Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4345090 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4345090

Odpowiedzi 14149

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Są jakieś efektywne sposoby walki, które wpływają na to, że nie spada aż tak wytrzymałość? Na moim etapie wygląda to tak, że machnę mieczem 15 razy i już mi zżera życie. Skutkuje to tym, że nie mogę zabić choćby i prostego dzika, bo zanim to zrobię to wykończy mnie nie dzik, a spadek wytrzymałości do 0. Czy nauczenie się walki mieczem 1/2 ręcznym do poziomu większego niż zielonego wpływa na tę cechę? Jakie są sposoby pozyskania wytrzymałości w 1szym rozdziale ( wiem jedynie o 10(czy tam 15, jeszcze tylu nie znalazłem) mlekach, zdołałem znaleźć 2 trollowe jagody które przerobiłem na 6 pkt wytrzymałości, ponadto zjadłem tabliczkę +2 którą gdzieś tam znalazłem). W ostateczności- czy da się to jakoś wyłączyć ( dodam, że gram na rzeźniku tak więc opcja nauki regeneracji wytrzymałości w 1szym rozdziale też odpada).

Rozwiązania:
1.Ściągnij Returninga bez patcha ;D ja tak przeszedłem (nieświadomie, bo myślałem, że mam jakiegoś buga z wytrzymałością) returna. Podczas walki nie spadała mi wytrzymałość.
2.Rób to co trzeba-tabliczki, mixy do wytrzymałości i nie machaj na odpierdal prawo-lewo tylko staraj się każdym ciosem trafić.
3.Zrób maga.
4.Używaj odpowiednich broni (nie wiem jakie ci poradzić ale pamiętam, że miałem ten sam problem z halabardą-ktoś napisał żebym zmienił broń na kostur (bo wtedy grałem nekromantą) i wytrzymałość prawie mi różnicy nie robiła więc to chyba zależy od zasięgu i typu broni ale pewności nie mam)

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Z wytrzymałością to jest masakra w Returnie... Serafisy powoli się kończą, zasoby gotówki także, no i miksturki u handlarzy także się kończą...
Ja mam takie pytanko, nie jestem pewien czy było już zadawane, ale Ulf nie dokładnie opisał mi gdzie zgubił pierścień? Dacie wskazówkę?

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, o którym sobie przypomniałem. W mieście umarłych trzeba przeskoczyć nad rozpadlinami z kolcami na dole.. Czy to się da zrobić mając wyuczoną akrobatykę? Bo normalnie bez akro bezi bez problemu przeskakuje z platformy na platformę, ale z akrobatyką skacze o wiele dalej - prosto w kolce:P

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Da się, ja celowałem w ścianę, żeby skrócić długość skoku :P Popróbuj, na pewno się uda.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanko, nie jestem pewien czy było już zadawane, ale Ulf nie dokładnie opisał mi gdzie zgubił pierścień? Dacie wskazówkę?
Wracając z Martwej Harpii w kierunku miasta, skręć przed mostem w lewo. Pobuszujesz w tamtych stronach- znajdziesz na pewno.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć węża błotnego lub jego kły w 3 rozdziale? Potrzebuje je do Ulu Mulu a wszystkie te kły sprzedałem Arfredowi w 2 rozdziale. Przeszukałem już cały Jarkendar i to bagno przy bagiennym smoku i nic.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
stary obóz sekty w górniczej dolinie, same kły leżą też w jarkendarze gdzieś na bagnie w którejś z tych budowli o ile dobrze pamiętam...

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pamiętam jakiś kieł z Jarkendaru podnosiłem, ale to było w 2 rozdziale i go razem z resztą sprzedałem :P No więc pozostaje obóz sekty. Trochę teraz tego wybijania będzie po drodze ale co tam :D   

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy stal można wytwarzać? Kto tego uczy i kiedy? Jakie składniki są potrzebne?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy stal można wytwarzać? Kto tego uczy i kiedy?
Nie wiem kiedy, ale wiem że u Węża za 3PN można się tego nauczyć   :) Przynajmniej tak pamiętam :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Skakanie z akro jest wykonalne gdy skaczesz po skosie to odbijasz się od ściany alternatywa to zwoje przemiany w krwiopijce :P
Wytwarzania stali uczy waz jednak warunkiem aby była tak opcja jest rozmowa z haradem na temat zapasów stali a żeby to się pojawiło trzeba być u niego czeladnikiem i nauczyć się 1 miecza chyba to do końca nie jestem pewny :P

Składniki to ruda i wegiel

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Dzięki Tituf, już mam :)
Ale kolejne pytanie mnie nurtuje... Gdzie znajdę czarną perłę? (przed pójściem do GD)

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Tituf, już mam :)
Ale kolejne pytanie mnie nurtuje... Gdzie znajdę czarną perłę? (przed pójściem do GD)
Otwierając co drugą szkatułke z klejnotami dostajemy jako bonus czarną perłe.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skakanie z akro jest wykonalne gdy skaczesz po skosie to odbijasz się od ściany alternatywa to zwoje przemiany w krwiopijce :P
Wytwarzania stali uczy waz jednak warunkiem aby była tak opcja jest rozmowa z haradem na temat zapasów stali a żeby to się pojawiło trzeba być u niego czeladnikiem i nauczyć się 1 miecza chyba to do końca nie jestem pewny :P

Składniki to ruda i wegiel
Czeladnikiem u harada to na bank nie trzeba być :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlatego nie byłem pewien, wiem tyle ze na 100% opcja u węża się pojawia dopiero wtedy jak zapytam harad o zapas stali, tutaj nie pamiętam co trzeba zrobić żeby opcja na temat zapasu stali pojawiła się u harada :P

Ja zawsze praktycznie zostawałem jego czeladnikiem dla siły i uczyłem się u niego na fast 1 rzeczy z kowalstwa no i opcja była :P
Ja grałem magiem to wtedy byłem u Constantina ale wtedy olewałem naukę robienia prętów wiec nie wiem jak to tam z ta opcja tak super dokładnie jest :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szukam amuletu dającego premie do many - amulet oświecenia - gdzie go mogę znaleźć?

Psalm 19

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szukam takiego który można znaleźć a nie kupić :) Wiem, że jest gdzieś w Khorinis ale nie pamiętam gdzie.

Psalm 19

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Więc jeżeli takowy jest to sam podpisuję się pod to pytanie. :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie znajdziecie takowego :P

0 użytkowników
Do góry