać trzeba przekręcić takie coś w zaroślach w małej piramidzie jest tam królowa młot do zadania i boss golem.
A co do lorda Hagena to nie wiem bo nie grałem bractwem.
Jeśli pomogłem daj :ok:
Co do listu do Saturasa musisz pogadać z Hagenem i Vatras bie będzie miał nic przeciwko :lol2:

Jebać pierdoloną schizofremie :P

0 użytkowników
Do góry