siemanko, jestem w pierwszym rozdziale i przydaly by mi sie bonusy na wytrzymalosc oraz zdrowie, i tu nasuwa sie pytanie gdzie je znajde. Mam zamiar zostac palladynem bron 1h, i w co wydawac pierwsze punkty na razie dalem w sile walke 1h oraz skorowanie (czeladnik u bospera) .
Tak już ci mogę powiedzieć żebyś zaczął grę od nowa, u bospera wgl się nie opłaca być czeladnikiem , jest obóz myśliwych i u nich wszystko sprzedajesz (skóry, rogi, pazury itp.)
Opłaca sie być czeladnikiem u constatino skupuje nie tylko grzyby ale zioła i to za fajne ceny oraz skrzydła krwiopijców , żuwaczki pełzaczy polnych bestii.
W dziale poradniki zrobiłem spis lokalizacji kamiennych tabliczek na kohorinins więc zajrzyj tam.
Tak jeśli chodzi o bonusy do HP to dopiero w 2 rozdziale jest przepis na miksturę życia z leśnych i polnych jagód więc zbieraj je wszystkie (w kociołku jest możliwość robienia tych mikstur bez uczenia się ale dostajesz tylko 1 szt. a za nauczenie się z przepisu są 2 szt)oczywiście są jeszcze tabliczki. A bonusy do wytrzymałości to mleko a mniej więcej 15 sztuk +1 oraz tabliczki. Życzę miłego grania