Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924715 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924715

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań. Jak zdobywać pkt. Życia. Bo tabliczek jest mało. Jakieś miksurki do wytworzenia, czy coś w ten deseń? Kto tego uczy, lub sprzedaje recepture. Drugie pytanie, dotyczy irytującego błędu. Używam obecnie kostura wodnego kręgu. Raz jest on w ekwipunku prawie na samej górze, a raz prawie na dole. To jak przeliczyć obrażenia od niego? Mam około 70 inteligencji. I jak zabić tego czarnego trola? Sposób z lataniem koło niego, i walenie go w dupe nie działa, bo skubaniec jest sporo szybszy. Czy pancerz mistrza morderców da się ulepszyć? W co ładować pn jako mag mody. Mam prawie 100 many, i latam z runą małej błyskawicy. Nawet dobra, ale na niektóre potwory nie działa. Czy Gallahad ma jakieś fajne runy off do nauki? Bo zadanie u niego przeszedłem bez problemu, i mnie uczy. No i to chyba wszystko ode mnie ;)       

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sprawa pkt zycia była niedawno poruszana wiec możesz poszukać tego
W sprawie trolla zmniejszenie potwora chyba nie jest ci obce
Przelicznik dmg są proste 30 + 100% twojego inta dla 1h i 60+100% inta dla 2h
Nie da się bo nie jest gildyjny jest na forum info co można a co nie wystarczy przeczytać :P
W co lądować, w co chcesz ( na pewno trofea myśliwskie ci się przydadzą jako źródło dochodu zresztą cokolwiek się uczysz z umiejętności daje inta )
Niema nic ciekawego ewentualnie to moze leczenie bo zwoje na tyle niema ale potki z drugiej strony tego jest az nadto

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zmniejszenie nie jest obce, ale jeszcze nigdzie takiego zwoju nie znalazłem. Jak patrzę na to przeliczenie, to kostur zabiera ok 100. W końcu będę wiedział, jakie bronie mogę sprzedać. Co do trofeów, to mam wyuczone każde, które mogłem. Miałem na myśli bardziej rozwijanie bojowe. Miałem dojść do 100 many, i do drugiego kręgu. Na której stronie jest info dotyczące pancerzy pancerzy. Bo czytam ten cały temat, i jestem na 120 którejś stronie, i znalazłem tylko info o strojach najemników.     

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo to nie w tym temacie jest :P
Zwój tez było gdzie na forum poruszane ze w wieży w obozie dextera na szczycie znajdziesz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Do czego jest ten teleport kolo piramid w khorinis ? I czy plytki pancerza beda potrzebne do jakiegos questa oprocz zbroi dla barema ?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego jest ten teleport kolo piramid w khorinis ? I czy plytki pancerza beda potrzebne do jakiegos questa oprocz zbroi dla barema ?
1. Będzie wykorzystany w wątku opiekunów.
2. Tak, przydadzą się trochę przed końcem gry.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest szpada Abigail? Wiem że niedaleko ognistego cieniostwora na bagnach. Tylko że ja zabiłem tego Cieniostwora, a szpady nie szukałem, i nie mogę teraz znaleźć tej jaskini. To ta jaskinia na prawo zaraz przy wejściu na bagna?

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak jest to połączenie między kanionem a bagnami to zaraz po zejściu ze schodów leży gdzieś przy drzewie.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Ja też z tą szpadą mam problem. Czytałem gdzieś że pierwsze drzewo przy wyjściu z jaskini pełzaczy, ale za cholerę jej nie mogę znaleźć :P

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ha, Znalazłem. Leżała przy dym grubym, białym drzewie, praktycznie prosto przed schodami. Dzięki ;)

Jak zrobić zielonego nowicjusza? Bo gdy podchodzę do stołu alchemicznego, i nie ma nawet opcji żeby to kliknąc. Przepis przeczytałem, więc opcja powinna być. Co jest nie tak?

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z wejściem do starej kopalni , jest tam tylko jedno przejście i trzeba przejść po drabinie ale u mnie jest zbugowana i spadam z niej przed wejściem na góre , każdy tak ma czy u mnie jest błąd? Nie da się chyba przejść po górach bo już trochę kombinowałem...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mam problem z wejściem do starej kopalni , jest tam tylko jedno przejście i trzeba przejść po drabinie ale u mnie jest zbugowana i spadam z niej przed wejściem na góre , każdy tak ma czy u mnie jest błąd? Nie da się chyba przejść po górach bo już trochę kombinowałem...
Musisz próbować wielokrotnie, aż do skutku.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Jak zrobić zielonego nowicjusza? Bo gdy podchodzę do stołu alchemicznego, i nie ma nawet opcji żeby to kliknąc. Przepis przeczytałem, więc opcja powinna być. Co jest nie tak?
Pewnie nie masz składników, niektóre przepisy przy stole się nie pokazują, jeśli nie masz składników :D

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Do zielonego nowicjusza potrzebujesz rdestu polnego i kilka łodyg bagiennego ziela. Sprawdź czy masz te składniki, bo może pan UP ma rację

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No rzeczywiście, rdestu nie miałem, i nie było opcji. A myślałem, że miałem rdest :D Specjalnie od Constantina kupiłem  :P

1. Czy mag mody dostaje w dalszej fazie gry jeszcze jakiś pancerz? Czy tylko to co na początku?
2. Czy opłaca mi się ładować pn w te sławne już 100 zręczności? Obecnie mam 32. 20 od Xardasa na dzień dobry, i reszta to chyba tylko z tabliczek.
3. Czy w pierwszym zadaniu od opiekunów, zostanę jakoś naprowadzony w ciągu fabuły. Właśnie zabiłem Kruka, i czyszczę sobie dziennik zadań przed wyruszeniem do gd.
4. Czy powinienem oddawać szpon beliara demonowi? Poszedłem się pomodlić do beliara, aby pomógł mi dostać się na wyspę etlu, a tutaj wyskakuje demon, i każe oddać szpon beliara. Gdy mu odmówiłem, nie był zbyt zachwycony, delikatnie rzecz ujmując. A zaraz potem pojawił się jakiś poszukiwacz, i dał mi amulet, ale to chyba nie ma nic do rzeczy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. Ale to juz od opiekunów
2. Nie, od ostatnich kilkuset stron tematów się nie zmieniło to osiągamy z samych bonusów już w 2 rozdziale :P
3. Na co ty chcesz być naprowadzony skoro już bardziej dokładnie tego zasadniczo opisać się nie da :P

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
3. Wiem tylko że mam zabić demona. Nie wiem, w którym rozdziale, nie wiem w którym świecie on jest, nie wiem skąd mam się dowiedzieć gdzie on jest. Praktycznie nie wiem nic. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No fakt, to pewnie tylko ja mam tego dziwnego buga ze dagoth mi mówi abym szukał na początku swojej podróży.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie pamiętam żeby takie coś mówił. Ale sprawdzę w dzienniku zaraz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak dialogu nie czytałeś w momencie jak były wpisu do dziennika to trudno żebyś pamiętał.

0 użytkowników
Do góry