O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 3983505
Odpowiedzi 14149
kacperziom
Tizgar
Avador
xxzenek123
Wyzysk11
Raster
Tituf
Kartograf
Connor
Maciuś
Mikstura szybkości i po problemie, ew zwój przemiany,a najlepiej Ulu -Mulu :p Ja z kolei mam pytanie dotyczące mikstur, wiele razy wspominano o miksturach wytrzymałości z trolestu, gdzie znajdę przepis albo kto mnie tego nauczy ?
Cytat: Connor w 2014-04-16, 16:18Mikstura szybkości i po problemie, ew zwój przemiany,a najlepiej Ulu -Mulu :p Ja z kolei mam pytanie dotyczące mikstur, wiele razy wspominano o miksturach wytrzymałości z trolestu, gdzie znajdę przepis albo kto mnie tego nauczy ?Sagitta uczy tej mikstury w 2 rozdziale.
hubert280
Hmm powiedzmy, że ten mod przeszedł moje wyobrażenia na temat jego trudności. I się pytam jak mam doprowadzić diega przez tą drogę na około jak w tym modzie po drodze jest z 14 elit które biorą diego na 2 hity ? Nie mówiąc już o ilości orków wokół kopalni silvestra i tego naprzeciwko nie pamiętam nazwy chociaż tych orków da się ominąć ale z diegiem na plecach to już to raczej bez walki się nie obejdzie. Więc się pytam jak wy to zrobiliście ?
Szczerze to wątpie, żeby posiadanie nomada i takie staty: http://prntscr.com/3ak9gm mi dały jakiekolwiek szanse