1. Tak, można. O ile wejście do SK jest nawet wskazane ponieważ, gdy bedziesz robił zadanie dla Gomeza z "przebaczeniem" po zabiciu zombie, zjawy mogą się na Ciebie obrazić, a tak najpierw czyscisz Kopalnie a potem zajmujesz sie zjawami, a druga sprawa to ktoś pisał (nie było dane mi tego sprawdzić) że potem biega tam mnustwo Pełzaczy. Aha tylko bez Ambasadora lub Srebrnego Miecza może być ciężko
Na CO możesz iść tylko po co? Po fanty? Możesz tam iść przy okazji zadania dla Opiekunów, na ale zrobisz jak zechcesz
2. Dowódców zostaw, dostajesz potem zadanie od Paladynów żeby ich skasować, tak wiec nie wiem czy potem coś sie nie zjebie,
4. Owszem, możesz ale zrób to sposobem, czyli bez walki z trupami, wpadnij, zabierz i uciekaj. Jak byś miał z tym problemy to poszukaj w tym temacie, już o tym pisałem
Co do reszty nie jestem pewien. Zadanie Ur-Shak to to gdzie ma sie spotkać z Hosh-Pakiem? Jak zabijesz tego drugiego to Ur-Shak się obrazi, wtedu rzucasz zapomnienie i już jesteście kumple, potem Ur-Shak prosi o ułaskawienie u Ur-Thralla i trzeba ogarnąć Dolinie Cieni. Jest tak nie pisana zasada, że jak Ork ma imie to lepiej go nie klepać przed dostaniem odpowiedniego zadania:)