Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3922615 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3922615

Odpowiedzi 14149

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak, najpierw zostajemy nowicjuszem potem kolejny questy od innych Guru. Rozmawiasz z Regisem ( pewnie już z nim rozmawiałeś, więc nie musisz znowu). Bijesz Valentina, wracasz do Regisa i mu o tym mówisz, dostajesz pierścień, który zanosisz Koragonowi i teraz rzucasz dopiero niepamięć na Valentina.

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A właśnie... jak mam pobić Valentina, skoro wszyscy w karczmie mnie atakują gdy go uderzę? :c

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
bijemy go w nocy gdy wychodzi z karczmy do domu , najlepiej w zaułku prowadzącym na schody do Górnego Miasta.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A w jaki sposób otrzymać zadanie od Baal Tyona? (te zadanie, w którym musimy zdobyć przepis na miksturę z klasztoru) Bo on nie chce ze mną rozmawiać poza nauką alchemii.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak już będziesz albo Strażnikiem albo Guru wtedy dostaniesz to zadanie. 

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Było pytanie, ale widzę, że wykasowane (czemu?). Jak nazywa się utwór podczas instalacji?

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót

Kamcio12
Tester Złotych Wrót

Pomoc
Witam mam zamiar zacząc grać w Returninga kiedyś próbowałem ale nie wyszedłem dobrze od Xardasa i umierałem od wilka z czego potem w ogole nie dawałem sobie rady. Dlatego mam prośbe mógłby ktoś pomóc mi mniej więcej w sposób :
-Jaka gildia najlepsza dla początkującego
-Jak zacząc gre w co rozdawać statystki aby nie było bardzo cięzko
-I ogólne porady dla nowicjusza
Za wszystkie porady bardzo dziękuje, Kamil !

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Kto was nauczył zakładania swoich tematów do swoich problemów?

Post połączony: 2014-02-22, 23:02
http://themodders.org/index.php?topic=20522.0

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam zamiar zacząc grać w Returninga kiedyś próbowałem ale nie wyszedłem dobrze od Xardasa i umierałem od wilka z czego potem w ogole nie dawałem sobie rady. Dlatego mam prośbe mógłby ktoś pomóc mi mniej więcej w sposób :
-Jaka gildia najlepsza dla początkującego
-Jak zacząc gre w co rozdawać statystki aby nie było bardzo cięzko
-I ogólne porady dla nowicjusza
Za wszystkie porady bardzo dziękuje, Kamil !

A więc radziłbym ci zacząć od poziomu łatwego. Najlepsza gildia dla początkującego gracza według mnie to paladyni a z magów to mag ognia. Zbieraj wszystko co znajdziesz zabijaj wszystkie potwory. Gdy w sile dojdziesz   
do 29 punktów to daj +5 w ten sposób zaoszczędzisz na pn tak samo jest z zręcznością z bronią białą i na dystans jest inaczej dojeżdżasz do 19 punktów i wtedy +5 pn. Jeśli chodzi o życie to nie dostaniesz go co poziom musisz się 
wyuczyć gdy dojedziesz do 245 punktów życia to dajesz +5 pn = 25 p. życia. Mam nadzieję że nie zrobiłem ci wody z mózgu :) xd. Polecam serie "tak się gra w gothic 2 noc kruka" ja się dzięki tej serii nauczyłem PRO grac w gothic'a polecam.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Stonnos111
Nauka punktów trafień jest moim zdaniem zbędna. Można lepiej zainwestować punkty nauki, a punkty trafień zdobywa się z bonusów.

Edit: ( żeby nie pisać postu pod postem)
W którym rozdziale dostępny jest przepis na miksturę wytrzymałości z serc trolli? Mam trzeci i Sagitta go nie ma.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kupić i zapomnieć przeczytać to potrafię chyba tylko ja... No ale przeczytałem i +20 wytrzymałości poszło.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam kilka pytań bo gram pierwszy raz.

1. Jak otworzyć starożytne ołtarze w Jarkendarze, a raczej czym??
2. Gdzie szukać tego amuletu beliara co Xardas mi każe zdobyć, aby Beliar mógł mi zesłać zaklęcie o którym mówił Złoty Smok
3. Dlaczego cholerne harpie mają taką regeneracje -.-
4. Gdzie jest szpada tej kobiety z obozu piratów??
5. Gdzie są sfery żywiołów? (mam jedną powietrza albo wody tam z tej zawalonej kopalni)
6. Miałem misje z zebraniem tych skarbów Grega tam w okolicach Górniczej Doliny, zebrałem, ale zapomniałem mu oddać i teraz kiedy on jest już w Jarkendarze nie mogę z nim o tym porozmawiać, a misja wciąż jest w aktywnych (czyt. nie leży w "niewykonane")

Z góry dzięki za odpowiedzi

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Odpowiedzi padały już wielokrotnie a za szpadę Abigail to się należy kop w tyłek.

tylko do niektórych się odniosę
1/ ich się nie otwiera - przywraca się im dawną świetność po linii zadań Opiekunów
2/ ten amulet jest na wyspie Etlu gdzie można się dostać uzyskując informacje od pijanego paladyna i mając dostatecznie dużo zręczności aby ukraść stosowny klucz Hagenowi. Klucz otwiera przejście do jaskini z teleporterem do Etlu. Jaskinia jest naprzeciw jeziorka koło Czarnego trolla.
ogólnie to może warto zajrzeć jednak do tematu głebiej bo tu się już nikomu nie chce odpowiadać na takie trywialne pytania po raz milionowy...

co do 6/ to przyznaję że nie wiem jak to rozwiązać -- zapewne po prostu nie należy "zapominać" że ta gra to nie tylko wyrzynanie hord orków.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ja mam kilka pytań bo gram pierwszy raz.

1. Jak otworzyć starożytne ołtarze w Jarkendarze, a raczej czym??
2. Gdzie szukać tego amuletu beliara co Xardas mi każe zdobyć, aby Beliar mógł mi zesłać zaklęcie o którym mówił Złoty Smok
3. Dlaczego cholerne harpie mają taką regeneracje -.-
4. Gdzie jest szpada tej kobiety z obozu piratów??
5. Gdzie są sfery żywiołów? (mam jedną powietrza albo wody tam z tej zawalonej kopalni)
6. Miałem misje z zebraniem tych skarbów Grega tam w okolicach Górniczej Doliny, zebrałem, ale zapomniałem mu oddać i teraz kiedy on jest już w Jarkendarze nie mogę z nim o tym porozmawiać, a misja wciąż jest w aktywnych (czyt. nie leży w "niewykonane")

Z góry dzięki za odpowiedzi

Kolega odpowiedział ci na 1/2 i6 także postaram się odpisać na pozostałe

3. bo były za proste w oryginale, teraz mają dość unikatowe zdolności.
4. poszukaj na forum łatwo to znaleźć.
5. Przeszukaj DOKŁADNIE górniczą doline, one są poukrywane w nowych lokacjach, tyle ile jest sfer tyle jest lokacji do odwiedzenia, czyli nie znajdziesz ich gdzieś w byle jaskini w GD.
6. a powiem jednak, zawaliłeś już tego nie wykonasz, to jest q na 1 rozdział w innych już się nie da.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I mam kolejny problem, jestem w wodnym kregu a vatras nie ma opcji zeby mi dał list polecajacy do lorda hagena, nie chcą mnie wpuscic, vatras mnie wysłał "na sucho"

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pamiętam już tego dokładnie, ale by dojść do hagena musisz pierw chyba dołączyć do którejś z głównych gildii.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem nowicjuszem mroku
A vatras mowil ze czlonkowie wodnego kregu maja dostep do hagena

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to jeśli masz już gildie nekro to spróbuj  iść do hagena;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry