Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924230 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924230

Odpowiedzi 14149

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
No rzeczywiście, rdestu nie miałem, i nie było opcji. A myślałem, że miałem rdest  Specjalnie od Constantina kupiłem  

1. Czy mag mody dostaje w dalszej fazie gry jeszcze jakiś pancerz? Czy tylko to co na początku?
2. Czy opłaca mi się ładować pn w te sławne już 100 zręczności? Obecnie mam 32. 20 od Xardasa na dzień dobry, i reszta to chyba tylko z tabliczek.
3. Czy w pierwszym zadaniu od opiekunów, zostanę jakoś naprowadzony w ciągu fabuły. Właśnie zabiłem Kruka, i czyszczę sobie dziennik zadań przed wyruszeniem do gd.
4. Czy powinienem oddawać szpon beliara demonowi? Poszedłem się pomodlić do beliara, aby pomógł mi dostać się na wyspę etlu, a tutaj wyskakuje demon, i każe oddać szpon beliara. Gdy mu odmówiłem, nie był zbyt zachwycony, delikatnie rzecz ujmując. A zaraz potem pojawił się jakiś poszukiwacz, i dał mi amulet, ale to chyba nie ma nic do rzeczy.

1. Ale to juz od opiekunów 
2. Nie, od ostatnich kilkuset stron tematów się nie zmieniło to osiągamy z samych bonusów już w 2 rozdziale 
3. Na co ty chcesz być naprowadzony skoro już bardziej dokładnie tego zasadniczo opisać się nie da 
A to nie dostajesz w 4 rozdziale jak było to u maga ognia w nk ? 

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem, pierwszy raz gram. Co do demona, to nie mam żadnego wpisu w dzienniku, który mógłby mi wskazać gdzie on się znajduje. Pozostaje poszukać go na placu wymiany.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem, pierwszy raz gram. Co do demona, to nie mam żadnego wpisu w dzienniku, który mógłby mi wskazać gdzie on się znajduje. Pozostaje poszukać go na placu wymiany.
Demona szukaj w kotlince pod wieżą xardasa w Jaskini.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nastepne pytanko ode mnie. Czy w returningu 1.0 też uciekają potwory?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Demona szukaj w kotlince pod wieżą xardasa w Jaskini.

Dzięki, znalazłem i zabiłem skubańca. Props poleciał ;)

Gdzie znaleźć zwój przemiany w chrząszcza? Potrzebuje co najmniej dwóch. Na razie sprawdziłem tylko Goraxa, i Ignaza, i żaden z nich nie ma.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sprawdz u Ignaza musi on miec  ew. sprawdz w bractwie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zuris ma jeden, jeśli drugi jest potrzebny do tego co myślę to znajdziesz go na miejscu :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Za kratami w kanałach gildi złodziei chyba jeszcze jest, tylko jeden musisz sobie załatwić.:D

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zbroja magnata będzie do czegoś potrzebna? Da się ją ulepszyć?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie chodzi mi tylko o kratę. Muszę także ominąć Talomona. Ignaz na 100% nie ma. Zuris z tego co pamiętam, wcale nie miał zwojów przemiany, ale sprawdzę. A co do Bractwa to ktoś tam handluje? Bo żaden z tych świrów ze mną konkretnie nie gadał. 
Ile many odbiera eliksir orków? I ile siły dodaje? Opłaca mi się go wypijać będąc magiem wody.
Czy runa przywołania strażnika, to runa beliara? Czy może jednak wystarczy pierwszy krąg u Gallahada?

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Jak dostać się za kamień w jaskini obok piramidy w Khorinis? Tam przy wykopaliskach? Za tym kamieniem podobno jest królowa pełzaczy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Szulwik pierw sprawdź potem pisz, zuris na pierdyliard % ma zwój drugi jest za krata w kanalch i tyle następnie można kupić dopiero w gd od gor boba
Talmona ominiesz bez zwoju nie z tym problem kwestia prób i błędów

Up
Mała piramida krzaki przełącznik

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Mała piramida krzaki przełącznik
Podziękował :D

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok. Zuris miał zwój. Minąlem talomona z tym zwojem, krata może zaczekać. Teraz mam inny problem. Dlaczego nie mogę zrobić tego eliksiru do misji z drugim opiekunem. Tym razem na 100% mam wszystkie składniki. Odpowiednią miksturę many też mam.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A Książkę przeczytałeś na bank masz czarna perłę :P ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No jakbym książki nie przeczytał,to bym składników nie znał. Perłę też mam. Choć podpisu nie sprawdzałem, ale chyba nie ma w grze innego przedmiotu, który w ekwipunku wygląda tak samo. Może błąd tłumaczenia dotyczący mikstury many. Kupię każdy rodzaj, i zobaczę

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie. O co chodzi jak chce sprzedać kielichy halvorowi a on mi że: mam tego za dużo i nie pomieści tego wszystkiego. Co mam zrobić? Oraz 2. W którym rozdziale najlepiej wybrać się na etlu?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo masz za dużo, wartość jednorazowej dostawy nie może przekroczyć 1500 szt złota
Na takie pytanie nie da się odpowiedzieć to zależy od ciebie i od tego jak dobrze umiesz grac jak masz dobrze rozwinięta postać lub jaka droga chcesz to zrobić :P

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
A jak polecasz zrobić kwestię z senyakiem? Gram pierwszy raz w moda i nie wiem jak dokladnie zrobic by ulepszy dzieki jego duszy szpon :P Dzięki za pomoc :) + Co muszę umieć by consantino nauczył mnie eliksiru siły ? Mam tylko do wyboru wytrzymalosci, życia, lecznicze i na manę.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta życia, to właśnie siły jest. Błąd w tłumaczeniu. Jak musisz za nią wybulić 20 pn, to na pewno jest to mikstura siły. Ale lepiej zapisz przed nauką, bo ja sobie ręki nie dam uciąć. Mam zaledwie 99,9% pewności

Poddaje się. Wykupiłem wszystkie możliwe rodzaje mikstur many i nic. W solucji jest napisane tylko, że mam mieć odpowiednie składniki. Hmm... W komentarzach wyczytałem, że chodzi o nie przetworzone bagienne ziele. A więc jest jakaś nadzieja.... No i problem z miksturką rozwiązany. Jednak chodziło o zielsko ;). Od teraz najpierw szukam, później pytam ;)

0 użytkowników
Do góry