Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3994918 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3994918

Odpowiedzi 14149

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
My? Przecież tak było. A przynajmniej jestem pewny na 90% :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Na 1.1 kradziez zabierała karmę u innosa ale nie dawała u beliara i to na 1.2 nie zostało zmienione

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Wy...
Za mojej gry w retka tylko karma u Innosa spadała ;)

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
No fakt, może źle popatrzyłem :) -300 karmy u Innosa przy 100 karmy u Beliara jednak o czymś świadczy :D

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam taki problem - Ogólnie nosiłem łuk Cienia po kilku walkach i glebach zobaczyłem że go nie ma - a nie mam sejva wcześniejszego z nim, czy ma ktoś jakiś kod aby przyzwać Łuk??

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Glebach? Znaczy, że ktoś cię pobił? To ci broń zabrał.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zamiast czitować podpakuj i ruszaj w vendettę, by odzyskać swoją własność :lol2:

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
E tam Ja pytałem o kod a nie o rady w kazdym bądź razie łuku nie widze a nie wiem gdzie go szukać

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
ITRW_SHADOWBOW

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziekuję, mam jeszcze kilka pytań - Jakie korzyści dają dołączenie do czeladników u Constantina i u Harada, czy można być jednocześnie czeladnikiem np u Harada i przynależeć do Gidlii Myśliwych i sprzedawać im trofea. Wiem że dołączając do Bospera możemy opychać trofea, jednak zastanawiam się czy przy umiejetności wytwarzania stali i nauki kucia najlepszych mieczy jesteśmy w stanie więcej golda wyciągnąc?? Bo bedąc u Bospera czesto są okresy bez golda a kupiłoby sie to i owo.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Constantino skupuje rośliny. Harad nic specjalnego nie oferuje. Praktykowanie u Harada/Constantino nie wyklucza przynależności do Myśliwych. A nie dołączając do Bospera nie można sprzedawać trofeów? Oczywiście, że można. U Harada musiałbyś się nieźle napracować, żeby mieć z tego sensowny zarobek. O ile nie brakłoby ci wcześniej prętów.

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Mam takie pytanko. W Khorinis w poblizu jaskini czarnego trolla, kolo zbieraczy ziela jest jaskinia. Sa tam drzwi z przyciskiem na samym srodku. Jak je otworzyc?

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Sapharan to przejście do wyspy Etlu. Otworzyć będziesz je mógł podczas misji z szukaniem tak zwanego Amuletu Triramar klucz będzie miał Lord Hagen.

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze pytanie - a gdzie dokładnie odstawić kliffa w queście "Ucieczka Kliffa" jstem w obozie Netbeka ale mimo wszystko nie mam żadnej opcji dialogowej z Kliffem tylko biega za mna w kółko czy to jakiś bug?? Nie wiem gdzie dokładnie go odstawić i nie moge przez to ukończyć questa.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Przed Isidro.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Być może było ale nie wiem, komu się daje przepis z kotła od najemników(w nowej kopalni)? <przełęcz>

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Apropo jeszcze kolejne zapytanie - da sie zdobyć w tym modzie Pancerz Gomeza?? a jak tak to gdzie go można znaleźć??

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jest w skrzynce na wieży obok wejścia przez taran, po lewej strony, skrzynkę otwiera chyba klucz od gomeza.
Jak go założysz ludzie traktują cie jak bandyte..

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie pancerz Gomeza, tylko zniszczony pancerz magnata - sam niedawno go wyciągałem ze skrzynki :)

Apropos - jestem już w 7mym rozdziale, przy momencie, w którym rozmawiamy z Gregiem i prosimy go o pomoc (gadka gadka), i tutaj mówi, że pogada z chłopakami, i mamy do niego przyjść nazajutrz, i da nam odpowiedź, czy nam pomoże czy też nie. No i tu moje pytanie wygląda następująco - co zrobić, kiedy przy męczarniach z zapisami, wczytywaniem, etc., ten dalej mówi, że się nie zgadza? Ponoć jest to niezbędne, żeby ukończyć modyfikację, a może ktoś z Was zna sposób, by Gregu się zgodził? Typu wczytanie odpowiedniego sejwa przed rozmową? Wychodzenie z lokacji? Próbowałem różnymi sposobami, ale który najlepszy? No i sejwa wczytywać przed rozmową z nim, czy już po, kiedy ma dać nam odpowiedź? Z góry dzięki za pomoc :3

wlosek91

wlosek91

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie się zgadzał jak dawniej grałem jednakże słyszałem że to zależy od ilości questów wykonanych u piratów

0 użytkowników
Do góry