Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924654 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924654

Odpowiedzi 14149

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Prawdopodobnie nie ma. Pisałem o Xardasie, chyba w poradach. Oklepałeś go i lipa. Poza tym jak można nie zapisać gry przed biciem głównej postaci i to jeszcze w Returnie? Tutaj nie wiadomo co się stanie. Sam jesteś sobie winny.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz też spróbować przywołać go kodem, ale wątpie że to coś pomoże. Jak nie wiesz jaki kod to "b" wpisz "marvin" potem wciśnij "f2" najedź na Xardasa i "edit focus"

luk23

luk23

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy to normalne ,że członkowie gildii złodziei mają mnie na hita?  (przed bronią 30)

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz też spróbować przywołać go kodem, ale wątpie że to coś pomoże. Jak nie wiesz jaki kod to "b" wpisz "marvin" potem wciśnij "f2" najedź na Xardasa i "edit focus"

Dzięki, zadziałało :P

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy to normalne ,że członkowie gildii złodziei mają mnie na hita?  (przed bronią 30)

Pewnie masy też niewiele życia więc to normalne

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wracajac do mojego poprzedniego pytania, kiedy dostane nowa szate od xardasa?  Jestem w 4 rozdziale i jestem w tej co na poczatku
Drugie pytanko, jakim czarem dobrze sie zabija poszukiwaczy/orki/jaszczuroludzi?  

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie wymogi trzeba spełnić żeby poświęcić zbroje wwzmacnianą rudą Paladyna? Bo podchodzę do kapliczek Innosa i jak wybieram o poświęceniu to nie ma tam nic kompletnie...

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co kojarze to do konsekracji potrzebujesz zbroji przekutej tylko x1. Ale zastanow siie zanim to zrobisz bo swiecona zbroja ma gorszy def niz kuta x5 przed bronia i strzalami za to lepszy przed magia i ogniem.. Tylko ze te staty akurat malo sa przydatne;p

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytania kiedy dostane nowa szate od xardasa?  Jestem w 4 rozdziale i jestem w tej co na poczatku
Drugie pytanko, jakim czarem dobrze sie zabija poszukiwaczy/orki/jaszczuroludzi? 

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytania kiedy dostane nowa szate od xardasa?  Jestem w 4 rozdziale i jestem w tej co na poczatku

Nową szatę dostaniesz w 4 rozdziale bo dopiero wtedy idzie się nauczyć 4 kręgu magii. Wtedy otrzymasz od Xardasa nową szatę a pozostałych kręgów nauczy cię kreol. A co do czarów to polecam szpon beliara , przywołanie szkieletu , przywołanie goblina , Jednak polecam ukończyć zadania od opiekunów i wybrac ścieżkę ognia i nauczyć się "małej burzy ognistej"   ;p

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam moge zrobic jeszcze runki z miecza bo nie skonczyłem zadania z tym demonem z kryształu co uciekł :(
Kurde brakuje mi 2 pkt nauki do 4 kregu i cały lvl to wbicia QQ

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Jakiegoś bossa zabij, wpadnie parę PN.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak zamienie szpon beliara na runke to nie bede mogł napełnić ją mocą senyaka? 
Jesli naładuje szpon beliara duszą senyaka i zamienie na runke to bedzie mocniejsza?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nwm jak jest z runą ale z mieczem jest tak że jeśli masz karmę u beliara to możesz go ulepszyć normalnie tak jak w podstawce i nie ważne czy masz zabitego syenaka czy nie. Jeśli nie to bd cb atakować te demony. Tak ulepszony szpon można później ulepszyć duszą więcc runę też sie tak da zrobić. Ulepsz rune normalnie a później jak bd mieć duszę to ulepsz ją duszą. I  tak runa z duszą jest o wiele mocniejsza zadaje 500 dmg od magii i wykorzystuje 80 many i wymaga 2 kręgu  ;p

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, wykonuje własnie zadanie z workiem rudy i po wskrzeszeniu alepha udałem się do starej kopalni i troche szukałem tego worka ale znalazłem tylko sfere, jedynce co chce żebyście mi powiedzieli, to czy ruda jest w starej opalni, czy gdzieś indziej?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
jest gdzie indziej
w jaskini pod mostem prowadzącym do zamku

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemanko, jestem w pierwszym rozdziale i przydaly by mi sie bonusy na wytrzymalosc oraz zdrowie, i tu nasuwa sie pytanie  gdzie je znajde. Mam zamiar zostac palladynem bron 1h, i w co wydawac pierwsze punkty na razie dalem w sile walke 1h oraz skorowanie (czeladnik u bospera) .

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
siemanko, jestem w pierwszym rozdziale i przydaly by mi sie bonusy na wytrzymalosc oraz zdrowie, i tu nasuwa sie pytanie  gdzie je znajde. Mam zamiar zostac palladynem bron 1h, i w co wydawac pierwsze punkty na razie dalem w sile walke 1h oraz skorowanie (czeladnik u bospera) .

Tak już ci mogę powiedzieć żebyś zaczął grę od nowa, u bospera wgl się nie opłaca być czeladnikiem , jest obóz myśliwych i u nich wszystko sprzedajesz (skóry, rogi, pazury itp.)
Opłaca sie być czeladnikiem u constatino skupuje nie tylko grzyby ale zioła i to za fajne ceny oraz skrzydła krwiopijców , żuwaczki pełzaczy polnych bestii.
W dziale poradniki zrobiłem spis lokalizacji kamiennych tabliczek na kohorinins więc zajrzyj tam.  :)
Tak jeśli chodzi o bonusy do HP to dopiero w 2 rozdziale jest przepis na miksturę życia z leśnych i polnych jagód więc zbieraj je wszystkie (w  kociołku jest możliwość robienia tych mikstur bez uczenia się ale dostajesz tylko 1 szt. a za nauczenie się z przepisu są 2 szt)oczywiście są jeszcze tabliczki. A bonusy do wytrzymałości to mleko a mniej więcej 15 sztuk +1  oraz tabliczki. Życzę miłego grania :)

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problema, nie ma tego orka przy ognisku koło wiezy ktora jest koło wejscia na bagna ze smokiem, a chce zrobic sobie ulu-mulu

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gadałeś z ur-shakiem na temat świątyni śniącego? Dodam że ur-shak jest koło starej wieży xardasa.
Przygotuj sb róg cieniostwora , kieł węża , kieł trolla i język jaszczura na ulu-mulu i 1 orkową miksturę dla tarroka. Pozdrawiam   :)

0 użytkowników
Do góry