Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3897998 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3897998

Odpowiedzi 14149

sowal

sowal

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Ponawiam pytanie... ile trzeba miec karmy u innosa zeby sciagnac przeklenstwo beliara? Da sie bo jest taka misja nawet wiec darujcie sobie rady zebym wczytal save. Metoda na czuja nie mam co sie bawic. Jestem na takim etapie gry ze karma u beliara nie moze za bardzo spasc. (Nekrus)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Czy da się przekuć zbroję mistrza zabójców? Mam jeszcze pancerz Grega, który jest lepszy, ale atakują mnie jak mnie w nim widzą, więc chciałem sobie ulepszyć neutralną zbrojkę.
A co z kapeluszem, da się go ulepszyć? Ktoś go zdobył? :lol:

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam

Kilka dni temu usłyszałem o w/w modyfikacji. Ściągnąłem ją, zainstalowałem, no i gram. I mam kilka pytań

1.Dlaczego czytanie książek jest traktowane jak kradzież?
2.Dlaczego Cavalorn atakuje mnie, gdy chce ograbić skrzynie bandytów?
3.Czy są jeszcze podobne sytuacje jak w/w? Jeśli tak, to jakie, i jak im zapobiec?
4.Czy da się w trakcie gry zmienić poziom trudności?

Jeśli takie pytania już były, to przepraszam, ale jakoś czytanie 317 stron to nie jest krótkie zajęcie. Szukałem w google, ale nic nie znalazłem.

Gram w Rebelence 2.1 z patchem 1.2.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Witam

Kilka dni temu usłyszałem o w/w modyfikacji. Ściągnąłem ją, zainstalowałem, no i gram. I mam kilka pytań

1.Dlaczego czytanie książek jest traktowane jak kradzież?
2.Dlaczego Cavalorn atakuje mnie, gdy chce ograbić skrzynie bandytów?
3.Czy są jeszcze podobne sytuacje jak w/w? Jeśli tak, to jakie, i jak im zapobiec?
4.Czy da się w trakcie gry zmienić poziom trudności?

Jeśli takie pytania już były, to przepraszam, ale jakoś czytanie 317 stron to nie jest krótkie zajęcie. Szukałem w google, ale nic nie znalazłem.

Gram w Rebelence 2.1 z patchem 1.2.
1. Bo tak to działa
2. Gdyż skrzynia ta traktowana jest jako jego. Należy odczekać chwile aż Cavalorn opuści jaskinie i w tedy się zabrać za skrzynke.
3. Musisz się przyzwyczaić do tego i tyle.
4. Nie da się.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Trochę to dziwne. No cóż, mimo wszystko dzięki za odp.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Dziwne? Returning to nie mod dla kogoś kto ledwo przeszedł NK... I to na kodach... Nie narzekaj, gdyż lepszego (jak narazie) moda niż Returning nie znajdziesz, a poziom trudności to już nasze zmartwienie

Atak Dzieci NEO

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd  oskarżenie że przeszedłem g2nk na kodach? Po za tym, to że nawet nie mogę spokojnie przeczytać książki, albo że ktoś bije mnie za to, że chce okraść bandytów, jest jednak dziwne. I to ktoś kto pomógł mi ich zabić. 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wykonać misje plan bitwy dla Corda? W opisie pisze, że udzieli mi on swojego poparcia jeżeli stane się lepszym wojownikiem. Mając 30 % w dwuręcznej dalej uważa mnie za słabiaka.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Po to jest ten mod, ziomku. Returning to mod utrudniający i nie ważne, że to jest przesadzone i nie ma sensu, ważne, że jest zmienione i trudne! :lol:
Skąd  oskarżenie że przeszedłem g2nk na kodach? Po za tym, to że nawet nie mogę spokojnie przeczytać książki, albo że ktoś bije mnie za to, że chce okraść bandytów, jest jednak dziwne. I to ktoś kto pomógł mi ich zabić.

Nie oskarżam o gre na kodach, a daję taki przykład, że KTOŚ tak robi, a potem narzeka na problemy. Lub jeszcze lepiej, ktoś kto nawet nie grał w G2NK zabiera się za Returna jest on po prostu żałosny...

Jak wykonać misje plan bitwy dla Corda? W opisie pisze, że udzieli mi on swojego poparcia jeżeli stane się lepszym wojownikiem. Mając 30 % w dwuręcznej dalej uważa mnie za słabiaka.

Potrzebujesz 60%... Welcome to the Returning World!

A ja powracam do mojego pytania powyżej!!!!

Atak Dzieci NEO

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po to jest ten mod, ziomku. Returning to mod utrudniający i nie ważne, że to jest przesadzone i nie ma sensu, ważne, że jest zmienione i trudne! :lol:
Skąd  oskarżenie że przeszedłem g2nk na kodach? Po za tym, to że nawet nie mogę spokojnie przeczytać książki, albo że ktoś bije mnie za to, że chce okraść bandytów, jest jednak dziwne. I to ktoś kto pomógł mi ich zabić.

Nie oskarżam o gre na kodach, a daję taki przykład, że KTOŚ tak robi, a potem narzeka na problemy. Lub jeszcze lepiej, ktoś kto nawet nie grał w G2NK zabiera się za Returna jest on po prostu żałosny...

Potrzebujesz 60%... Welcome to the Returning World!

A ja powracam do mojego pytania powyżej!!!!
Nie da się ulepszyć tej zbroji ani kapelusza. Czy da się wykonać obie misje z testu Torlofa - zebrać czynsz oraz odpędzić straż?

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zaliczenie misje dla corda jest automatycznie jak zaliczysz misje z szacunkiem dla najemników czyli torlof cie wyśle do lee :P ze już wszystko zrobiłeś co miałeś zrobić na przyjecie w poczet :P

Tak da się obie tej której nie wykonasz w 1 dostaniesz jako misje poboczną w 2 ofc jeśli będziesz najemnikiem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedyś był już o tym poradnik ale nie mogę znaleźć, jak uzyskać najlepszą cenę podczas targowania się co do ceny wina podczas misji z gildii kupców? Dobra przypomniałem sobie jak to działa :)

Psalm 19

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
I co jaka jest najmniejsza cena do wytargowania za wino ? :D

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Poniżej 50 da się zejść.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
zasadniczo ciągle dając 3x+5% i 2x -10% możemy zejść poniżej 50 golda i przy tym zawsze gorax ma świetny humor :P

Oczywiście cena poniżej 50 jest dopuszczalna jeśli schodzi z 51 lub więcej ze wtedy ostatnia obniżka daje efekt poniżej 50 to wtedy to przejdzie w przypadku gdy chcemy zejść z równego 50 chyba nie przejdzie nie wiem bo ja zawsze schodziłem  z 52-54 na 48

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie mianowicie sklepalem arlika i joe mimo ze to oni mnie uderyli jako pierwsi, mimo to andre chce odemnie 750 sztuk zlota. WTF? Nie stac mnie :P

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
750? Ja za morderstwo płaciłem 2000 złota, a potem niechcący ukradłem coś ziomkowi i dodatkowe 2000... To się nazywa bogacz XDD Musisz rzucić czar zapomnienia na Joe i Alrika, chyba, że ktoś to jeszcze widział to na niego też, przepytaj ludzi i zobacz czy chcą z tb gadać. Wypłacisz się około 500 a nie 750, więc raczej się opłaca. Możesz równiesz ich zabić niezauważenie, ale Innos nie patrzy się temu przychylnie... Bez przeszkód można bić się tylko z tymi, którzy atakują cię po rozmowie z tb, np. Regis, więc uważaj i nie bij ludzi jak w NK, bo to nie to samo... Żem się rozpisał :lol: Dziękuję, Smacznego, Dobranoc...

Atak Dzieci NEO

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy wgl placic jak tylko costantino nie chce mi zgody dac

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Jak uzyskać karmę u innosa ? Oprócz kapliczek oczywiście. Wiem tylko, że jak zostajesz magiem ognia to chyba 20 jej dostajesz. 

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry