Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3922606 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3922606

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Myślałem ze potrzebuje do tej drugiej sprawy czyli eliksiru od salandrila
Wiesz ze to twój błąd przecież to logiczne od g1 ze 1 ząb trzeba mieć :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś, jaki kupiec sprzedaje zęby błotnego węża? Przehandlowałem swoje u myśliwych, a w Jarkendarze wybiłem wszystkich potencjalnych posiadaczy i teraz mam problem. Sądziłem, że znajdę jakieś osobniki na bagnach w Górniczej Dolinie, ale myliłem się.
a byles na bagnach kolo obozu sekty czy tam kolo smoka?:p kolo sekty jest sporo wezy. 

Tizgar cos nie widze tej rudy w przesmyku. Gdzie ona dokl jest?:p

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak by to było takie proste to sam wiesz

Wchodzisz masz ekran ładowania i tam zaraz po wyjściu z tunelu masz ten pierwszy obóz nie, jak go wyczyścisz z orkowego gówna to stan sobie  na środku i popatrz na prawo do góry, zobaczysz drzewo tam trzeba się dostać żeby ogarnąć rude :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
Przedostałem się niemal do bagiennego smoka i nie znalazłem tam żadnego węża, jeno golemy i jaszczuroludzi. Wiem, że to moja wina, ale w obozie myśliwych koleś od trofeów nie raczył spytać czy chcę sobie 1 ząb zostawić na pamiątkę :)

Ale dobra, znalazłem na ziemi jedną sztukę wraz ze skórą, gdy po raz wtóry przeszukiwałem bagna w Jarkendarze. Czyli Marvin wciąż ma wolne :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
ale węzę masz na bagnach w starym obozie sekty :p

kolot17

kolot17

Użytkownicy
posty41
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jaki sposób zostać Nekromantą ? Tzn. Ile dni po rozmowie z xardasem mam czekać aż się namyśli ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Jak mam zostać paladynem w 3 rozdziale? O.o
Chryste panie sprawa Bennet siedzi w więzieniu aż sama się prosi to twój złoty klucz do zostania paladynem.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem dlaczego usuneło mi tu moje pytanie z lordem hagenem :blink:
otóz nie moge sie do niego dostac bedac juz w wodnym kregu gdyz vatras mnie do niego wysyla ale nie chce dac mi listu polecajacego wiec defakto dostac sie nie moge, jesli chodzi o gildie to jestem jedynie nowicjuszem mroku (brakuje mi 18 intelektu i za czorta nie wiem skad sie go nauczyc, chyba juz kazdy mozliwy pulpit ktory sie dało bez pobicia przeczytać) A ksiazki sa za drogie 1000zl+ a aktualnie jestem mega splukany i nie mam jak zarobic 

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
myślę że usunięto dlatego ,że nie szanujesz Lorda Hagena,  Wodnego Kręgu oraz Vatrasa.
A także z innej bardzo prostej przyczyny.
Zresztą i mój post też będzie usunięty i słusznie. ;D

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zeddicus94, bo to nie jest temat do takich pytań. Co do kasy to dostałeś odpowiedź stronę wcześniej. A do Hagena dostaniesz się gdy będziesz nekromantą.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam prośbe, moze ktoś opisac miejsca gdzie mozna zdobyc ksiazki i przeczytac pulpity zeby zwiekszyc intelekt?
A takze za nauke jakich umiejetnosci dostajemy intelekt

Prosze osoby pouczające ze gdzies juz to bylo nie wypowiadaja sie bo pomoc w stylu "Chodz po Khorinis i szukaj" nie pomaga ...

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapewne będą się czepiać, że założyłeś nowy temat zamiast w którymś ogólnym zapytać, ale mimo to jako że mam z reguły dobre serce ( tak wiem to głupota :D ) postaram się pomóc .
Pulpity czytaj jak leci, Intelekt dostajesz za te co dostaniesz exp przy przeczytaniu. Książki u kupców, choć większość można poznajdywać w różnych lokacjach, ale to wraz z rozgrywką - jednakże kasy nie powinno CI brakować, na sprzedaży srebra oraz sprzedaży u myśliwych zarobisz wystarczająco.
Za naukę hmm praktycznie wszystkiego, co poboczne. Czyli wszystkie trofea myśliwskie, zdaje się że też kradzieże.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Za nauke chyba kazdych umiejetnosci poza procentowymi z walki. czyli myslistwo, kowalstwo.

A ksiazki? Wszedzie. Miasto khorinis, latarnia, Jarkhendar, i tak dalej. No i oczywiscie same ksiazki do przeczytania, takie itemowe - co maja handlarze.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Gdzie moge znalezc lub kupic zwoj zmniejszenie potwora w 1 rozdziale na khorinis?

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1 jest w obozie bandytów w tej wieży gdzie w nk był ognisty łuk

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf nie moge wejsc do jarkendaru bo potrzebuje 40 intelektu zeby zostac nekromanta, a wejsc nie moge bo bez zostaniem magiem nie moge wejsc do hagena

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sprawdziłem sobie save z samego końca I rozdziału - miałem 53 intelektu. Tak więc bić 40 to powinien być mały problem. Czytaj wszystko co możesz i graj na spokojnie ;)

kolot17

kolot17

Użytkownicy
posty41
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Widziałem na filmiku SilverekPolska że ma nieskończony sprint. Jak mogę to dostać ?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierścień który dostajemy od myśliwego po zabiciu bossa-dzika daje sprint.

0 użytkowników
Do góry