Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924745 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924745

Odpowiedzi 14149

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdyby Gregowi zmienić range na paladyna dałoby to coś?? bo z tego co wiadomo to wtedy sie zgadza Hagen ale nie wiem czy to cos da a teraz mam kilka pytań

1. Chciałbym kod na gomeza albo jego zbroję
2. U Vatrasa uczymy sie regena wytrzymałości jednak widze że to nic nie daje praktycznie czy to sa PN wyrzucone w błoto?
3. Grałem juz Strażnikiem Świątynnym łowca Smoków trochę paladynem i trochę Magiem ognia, zamierzam przejść jeszcze raz Moda na trochę wyższym poziomie trudności tylko inna profka która z pozostałych jest najbardziej jeszcze godna uwagi??

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Zanim rozpoczniesz nową grę zaczekaj na patcha.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co do piratów to o co chodzi z odpowiednim rozwiązaniem sprawy z Francisem? On zawsze się na nas obraża, nie ważne czy ukradliśmy mu klucz, pobiliśmy czy przekupiliśmy za księgę.
Pierw trzeba go okraść z klucza, a potem pokazać mu księgę rachunkową.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Wie ktoś gdzie znajduję się ta stara kamienna tabliczka z przepisem orków na ten ich bimber lub kod na nią ? Do zadania z Salandrilem

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kodami się problemu nie rozwiązuje żelazna zasada
Ja ją miałem u jednego z hersztów orkowych oblegający zamek w gd w tym wypadku herszt  oznacza orków w jasno-niebieskich zbrojach :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2

Kyronus Blade
DreamVader 2

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#5845 2014-02-14, 18:50(Ostatnia zmiana: 2014-02-14, 19:14)
Wiesz jak tej tabliczki nie znajdę to tylko kod zdziała cuda żeby ukończyć misje i żebym widział że zniknęła z aktualnych ;p Ale na razie skoro mówisz u orków oblegających to wybije cały zewnętrzny pierścień.

Wybiłem wszystkich starszych elitarnych czarnych orków czyli hersztów żaden nie miał tej zasranej tabliczki.Strasznie to irytujące jak coś nie można znaleźć. Prosiłbym jednak o ten kod bo misja nie chce się skończyć ;/

Imoth

Imoth

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Odpowiednie rozegranie zadania z księgą rachunkowa Francisa

ja tego nie zrobiłem tylko go pobiłem  jestem już u  bandytów na bagnach  da radę to jeszcze uratować??
10) Czy Kruk jest martwy. ??
kiedy ta misja się rozpoczyna i u kogo ???
3) Misja z Morganem i topielcem.
chodzi o tą misje co się skaczę do rozpadliny ??

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Odpowiednie rozegranie zadania z księgą rachunkowa Francisa

ja tego nie zrobiłem tylko go pobiłem  jestem już u  bandytów na bagnach  da radę to jeszcze uratować??
Jednego warunku możesz nie spełnić.
kiedy ta misja się rozpoczyna i u kogo ???
Nie chodzi o misje a sam warunek czy Kruk żyje czy nie.
3) Misja z Morganem i topielcem.
chodzi o tą misje co się skaczę do rozpadliny ??
Nie, sorry pomieszałem trochę, zaraz to poprawię. Chodzi o oczyszczenie plaży z potworów dla Morgana. Aczkolwiek również misja z rozpadliną także jest brana pod uwagę.

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wiadomo co ten patch będzie wnosił mniej więcej i kiedy wyjdzie? Słyszałem tu o jakichś "lepszych teksturach" podobno zamiast tych co mamy do pobrania w zestawie może ktoś zarzucic linka? 

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#5849 2014-02-14, 21:31(Ostatnia zmiana: 2014-02-14, 23:16)
Wszystko masz w pierwszym poście głównego tematu, nawet w tytule jest opis.  (Jeśli o texturepack chodzi.) A patch wyjdzie jutro ewentualnie wczoraj.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Poda ktoś kod na tą dziwną orkową tabliczke do zadania z Salandrilem ? Po wielu godzinach nie mogę jej znaleźć tylko kod to ostatnia szansa ;/

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecam dużym, czerwonym drugiem, zaraz nad downloadem napisać, by robić wszystkie zadania u piratów - oszczędzi to wszystkim frustracji przy końcówce, gdy mod będzie nie do przejścia :) Niby ból dupy, ale skoro to nie jest bug, i tak ma być, no to ten... :|

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No cóż możesz jeszcze podbic Khorinis na własna rekę ;) a to z księgą rachunkową nigdy własciwie nie robiłem btw. zawsze ja mam przy sobie tylko zawsze nie wiem gdzie ja znajduję

Imoth

Imoth

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kiedy ta misja się rozpoczyna i u kogo ??? [/quote]
Nie chodzi o misje a sam warunek czy Kruk żyje czy nie.

jak zabije kruka to muszę iść do grega czy to później zrobić trzeba ???

8) Pierścień dla Brandona

a nie czasem do morgana ??? chyba że to inny quest ???

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystarczy, że go zabijesz, a później poinformujesz o tym Grega - dużo doświadczenia za to się dostawało. 

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Imoth masz racje. Chodzi o misje z szybkim sledziem dla brandona. Eh tak to jest jak sie pisze na szybko..

Imoth

Imoth

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aa oki thx za pomoc !

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Może ktoś mi podać kod na Pirata Henrego bo jest mi potrzebny aby zrobić zadanie drewno na palisade, bo ja tego nie zrobiłem i Greg nie chce się zgodzić pomóć Hagenowi.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Może ktoś mi podać kod na Pirata Henrego bo jest mi potrzebny aby zrobić zadanie drewno na palisade, bo ja tego nie zrobiłem i Greg nie chce się zgodzić pomóć Hagenowi.
Naprawdę myślisz, że ludzie na forum mają za ciebie szukać kodu? Naprawdę nie potrafisz odpalić nowej gry, włączyć konsoli, wpisać edit focus na Henrego, zapisać to na kartce, wyczytać grę i go przywołać? Aż tak jesteś leniwy? Po za tym kod na pirata nie ma nic wspólnego z modem.
Radzę moderacji/administracji zająć się natrętnymi/bezsensownymi/ powtarzanymi pytaniami, a nie banowaniem użytkowników, którzy robią wiele dobrego dla działu (złego też, ale mimo wszystko gandalf pomógł wielu osobom)

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Hej odkryłem coś dziwnego, czy to normalne że miecz pazur smoka znajduje się w skrzyni na drugiej plaży obok Skipa w khorinis ? na reb 2.1,  nie powinien on być u upadłego paladyna tam gdzie kiedyś była smocza zguba ?

0 użytkowników
Do góry