Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4369331 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4369331

Odpowiedzi 14149

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie moge zostac straznikiem w obozie? Zrobilem zadania od Baalów procz tego od alchemii bo nie mam zadnej opcji u niego procz nauki mikstór, a ten od uczniów trzeba 60 many to nie bede wydawac 40 pkt nauki na mane dla woja ...

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego nie moge zostac straznikiem w obozie? Zrobilem zadania od Baalów procz tego od alchemii bo nie mam zadnej opcji u niego procz nauki mikstór, a ten od uczniów trzeba 60 many to nie bede wydawac 40 pkt nauki na mane dla woja ...

idź trochę popalić fajki-zwiększysz manę, bo jeśli się nie mylę to quest z 60 many jest obowiązkowy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
bo jest jednak kto ci się każe many uczyć przecież biżuteria się można wspomóc :P
Poza tym jeszcze quest od kosha musisz zrobić :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
60 many jest potrzebne dla guru, żeby zostać ŚS trzeba wykonać questa od Gor na kosha bodajże i mieć 30% w 2H

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzies spis jak podbijać mane i wytrzymalośc? Bo ja sobie ogladalem silverka chcialem zobaczyc gdzie i czym on sobie podnosi ale tak patrze jakis odc sprawdzam ma np te 30 many a za 10 odc dalej ma juz 107... wiec ogladam te 10 odc pomiedzy i tu 3 tam 2 tu 4 many sie zwieksza mu z dupy za przeproszeniem, tam 2 odc dalej nagle na 71 many znikąd! no prześledziłem wszystko i nic, z powietrza sie bierze

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jest gdzies spis jak podbijać mane i wytrzymalośc? Bo ja sobie ogladalem silverka chcialem zobaczyc gdzie i czym on sobie podnosi ale tak patrze jakis odc sprawdzam ma np te 30 many a za 10 odc dalej ma juz 107... wiec ogladam te 10 odc pomiedzy i tu 3 tam 2 tu 4 many sie zwieksza mu z dupy za przeproszeniem, tam 2 odc dalej nagle na 71 many znikąd! no prześledziłem wszystko i nic, z powietrza sie bierze
Członek bractwa dostaje +1 many na dzień paląc fajke. Wytrzymałość dostajesz z kamiennych tabliczek oraz napojów.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja zostałem strażnikiem świątynnym bez tych 60 many. Wystarczy, że zdobędziesz młot tarakota i będziesz miał 30% w 2h, no i może jakieś tam jeszcze pare zadań zrobione.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja zostałem strażnikiem świątynnym bez tych 60 many. Wystarczy, że zdobędziesz młot tarakota i będziesz miał 30% w 2h, no i może jakieś tam jeszcze pare zadań zrobione.

To samo napisałem 2 post wyżej xD

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z wytrzymalościa chodzi mi o 1 rozdział, nie moge nigdzie znalezc mapy tabliczek do returninga a potek w 1 rozdziale nie ma zeby stale zwiekszała 

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
60 many jest potrzebne dla guru, żeby zostać ŚS trzeba wykonać questa od Gor na kosha bodajże i mieć 30% w 2H

Opieram się na skryptach do nowszej wersji - na SŚ trzeba 50 siły (poprzednio 60) oraz 30% 2h (to będzie raczej zmienione), aby zostać Guru potrzeba 30INT (tak też pewnie było w poprzednich wersjach, ale głowy nie daję).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Z wytrzymalościa chodzi mi o 1 rozdział, nie moge nigdzie znalezc mapy tabliczek do returninga a potek w 1 rozdziale nie ma zeby stale zwiekszała
Musisz przeboleć 1 rozdział. Na pewno jedna tabliczka wytrzymałości jest koło piramid w Khorinis obok cieniostwora w krzakach. Kolejna jest chyba w kanałach ale w tym przypadku nie jestem pewny.
Btw. Tizgar miał zrobić poradnik, ktoś coś wie na ten temat?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nie ma NK na dysku.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
no właśnie miał robić i co?
przecież jemu gra do tego nie potrzebna tylko skrypty. Sam kiedyś o tym pisał.
Tez oczywiście czekam z niecierpliwością.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jestem zajęty robienie patcha 1.3 poza tym mówiąc kolokwialnie na chuj mam robić poradnik skoro ludzie mając nawet FAQ potrafią zadawać pytania na które odpowiedz maja w innym temacie wiec nawet jeśli pojawiłby się poradnik to kto ci w niego zajrzy skoro do FAQ tez nie potrafią :P

W 1 rozdziale możesz mieć 22 staminy jest aż 6 tabliczek w khorinis :P

- Koło Piramid w krzakach przy cieniostworze
- Przy magach wody tam gdzie się kreci cronos w tej dziurze w kształcie basenu
- W jaskini z Atramentorem
- Za krata w kanałach
- Jedna z wieży w obozie dextera
- Jaskinia z goblinami od skarbu grega :P

Juz pomijam ze 3 raz to pisze ale chuj tam komu by się chciało szukać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś kody na przedmioty questowe ?
Zanim jeszcze miałem misje u 5 opiekuna gdzie trzeba się udać na cmentarzysko orków, wyciołem tam wszystkich orków bo nabijałem level i sprzedałem gdzieś ten talizman i pierścień, zostawiając tylko tą szamańską pałke zwaną jakoś na G..
Sprawdziłem u wszystkich handlarzy w grze czy czasem tego niemają ale nieznalazłem. Potrzebuje zatem kodu na te dwa przedmioty : talizman i pierścień które sie znajdowały w tym pomieszczeniu w cmentarzysku orków.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Może i pomogę, tylko podaj dokładne nazwy przedmiotów.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tizgar naprawde nie wymagaj ze ktos bedzie ponad 300 stron kartce po kartce szukał, trzeba zrobic poradnik, wyszczegolnic kolorem i dac linka, proste

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To nie wymagaj żeby ktoś dawał odp na to samo pytanie poraz enty proste nie właśnie widzę jak to pomoże, FAQ tez miało pomoc a gdzie gówno lepiej walnąć znowu na idiotę posta gdzie jest szpada bo przecież tylko idiota by patrzył w inny temat :P

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może i pomogę, tylko podaj dokładne nazwy przedmiotów.

Przedmioty których potrzebuje to : Orkowy pierścień i Orkowy talizman. Tak sie nazywają i niestety nic więcej nie wiem

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
I tak podałeś błędną nazwę.

ITMI_ORCRING
ITMI_ORCAMULET

Akurat to trudne nie było, nawet metodą prób i błędów można było na to wpaść. Nie jestem pewny, czy o te chodziło, ale jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz...

0 użytkowników
Do góry