Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3822534 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3822534

Odpowiedzi 14149

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest to. Wielkie dzięki
Nazwy podałem na podstawie filmiku z YT

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd zdobyć przepis na miksturę wytrzymałości z trolestów? Jestem już w 3 rozdziale i u żadnego kupca w Khorinis i Górniczej Dolinie tego nie widziałem. Mam na razie tylko ten przepis z serc trolli.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mikstury z trollestów uczy Constantino.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaaa czyli trzeba się tego nauczyć :D A ile to wymaga PN i czy  potrzeba  szczawiu, żeby tą miksturę uwarzyć?

sowal

sowal

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie. Z tego co wyszukalem ktos juz pytal ale nie znalazlem odpowiedzi. Jak pozbyc sie przeklenstwa beliara? Oblecialem wszytkie kapliczki innosa w khorinis modlac sie i proszac o pomoc i nic... nie slyszy mnie. Ile karmy trzeba miec?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaaa czyli trzeba się tego nauczyć :D A ile to wymaga PN i czy  potrzeba  szczawiu, żeby tą miksturę uwarzyć?

Szczawiu nie wymaga jeśli dobrze pamiętam. A punkty nauki hmm chyba będzie coś koło 20, bo najpierw uczysz się się mikstury wytrzymałości ( tej co regeneruje), a potem tej co zwiększa jej poziom)

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok dzięki :)

Post połączony: 2014-03-23, 15:18
Jeszcze jedno pytanie mam:
Jak się dostać do tej kaplicy przy farmie Onara? Nie widziałem tam w środku żadnych przełączników jak to zawsze było.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

Jak się dostać do tej kaplicy przy farmie Onara? Nie widziałem tam w środku żadnych przełączników jak to zawsze było.
Szukaj a znajdziesz gdyż są tam.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

sowal

sowal

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Jest jakiś sposób na przekleństwo beliara?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tak wczytac save

Primo to sagita uczy sekundo to wymaga tylko 5 pn a ponadto kurwa to jest nawet w temacie gdzieś spisane boże kurwa szukanie jest drogie ze nikogo na to nie stać czy jak :P przestać odpowiadać na pytanie które już padały bo tak to będzie kolejne 300 stron spam

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakby tak podliczyć wszystkie posty to w większości jest gadanie "Boże! Idioto było 10000000 razy pisane! Masz też poradnik!", bo na jedno pytanie np. "Gdzie jest szpada Abigail" jest 10 odpowiedzi, że to już było...

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szukaj a znajdziesz gdyż są tam.
Jaki fail.... Cały problem polegał na tym, że wchodziłem nie do tej krypty co trzeba  :facepalm: Cały czas szukałem przełącznika w tej krypcie zaraz za Darem, zupełnie zapominając, że dalej jest jeszcze jedna krypta :D Sory za niepotrzebne zawracanie głowy :D

Bloodvin1

Bloodvin1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z zadaniem dla opiekunów. To jest 3 zadanie gdzie trzeba się nauczyć języka demonów.
Problem polega na tym że jestem w 5 akcie i Xardasa nie ma a on wysyła do Kreola że niby ten uczy tego języka. Miałem nadzieje że da się ominąć ten problem więc poszedłem do Kreola bez wcześniejszej rozmowy z Xardasem. Ale to niestety nie działa bo on chce mnie zabić. Nawet jak pokonam te wszystkie szkielety itp. to gość znika i w ogóle jest dupa. Próbowałem też go zaciupać bo podobno ma książkę w ekwipunku która uczy tego, ale niestety nie ma tej książki przy sobie. Przetrzepałem całą tą Wieże Mgieł i tam nic takiego nie ma.
To mój błąd że robię te zadania teraz? (choć wcześniej się nie dało bo nie można było wejść do podziemi klasztoru, Talomon skutecznie ich pilnował). 
Poradźcie coś xD bo już nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
To zadanie należy wykonać znacznie wcześniej.
Podstawą jego powodzenia jest instruktaż Xardasa dotyczacy sposobu rozmowy  z Kreonem.
Teraz już dupa. W wersji Returning 1.1 istniała jeszcze możliwośc zabrania stosownej księgi a w Rebalance po prostu Kreon musi sam tego nauczyć za 20 PN o ile pamiętam.
Teraz już tylko pozostaje wczytac jakiś wczesniejszy save lub darować sobie wątek Opiekunów.

To mój błąd że robię te zadania teraz? (choć wcześniej się nie dało bo nie można było wejść do podziemi klasztoru, Talomon skutecznie ich pilnował).

dało się

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Bloodvin1

Bloodvin1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak coś czułem. A co stracę jeśli oleje Opiekunów (oprócz expa) ? 

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
mozliwość nauki magii niedostepnej u innych nauczycieli , szaty Opiekuna a przypadku drogi wojownika utrata osprzętu Haradrima. No i duzo dobrej zabawy przy ciekawych zadaniach rzecz jasna .

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Oprócz expa co jest już kolosalna strata to stracisz tez bonus do statystyk za wybrana ścieżkę :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Czyli w dużym skrócie - olanie Opiekunów to jak utrudnienie sobie rozgrywki. ;D

why_nott

why_nott

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są jakieś efektywne sposoby walki, które wpływają na to, że nie spada aż tak wytrzymałość? Na moim etapie wygląda to tak, że machnę mieczem 15 razy i już mi zżera życie. Skutkuje to tym, że nie mogę zabić choćby i prostego dzika, bo zanim to zrobię to wykończy mnie nie dzik, a spadek wytrzymałości do 0. Czy nauczenie się walki mieczem 1/2 ręcznym do poziomu większego niż zielonego wpływa na tę cechę? Jakie są sposoby pozyskania wytrzymałości w 1szym rozdziale ( wiem jedynie o 10(czy tam 15, jeszcze tylu nie znalazłem) mlekach, zdołałem znaleźć 2 trollowe jagody które przerobiłem na 6 pkt wytrzymałości, ponadto zjadłem tabliczkę +2 którą gdzieś tam znalazłem). W ostateczności- czy da się to jakoś wyłączyć ( dodam, że gram na rzeźniku tak więc opcja nauki regeneracji wytrzymałości w 1szym rozdziale też odpada).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na wszystko odp masz na forum w temacie który ma raptem chyba z 5-6 stron wiec  szukanie nie boli :P a o tabliczkach pisałem chyba kurwa stronę temu to już trzeba na maxa lenistwa :P

W skrócie podrasuj postać naucz się mechaniki gry albo zmień poziom trudności jeśli nie ogarniasz mechaniki :P

0 użytkowników
Do góry