Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1539633 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1539633

Odpowiedzi 4348

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.

Byłbym wdzięczny za mały poradnik rozwoju postaci od samego startu do strażnika świątynnego. Jeśli nie tu to na gg 4609213. Dzięki! :)

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Nie, musisz po wyjściu z tego tunelu w skale idąc w kierunku statku skręcić zaraz w lewo. Tam stoi chatka, nie namiot a chatka.

No i nie przesadzajcie z tym Marvinem, wielokrotnie go używałem by się pobawić (porównać co oferują różne gildie w danym rozdiale itd.) czy czas przesuwać i jakoś większych problemów nie miałem. czasem tylko musiałem go wyłączać na czas przejścia przez jakiś teleport.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
witam gdzie znajde dobry miecz 2h tak 60 siły i z 120 dmg ? (ten miecz ma byc w khorinis) albo inaczej . gdzie jest miecz taniec smierci w reb. v2?
bo w v1 byl w jaskini kolo daghota teraz go tam nie ma

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
gdzie w jarkendarze?

a w khorinis jest jakis dobry 2h miecz?

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie, jak rozwiązać zadanie "Badania Salandrila"?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

kradus

kradus

Użytkownicy
posty10
Propsy1
  • Użytkownicy
Ile many i inteligencji potrzeba na zostanie Magiem Wody ? Wersja 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Masz jej za mało, skoro nie chce ci się szukać ani nie wpadłeś na zajebisty pomysł żeby przeczytać posta numer 1. http://themodders.org/index.php?topic=20523.0

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie, jak rozwiązać zadanie "Badania Salandrila"?

Musisz przynieść mu orkowy przepis na pomyje. przepis ten ma jeden ork elita koło mostu niedaleko zamku w GD (ten przepis to kamienna tabliczka). Będziesz musiał przetłumaczyć ten przepis pomoże ci w tym UR-shak. Następnie będziesz potrzebować aż 20 orkowych pomyji do dalszych badań najlepiej iść i wytłuc całe miasto orków w górach.
Pózniej salandril będzie mógł zrobić eliksir ale ten eliksir jest słaby bo dodaje siły ale odejmuje trochę zręczność i życia.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Aha. Dzięki bardzo za pomoc!

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie co sądzicie o mojej postaci, jestem po jarkendarze, i kiedy mogę iść do GD. I jak szybko zdobyć 100 zreki bo chcę dostać się na wyspę etlu

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dla każdego kto chce grać Magiem Wody:
Kostur wali elektrycznością - w sensie słychać odgłosy błyskawicy i lśni tak kostur, jednakże nie mogę stwierdzić tymczasowo aby przeciwnik po otrzymanym trafieniu wpadał w np. drgawki jak w przypadku podpalenia, trafienia błyskawicą - testowałem na polnych bestiach w Jarkendarze póki co

Ten mod mnie troszkę przeraża. Byłem po truciznę dla Constantino, spoki, ubijam gobliniego mini-bossa zbieram wsio, a w wyjsciu z jaskini ni z gruchy ni z pietruchy - Ork Zwiadowca
Ja biedak Nowicjusz Wody jeszcze tłukłem w niego z Małej Błyskawicy runy.
Dobra zabiłem go. Idę do Latarni Jack'a. Zabijam bandytów, późna noc, idę spać Bezim...
Wstaje rano a nade mną ORK ZWIADOWCA!! 2 strzały i zgon  :facepalm:

P.S.
Do szaty Maga Wody można spokojnie założyć Szarfę Ognia - do szaty Maga Ognia - działa tak samo - 10 deff na miecze i strzały (podwaja czyli)
Run póki co jeszcze się nie uczyłem, pozbawiłem się wszystkich punktów nauki dla myśliwych. Potrafię zbierać dosłownie już wszystko (prócz dropu ze smoków oczywiście).
Ale na 19 lvlu jak wkroczyłem do Jarkendaru, znając siebie wyjdę z 25 to powiadomie zainteresowanych mocą run. Posiadam 70 intelektu.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Jak szybko wbić 100 many ? Potrzeba mi na zostanie Nekro.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
naucz się warzyć mikstury many, to najlepsza dla ciebie opcja

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Uzbieraj dużo tabliczek starych, od 10 Vatras daje manę, a z tego co pamiętam akurat tyle jest w Khorinis. No i pal fajkę wodną, pal ziele itd. Wszystko daje odrobinę many. Nie pamiętam czy picie piwa w dużych ilościach tez jej przypadkiem nie podnosiło. No i Najważniejsze, ucz się jej zgodnie z metodą opisaną w poradach, zaoszczędzić kilka punktów. No i zrób sobie runę małej błyskawicy i wszystkie słabe stwory nią nawalaj. zawsze parę punktów wleci.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Raczej nie będzie chętnych na graniem Guru, ale kostur jak dla mnie mają dobry.
Kostur zadaje obrażenia czarem bodajże "uderzenie wiatru" (bo chyba wszystkie kostury zadaja obrazenia z 2 kregu magii, chociaz reki nie dam uciac, a na uderzenie burzy to zbytnio nie przypomina) jesli dobrze trafisz ( u mnie najczęściej wchodziło za 2 razem na orkach ) orków odrzuca w odległości 10-15 "kroków Beziego", tracą 1/2 lub 1/3 hp w zależności od odrzucenia, przydaje się rowniez, gdy chcemy zwalić postać ze skarpy, mimo tego zbytnio nie polecam gry Guru, ich czary głównie polegają na "kontroli umysłu", jednym z lepszych run (bodajże 4 krąg) jest stworzenie/przywolanie bagiennego golema no i runa 6 kregu wir.
Mimo to Strażnik Świątynny wymiata, runa z 2 kręgu zabija za 1 razem smoczego zębacza, runa wyje****.

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Ja zauwazyłem pewne niedociagniecie podczas gry Strażnikiem Światynnym. Runa "Głos Strażnika" wymaga 25 punktów many, jednak zżera mi punktów 30. Nie wiem czy to bug czy poprostu nie dociagniecie, ale wole o zgłosić.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No ale podobno "Głos Strażnika" ma double damage'a więc może dobrze,że zżera więcej.
Ogółem to dziwne i szkoda, że runy 1 kręgu zużywają aż 10 many na 1 strzał.
By zabić golema kamiennego trzeba by pocić 2x mając 50 MP...

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Głos strażnika jest zajebisty czego chcecie ;)

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

0 użytkowników
Do góry