Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3983505 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3983505

Odpowiedzi 14149

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
wszystko się da np. starć się brać małe grupki orków

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W returningu jest ta sama nie pisana zasada co w nk która tyczy się gd, na początku poruszamy się po niej za pomocą zwojów przemiany :P to rozwiązuje problemy i szybko zdobywamy teleporty do zamku i za palisadę

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Avador

Avador

Użytkownicy
posty31
Propsy2
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość zdobycia ostrzy do naostrzenia zardzewiałej broni już w pierwszym rozdziale? Jeżeli tak to proszę o wszystkie lokalizacje z góry dzięki za pomoc.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Sprawdzałeś u Benndta lub Hogesa (jego pomocnika, który ostrzy bronie)?

Avador

Avador

Użytkownicy
posty31
Propsy2
  • Użytkownicy
Tak i żaden z nich nie ma

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma hakon dwa ostrza

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli na razie klasyczne omijac wszystko a w 4 rozdziale wszystko czyscic... A gdzie jest ten teleprt za palisade?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teleport za palisadę, a właściwie runa,  jest ... za palisadą - u pewnego handlarza.
Im więcej robisz zadań, tym lepiej dla Ciebie. A ulepszenie Szponu duszą Senyaka, to quest z expem, no i fajna broń się pojawia w ręku.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To pomysle jak sie tam dostac jeszcze a co z tym szponem beliara oplaca sie mu dac dusze senyaka? Bo na wyspe etlu sie raczej nie dostane bez 100 zrecznosci

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Szpon z duszą jest o wiele lepszy niżeli bez niej, tym bardziej jeśli grasz magiem, runa szponu zadaje 80 dmg i zabiera 20many a runa wzmocniona duszą zadaje 500dmg i zabiera 80many i to już na drugim kręgu chyba, że zmienili na czwarty bo tak słyszałem, ale wątpię ;]

Btw. Jeśli zostanę Nekro, wyklucza to zrobienie jakichś zadań? Bo ściągnąłem returna na lapka( na starym grałem w v1.1 ciągle ;d) w v2 a tutaj jest ciutke inaczej dlatego pytam ;D(Jakoś od razu, bo zacząłem na b.łatwym (+10inta na start jednak robi swoje :D:D)

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to się pobawie z senyakiem tylko dalej muszę wykombinować jak się na wyspe etlu dostać i za palisadę w jednym kawałku ^^ Co do orków problemu by nie było gdyby nie mieli kuszy ;_;

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mikstura szybkości i po problemie, ew zwój przemiany,a  najlepiej Ulu -Mulu :p 
Ja z kolei mam pytanie dotyczące mikstur, wiele razy wspominano o miksturach wytrzymałości z trolestu, gdzie znajdę przepis albo kto mnie tego nauczy ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mikstura szybkości i po problemie, ew zwój przemiany,a  najlepiej Ulu -Mulu :p
Ja z kolei mam pytanie dotyczące mikstur, wiele razy wspominano o miksturach wytrzymałości z trolestu, gdzie znajdę przepis albo kto mnie tego nauczy ?
Sagitta uczy tej mikstury w 2 rozdziale.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mikstura szybkości i po problemie, ew zwój przemiany,a  najlepiej Ulu -Mulu :p
Sagitta uczy tej mikstury w 2 rozdziale.
Tak uczy ale mikstury z serc trolli, a ja chce wiedzieć kto mnie nauczy mikstury wytrzymałości z trolestu :)

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No sagitta, kurwa jest zasadnicza różnica miedzy uczy a sprzedaje
Sprzedaje recke na potka z serc troli
Zas uczy mikstury z serafisow a potem uczy potka z serafisa i jagody trolla

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm powiedzmy, że ten mod przeszedł moje wyobrażenia na temat jego trudności. I się pytam jak mam doprowadzić diega przez tą drogę na około jak w tym modzie po drodze jest z 14 elit które biorą diego na 2 hity ^^? Nie mówiąc już o ilości orków wokół kopalni silvestra i tego naprzeciwko nie pamiętam nazwy chociaż tych orków da się ominąć ale z diegiem na plecach to już to raczej bez walki się nie obejdzie. Więc się pytam jak wy to zrobiliście ?

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm powiedzmy, że ten mod przeszedł moje wyobrażenia na temat jego trudności. I się pytam jak mam doprowadzić diega przez tą drogę na około jak w tym modzie po drodze jest z 14 elit które biorą diego na 2 hity ^^? Nie mówiąc już o ilości orków wokół kopalni silvestra i tego naprzeciwko nie pamiętam nazwy chociaż tych orków da się ominąć ale z diegiem na plecach to już to raczej bez walki się nie obejdzie. Więc się pytam jak wy to zrobiliście ?

Większość tak jak i ja podejrzewam że po prostu pozabijała te orki odciągając je pojedynczo ja w dolinie spokojnie sobie radziłem z 2 zwykłymi wojownikami przy odpowiednim podejściu ewentualnie już czarne orki były problematyczne w grupach ale pojedynczo powinieneś spokojnie je pozabijazć zanim weźmiesz diega tą drogą na około.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wystarczy wybić tylko tych orków bezpośrednio przed miejscówką diego, później można przejść razem z nim po skałach omijając pozostałych przeciwników.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szczerze to wątpie, żeby posiadanie nomada i takie staty: http://prntscr.com/3ak9gm mi dały jakiekolwiek szanse :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szczerze to wątpie, żeby posiadanie nomada i takie staty: http://prntscr.com/3ak9gm mi dały jakiekolwiek szanse :D
No z taką postacią to nie bardzo.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry