Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4032961 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4032961

Odpowiedzi 14149

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szczerze to wątpie, żeby posiadanie nomada i takie staty: http://prntscr.com/3ak9gm mi dały jakiekolwiek szanse :D

Nomad?? Lepszy jest z tego co pamiętam krzyż przeznaczenia w jaskini za obozem dekstera.

Odciągając pojedynczo każdego orka powinieneś sobie w miarę spokojnie z pojedynczym poradzić.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szczerze to wątpie, żeby posiadanie nomada i takie staty: http://prntscr.com/3ak9gm mi dały jakiekolwiek szanse :D

czemu tyle hp?

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A skąd miałbym mieć więcej? wykorzystałem te tabliczki które znalazłem do hp no i ofiaru u tego maga ognia
W sumie nie wiem jak podrasować tą postać na chwile obecną tylko 135 siły mogę wyciągnać bo po wydaniu 20 pn mam na czysto 90 siły i mam jeszcze 3 poty do siły + 3 tabliczki i biżuteria

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
A skąd miałbym mieć więcej? wykorzystałem te tabliczki które znalazłem do hp no i ofiaru u tego maga ognia
W sumie nie wiem jak podrasować tą postać na chwile obecną tylko 135 siły mogę wyciągnać bo po wydaniu 20 pn mam na czysto 90 siły i mam jeszcze 3 poty do siły + 3 tabliczki i biżuteria
Z jagód powinieneś mieć więcej hp.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jakieś jagody dają stałe hp :O?

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jakieś jagody dają stałe hp :O?

Kupujesz recepte i za 25 leśnych/dzikich jagód masz 2 miksy dające 10 hp. W jarku i Khorinis jest mnóstwo jagód

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O lol o tym nie wiedziałem a powiesz mi gdzie taką recke kupić u zurisa sagithy czy u kogoś innego :P?

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O lol o tym nie wiedziałem a powiesz mi gdzie taką recke kupić u zurisa sagithy czy u kogoś innego :P?

U lutero w górnym mieście.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok dzięki już tam idę i niech mi ktoś powie co muszę poprawić w swojej postaci żeby dawać rade orkom w tym modzie bo siły będę miał 135 

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok dzięki już tam idę i niech mi ktoś powie co muszę poprawić w swojej postaci żeby dawać rade orkom w tym modzie bo siły będę miał 135

Na pewno skołuj na początek z 1h krzyż przeznaczenia (są lepsze 1h tylko i tak chyba będziesz za słaby na nie). Poprawił bym hp nauczył sie skradania kradzieży kieszonkowej ważenia potek siły przydatna by była akrobatyka do tego jeszcze pewnie sądząc po screenie wątek gallahanda pominąłeś  a uczy on paru przydatnych żeczy na początek a tak poza tym to recki na wytrzymałość od sagity z  serc troli bodajże. Jak o czymś zapomniałem to niech się wypowiedzą ci co więcej żywota w returna przegrali.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No w sam raz, teraz to akcja z stara wieża xardasa to bardzo stara zatopiona tam możesz zdobyć gniew demona bron która będzie wstanie kłaść elity o ile prawda jest to co mi kiedyś powiedziałeś ze znasz mechanikę walki dla powtórki ja ja tu opisywałem :P

Aby zdobyć gniew demona trzeba otworzyć sarkofag po lewej stronie ( chyba wiesz ze regały z ksiazkami czy groby mozna przeszukiwac ) problem z dożyciem do tego momentu jest taki ze tam jest masa trupow niezwykle pomocne będą zwoje lodowej fali które dadzą nam kilka sekund na wykonanie akcji reszta to już kwestia potków na speeda :P

Jesli to cie przerasta to ciut słabszy mieczyk masz w skarbie ognistego smoka tu akcja jest 10000 razy prostsza bierzesz zwój przemiany np w wilka i jazda do smoka a potem do skarbu proste jak budowa cepa

Olej krzyz przeznaczenia ten mieczyk jest pro na jarka na gd to już tylko kawałek stali bez przyszłości :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Teoretycznie, Gallahad uczy (z przydatniejszych rzeczy) run uzdrawiania( na brak potek na hp a zapasów potków many:D) i to wszystko, bo jak dostanie golema to będzie miał orków na 2 hity ^^, a światło ma ze zwojów albo kapelusza :D

Najemnik nie moja bajka ja mogę się bawić z Nekromantą;D

Ps.Wiedziałem, że Tizgar się wypowie xd

Wut? Jaka zatopiona wieża, przecież G.Demona był w Starej wieży Xardasa tej nie zatopionej ;D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na początek znajde ten krzyżyk bo czymś muszę sobie wykosić drogę do zatopionej wieży xardasa mam już 134 siły więc mam nadzieje, że ten gniew demona uniosę zresztą jego staty znajde w poradniku :P Co do techniki walki z mobami to z niczym nie mam problemu prócz orków i troli nawet tako jako mi się udaje ze szkieletami. Kradzież kieszonkowa mało mi się przyda jak mam tylko 50 zręczności.
A tak na marginesie to z pseudo magiem galahadem zrobiłem questa dał mi pote do siły

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Teoretycznie, Gallahad uczy (z przydatniejszych rzeczy) run uzdrawiania( na brak potek na hp a zapasów potków many:D) i to wszystko, bo jak dostanie golema to będzie miał orków na 2 hity ^^, a światło ma ze zwojów albo kapelusza :D

Najemnik nie moja bajka ja mogę się bawić z Nekromantą;D

Ps.Wiedziałem, że Tizgar się wypowie xd

Wut? Jaka zatopiona wieża, przecież G.Demona był w Starej wieży Xardasa tej nie zatopionej ;D

G.Demon był w zatopionej (chyba) ;p tam też była chyba jedna ze sfer i jakiś demon (mocny ;d) się pojawiał ;d

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na początek znajde ten krzyżyk bo czymś muszę sobie wykosić drogę do zatopionej wieży xardasa mam już 134 siły więc mam nadzieje, że ten gniew demona uniosę zresztą jego staty znajde w poradniku :P Co do techniki walki z mobami to z niczym nie mam problemu prócz orków i troli nawet tako jako mi się udaje ze szkieletami. Kradzież kieszonkowa mało mi się przyda jak mam tylko 50 zręczności.
A tak na marginesie to z pseudo magiem galahadem zrobiłem questa dał mi pote do siły

Lepiej było wybrać nauke magii na początek bardzo ppmaga co do krzyża plnują go 2 szkielety2h bodajże 1 lub 2 zombie ale pojedynczo możesz je bez problemu wyciągać. Krzyż już na ten etap jest kiepski ale od nomada lepszy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zeby zdobyć krzyż 105 siła 135 dmg trzeba walczyć z 2 trupami zeby zdobyć nocnego łowce ze skarbu ognistego smoka 125 siła 180 dmg trzeba uno zwój przemiany gdzie tu logika zdobycia gniewu demona wymaga z 3 zwojow lodowej fali 135 sila 195 dmg

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Gniew Demona w v1 był w Starej wieży demonów(Xardasa z g1) na piętrze z pentagramem w rozwalonej ławce, a demon który pojawia się w zatopionej to właśnie jeden z demonów legionu:D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam krzyż szkielety lajtowe były jak i ten szkielet mag tizgar mnie zachęcił żeby się przejść do skarbu ognistego smoka ale... no ale ja już nie mam skąd kupić zwoje przemiany w cokolwiek bo nie będę marnował w cieniostwora bo potem sie przyda :D A i co do potek zwiekszajacych max hp to udalo mi sie 6 zrobic wiec dalej jestem waski jak sik komara xD

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak przesz do przodu zamiast się schylać po jagody to win sam siebie jak przed gd miałem po prawie 300 jagód obu typów to jest  równe + 500 hp od tak

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wtedy twierdziłem, że są mi nie potrzebne teraz będę zbierać co do braku zwojów odwołuje zapomniałem o ignazie :P co do jagod chodze po lasach kolo khorinis i jagod nie ma po polach tez nir ma.. Ma ktos mapke do lokacji polnych i lesnych jagod bo tylko same rosliny leczncze znajduje albo serafisy co oznacza ze albo jagody sprzedalem albo co ajgorsze zezarlem chodz watpie bo malohp daja jak i cenne tez nie sa. Tylko zebym nie musial gry od nowa zaczynac :c

0 użytkowników
Do góry