Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4419264 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4419264

Odpowiedzi 14149

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema.. wiecie gdzie  jest  ostatni czarny krysztal zeby wyzwolic tego ducha wody ze skaly, przy misji dla ostatniego opiekuna? Jest ich 5, wzialem juz z wodospadu, z podwodnej jaskini, z bagien  i obok zatopionej wiezy Xardasa. W poradniku pisze ze jest w jaskini pod sciezka do ognistego smoka(siedziby).. Szukalem,szukalem i nic. Zadnej jaskini ani krysztalu nie widze pod sciezka.

A jeszcze drugie pytanko:
Xardas mi uciekl ze swojej wiezy, juz go na razie nie spotkam a nie dal mi klucza do tych skrzyn w zatopionej wiezy gdzie niby byl tam urizel. Jest jakis kod na te klucze?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kartograf przecież jest przymus, ty masz zrobić pierwszy jarek inaczej nie wejdziesz do GD teraz niema wyboru, masz przymusowo zrobić jarka przed gd i niema innej opcji :)

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Jest ! Jeśli zrobisz Azgan dostajesz wybór :D Wystarczy dołączyć do gildii kupców, zrobić quest z fortem azgan i hagen mówi nam że za pomoc z otrzymaniem listy od Varusa możemy udać się od razu do GD :D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: MagnuMr1p
Siema.. wiecie gdzie  jest  ostatni czarny krysztal zeby wyzwolic tego ducha wody ze skaly, przy misji dla ostatniego opiekuna? Jest ich 5, wzialem juz z wodospadu, z podwodnej jaskini, z bagien  i obok zatopionej wiezy Xardasa. W poradniku pisze ze jest w jaskini pod sciezka do ognistego smoka(siedziby).. Szukalem,szukalem i nic. Zadnej jaskini ani krysztalu nie widze pod sciezka.

Jest klif z Hosh-Pakiem, miń go i po lewej wspinaj się po półkach skalnych (tam, gdzie sporo wilczków zawsze żeruje...)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
SŚ ma slabe runy? Lol, glos wojownika ma podwojny damage, w 1 rozdziale dostaje rune, ktora jest lepsza od run MW, Guru, Nekromanty, a MO nie jestem pewien, bo nie wiem ile zadaje obrazen i przez ile to trzeba pomnozyc. w 2 rozdziale dostajemy zajebista rune, ktora zadaje 2x150 damage co daje 300 i na tym etapie jest jedna z najlepszych, o ile nie najlepszych (kula ognia, moze byc tylko lepsza, chociaz nie wiem ile on tam zadaje czy w ogole 300 prezkroczy czy nie przekroczy) runa zajebista nawet do 5 rozdzialu, szkielety bierze na 2 strzaly, wojownikow bodajze na 3,4.

Kartograf - a ile jest tych zwojow? ognistych strzal w pierwszym rozdziale bylo bodajze 30, nie zdarzylem porobic zadan dla MW i juz dawno ich zabraklo. czarow jest malo. mam napierdalac czarami, a pozniej raptownie mi sie skoncza i czym mam ich dobijac? rojem owadow?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niby jak mamy zroic questa w gildii kupcow odnosnie fortu, jesli przed tym questem jest  zadanie z miksturą, ktora jest w GD, wiec jaki tu sens ?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Wyzysk11
Niby jak mamy zroic questa w gildii kupcow odnosnie fortu, jesli przed tym questem jest  zadanie z miksturą, ktora jest w GD, wiec jaki tu sens ?
Mozna zaplacic zurisowi 2.500 sztuk złota, no ale wtedy traci sie eliksir

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jaki sens ma pomijamie Doliny Starożytnych? Od groma expa, roślin, no i biżuteria Kasty Wojowników :) zresztą jak teraz to ominiesz to w IV Rozdziale będzie na to za późno, a w III iść tam to nikomu nie jest po drodze.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Nie chodzi o pomijanie, chodzi o pójście tam w III :D

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A nie lepiej nabić doświadczenie na tej Dolinie Starożytnych ten lv czy parę wcześniej nim pójdzie się do Górniczej? Biżuteria Wojowników daje bodajże 40 to na orki już lepiej, do tego zawsze po zabiciu kruka możesz kupić którąś z zbroi- piratów - bandytów ciężką i przeznaczyć ją do expa później na orkach :) do tego napój z głów pełzaczy polnych dla magów obowiązkowy, misja z dziadkiem Falka, chyba każdy lubi mieć czystkó w dzienniku :)

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja w zwykłej Nocy Kruka robiłem taki myk - najpierw GD, wykonanie i wybycie czego się dało, ale nie brałem listu od Garonda, powrót do Khorinis i Jarkendar w II rozdziale, a potem tylko po list i zaczynamy III rozdział. O tyle w NK było łatwiej w górniczej niż w Jarku ( takie moje zdanie), a teraz się sytuacja odwróciła, więc nie ma sensu zostawiania Jarkendaru na potem ;)

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie o to mi chodziło. Później jak idzie się do Górniczej to po to by od razu uczyć się języka, i zdobyć Elementy :) dzięki tym zabiegom już w III władałem runa szpona z wzmocnieniem z Duszy Demona

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pomijając ze jedyne 2 bronie lepsze od szpona to Uriziel i Pan smoków wiec jesteś tak przygotowany ze to poszukiwacze powinie robić w tył zwrot na nasz widok :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest teraz z runami ze Szpona? Gram Nekromantą i widzę, ze chociażby rój owadów jest teraz dostępny bez Szpona. 

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Runa ze szponu jest jedna - normalna i wzmocniona.
Normalna wymaga 2 kręgu magii, zadaje 80 obrażeń i zabiera 20many ea.
Wzmocniona też wymaga 2 kręgu, natomiast zadaje 500 obrażeń(!) i zabiera 20 many ea.

Wzmacniasz tak jak normalny szpon tyle że grając magiem dostajesz rune a nie miecz.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy noszac pancerz pirata w miescie, mieszkancy mnie zaatkują ?

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierwsze co to usłyszysz: Ty parszywy piracie, następnie szczęk wyjmowanej broni, a następnie poczujesz ich ciosy :) 

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To dupa, bo ciezka zbroja jest zajebista xd

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Gdzie dokładnie jest sakiewka z notką dot. dziadka Falka(Bena Kenobiego:D) Przeszukałem ruiny i nie znalazłem ...

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Szukaj wypalonych ognisk.

0 użytkowników