Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4032872 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4032872

Odpowiedzi 14149

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Człowieku, jagody są wszędzie xd
Szukaj w każdym krzaku itp itd... :D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że są wszędzie na początkowym stadium rozgrywki bardzo często je widziałem a teraz to już szybciej znalazłem 3 goblinie jagody niż jakąś polną lub leśną :D Orka elitę upierdzieliłem ten mieczyk ze skarbu smoka ognia jest epicki szkoda, że mam hp z dupy

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Ja tam bym zaczął grę od nowa, z tym, że zastosował się do wskazówek innych graczy :D
Jakbym chciał grać wojownikiem, właśnie tak bym zrobił;D

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stosowałem się tylko, że nie wiedziałem o tych jagodach. I zaczynać grę od początku... 35h w plecy nie za bardzo mi się to widzi jak już miałbym zaczynać to na tym patchu 1.3 pl gdzie ponoć na bł ma nie być wytrzymałości

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Stosowałem się tylko, że nie wiedziałem o tych jagodach. I zaczynać grę od początku... 35h w plecy nie za bardzo mi się to widzi jak już miałbym zaczynać to na tym patchu 1.3 pl gdzie ponoć na bł ma nie być wytrzymałości
Ja już zaczynałem z 5 razy - około 150 godzin w plecy.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

A ty jadłeś jagody czy po prostu nie zbierałeś. Jeśli nie zbierałeś to weź przejdź się po Jarku oraz Khorinis i pozbieraj, bo reszte to sobie ogarniesz.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem na Zapomnianej Wyspie i mam pytania:
1. Skąd mam zabrać 20 jabłek na zadanie od Gorna? Zawsze gdy miałem jakieś jabłka to od razu zjadałem i aktualnie nie mam ani jednego. Przeszukałem już cała wyspę i nie znalazłem żadnego jabłka a co dopiero 20.
2. Powie ktoś gdzie dokładnie mogę znaleźć czerwone bagienne ziele na zadanie od Lestera? Znalazłem na razie 3/5 i nie wiem gdzie może być reszta.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Obejrzyj Warda jeśli chcesz się dowiedzieć o czerwonym zielu, a jabłuszka pewnie leżą pod jakimiś drzewami, bo to przecież oczywiste...

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obejrzyj Warda jeśli chcesz się dowiedzieć o czerwonym zielu, a jabłuszka pewnie leżą pod jakimiś drzewami, bo to przecież oczywiste...
Czyli te 20 jabłek powinno gdzieś na tej wyspie być ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz znaleźć jabłonkę... są na pewno- trochę jabłek jest na ziemi a sporo wśród liści, na drzewach.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok, wszystko mam. Dzięki :)

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie nie pamiętam czy je zeżarłem chociaż wątpie bo jadłem to co jednocześnie dawało jeszcze wytrzymałość. Jagód nie ma u mnie w lasach w khorinis tylko za farmą akila nie byłem bo dużo orków jest. 390 HP to zamało nie? chyba naprawdę będę musiał zacząć od nowa chociaż tak się męczyłem :facepalm:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Właśnie dlatego warto jednak przed startem gry poczytać tutaj kilka tematów one są dla was to naprawdę kolosalnie pomaga bawienie się w returnie w nieczytanie bo nie chce sobie psuć przyjemność działa na odwrót bo im mniej wiemy tym więcej się wkurwiamy

Im wiecje wiesz przed gra tym łatwiej i przyjemnije ( jak na standardy returna ) się gra 

Dla przykładu podam ci ze ja jak zaczynałem grę to tu było około 70 stron spamu a przed daniem w końcu nowa gra miałem 40 pytanie po przewertowaniu tych 70 stron zostało tylko 12 pytanie które zadałem :P ( stad moje wkurwienie na ludzi skoro ja przed gra potrafiłem przejrzeć forum to inni tez potrafią )

Moze akurat tych teraz 300+ stron spamu nie musisz chociaż dobrze by było ale pozostałe tematy warto przewertować stracisz 2-3 godziny na to ale przynajmniej nie będziesz już musiał zaczynać od nowa )

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz rację tizgar przed granie jak i na początku starałem się jak najwięcej poczytać porad o tym modzie no ale cóż przez 4 podstawowe głupoty już sobie nie pogram na chwile obecną i sobie odpocznę. Pamiętam jak tizgar pisałeś właśnie coś o tym patchu 1.3 eliminującym wytrzymałość na BŁ wiesz może kiedy planujecie go zrobić :P?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
On już praktycznie jest zrobiony. Tylko zdałoby się potestować to chwilę.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To czekam z niecierpliwością póki co sobie odpuszczę gothica :P

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Właśnie dlatego warto jednak przed startem gry poczytać tutaj kilka tematów one są dla was to naprawdę kolosalnie pomaga bawienie się w returnie w nieczytanie bo nie chce sobie psuć przyjemność działa na odwrót bo im mniej wiemy tym więcej się wkurwiamy

Im wiecje wiesz przed gra tym łatwiej i przyjemnije ( jak na standardy returna ) się gra

Dla przykładu podam ci ze ja jak zaczynałem grę to tu było około 70 stron spamu a przed daniem w końcu nowa gra miałem 40 pytanie po przewertowaniu tych 70 stron zostało tylko 12 pytanie które zadałem :P ( stad moje wkurwienie na ludzi skoro ja przed gra potrafiłem przejrzeć forum to inni tez potrafią )

Moze akurat tych teraz 300+ stron spamu nie musisz chociaż dobrze by było ale pozostałe tematy warto przewertować stracisz 2-3 godziny na to ale przynajmniej nie będziesz już musiał zaczynać od nowa )

Pamiętam twoje posty z 20+ pytaniami xd

@topic

Po co czekać na patch eliminujący wytrzymałość jak i tak z nią dużo frajdy jest xD

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

Pamiętam twoje posty z 20+ pytaniami xd

@topic

Po co czekać na patch eliminujący wytrzymałość jak i tak z nią dużo frajdy jest xD
Na początku gry bardzo dużo frajdy to sprawia przez co ma się ochote wyłączyć tą gierke.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Karto, to była wersja na czysto na brudno miałem dużo więcej pytań no ale przekopując forum znalazłem na 3/4 odpowiedzi :P

Pytanie jak dla mnie brzmi inaczej po co grac w moda trudnosciowego z patchem który te trudność eliminuje ?
Dobra defakto tylko na BŁ będzie no stamina i no posion reszta poziomów wszystkie bajery ma bez zmian tylko pytanie po co wybierać BŁ skoro równie dobrze można zagrać w nk i to nie wymaga instalacji dodatkowych kilku giga :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mówisz poważnie? Proponujesz nk a nie bł returning?

0 użytkowników
Do góry