Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4238913 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4238913

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
okowa miksturę wrazie czego da shak :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
az tak zle jest byc czeladnikiem u bospera ? jest latwiejsze dojscie do mysliwych i dostajemy dobre eq na poczatek 

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty178
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czeladnik tak jak mówił wielokrotnie Tizgar to tylko bonus. Imho dla strażnika miejskiego a potem Palka  najlepszym wyborem będzie Harad - bonus do siły.  Roślinki (wszelkie grzyby, żuwaczki, żądła)  się przydają (bonusy / regeneracje), a na zarobek są inne sposoby, złota nie brakuje jak się gra dokładnie. Plusem u Bospera jest łuk i fajna zbroja, choć Harad daje lepszą zbroję.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to zaczynac od nowa albo jak mam save to wybrac innego mistrza i jakiego w końcu ? I potrzebne mi są bony na wytrzymałość gdzie je  znajdę ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty178
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ujmę tak, na łatwym ( sam na nim grałem), to w sumie nie musisz, bo na tym poziomie jest duży margines błędów ;) Co do wytrzymałości, ja grając na łatwym pierwszy rozdział zakończyłem z 32 pkt wytrzymałości. Wbiłem poprzez tabliczki i eliksiry jeśli dobrze pamiętam  ( tabliczki nie wymagają umiejętności czytania). Po prostu szukaj ich, eliksirów / serafisów regenerujących wytrzymałość Ci nie braknie ;)

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z rekopisami Xardasa, znalazlem je ale nie oddałem ich odrazu, pozniej jak chcialem oddac xardasowi to okazało sie ze brakuje mi drugiej częsci, poprostu znikł i w klasztorze nie ma juz, probowalem kod ktory gdzies był itwr_xardasdocs_01 ale nie działa

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty178
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czy na pewno zebrałeś obie części rękopisów ? Jedne są w bibliotece, zaś drugie w dawnych komnatach Xardasa ( pokój obok nowicjusza Babo).

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak zabrałem
Mam problem znow z Ulu Mulu, rozmawialem z Ur-Shakiem ale jedynie opcje dialogowe to było o Hosh-Paku i ze nas zna, poszedł pogrzebać go, porozmawialem z nim, dowiedział sie ze to ja i kazał i spadać, a ten ork sie dalej nie pojawił (dobrze chyba szukam tego orka powinien być niedaleko Marcosa/wejscia do bagiennego smoka/obok sie wieża mała i tam na górce jest ognisko to tam powinien byc?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak zabrałem
Mam problem znow z Ulu Mulu, rozmawialem z Ur-Shakiem ale jedynie opcje dialogowe to było o Hosh-Paku i ze nas zna, poszedł pogrzebać go, porozmawialem z nim, dowiedział sie ze to ja i kazał i spadać, a ten ork sie dalej nie pojawił (dobrze chyba szukam tego orka powinien być niedaleko Marcosa/wejscia do bagiennego smoka/obok sie wieża mała i tam na górce jest ognisko to tam powinien byc?

Użyj zaklęcia zapomnienia na ur-shaku i pogadaj z nim. Działa

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaklęcie to kupisz u Ignaza jakby co

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok to sprawdze pozniej bo nie moge poradzic sobie z elitarnymi orkami,
Mam kolejny problem, mam 4 krąg, nauczoną demonologie, mam serce demona, zwoj demona, czysty kamien runiczny, nauczone tworzenie runy demona ale gdy podchodze do tej kuli to moge robic tylko runy 1 i 2 kręgu, dlaczego ehhh, chce spamowac przywołaniami i zbierac ich serca zeby xardas mi dał mase many

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie masz jakiegoś składniku albo zbugowany stół runiczny, zrób na innym

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo, zdobyłem paczke rudy i pytanie jest takie, czy opłaca się z nimi dzielić? bo jedyne co dostaje to jakieś 150 expa, czy będzie miał z tego dzielenia się jakieś profity w przyszłości?

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeciez wymieniłem wszystko co mam, czyli to co wymagane jest, niestety w klasztorze czy w mieście tez nie chce mi zrobic

Elo, zdobyłem paczke rudy i pytanie jest takie, czy opłaca się z nimi dzielić? bo jedyne co dostaje to jakieś 150 expa, czy będzie miał z tego dzielenia się jakieś profity w przyszłości?
Rudy jest w paczce 1500, jesli zdecydujesz sie podzielic to po 500 dla węża i farmera i 500 dla ciebie zostaje, jesli ci zalezy na kasie to nie oddawaj, Percival skupuje po 5 szt złota, to bedziesz miec za te 1500, 7500 tysiaków, tylko trzeba sie naklikać bo on moze skupic 60 dziennie + jakies tam pojedyńcze, wiec trzeba spac (najlepiej w szpiworze) gadac do parciego i tak w kółko

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rudy jest w paczce 1500, jesli zdecydujesz sie podzielic to po 500 dla węża i farmera i 500 dla ciebie zostaje, jesli ci zalezy na kasie to nie oddawaj, Percival skupuje po 5 szt złota, to bedziesz miec za te 1500, 7500 tysiaków, tylko trzeba sie naklikać bo on moze skupic 60 dziennie + jakies tam pojedyńcze, wiec trzeba spac (najlepiej w szpiworze) gadac do parciego i tak w kółko

Tak sie składa, że gram na najwyższym poziomie trudności, więc chyba się zdecyduje podzielić xd

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
7500 golda < 150expa :P rachunek prosty

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde wie ktos jak sie runke demona robi? Bo szał beliara moge z 4 kręgu wiec to kólko do robienia run nie jest zbugowane, mam wszystko co trzeba, tylko ze nawet nie ma opcji zrobienia runki demona zeby wyskoczyla informacja "nie masz wszystkich składników" czy co to tam pisze

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To znaczy ze nie masz wszystkiego proste

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja myślę że masz najnormalniej w świecie buga. Nie masz jakiegoś poprzedniego save??

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tizgar nie rozumiesz ze nie mam nawet opcji zrobienia runki? Wiec jak cos moze mi brakowac? Mam demonologie ta pierwszą, tej wyzszej sie nie uczyłem jeszcze, moze dlatego?

Mam ale sprzed kilku dni to szkoda mi czasu na robienie wszystkiego od nowa

0 użytkowników
Do góry