Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4434324 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4434324

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ile należy mieć karmy u innosa i beliara aby dostać zadanie od ducha Gomeza?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w SnC 1.1 walcząc dwuręcznym kosturem nekromanty będę zdobywał punkty walki 2H? Póki co dostałem punkt many.

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Cytat: Maciuś
U Innosa wystarczy mieć karme na +, a u Beliara nie ma chyba znaczenia bo i tak trzeba mu złożyć jakąś ofiarę.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Maciuś
Zadanie to dostaniesz w związku z zadaniem gildii kupców "Antyki ".

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli masz problemy z punktami u Innosa począwszy od III Rozdziału twoim hobby powinno być polowanie na Poszukiwaczy :) i nie zapominaj o modlitwie!

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema! wykonałem zadanie od Gallahada i nie wiem jaka nagrodę wybrać.
gram najemnikiem
miksturki są kuszące, kasa by się przydała i magia też fajna rzecz
dlatego możecie mi poradzić co wybrać?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Weź magie zdecydowanie.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z tym, że wziąłem magie a on mnie tylko uczy zdobywania magii....

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: hubert231
z tym że wziąłem magie a on mnie tylko uczy jak zwiększyć mane
Musisz mieć ileś tam inteligencji. Pisze ci w tym zadaniu od niego ile potrzeba aby uczył cie czarów.

Psalm 19

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bodajże 25-30 :) nie chce woła na bank tyle co wymagają by zostać magiem :D
Zresztą jeśli już są takie wymogi co do MW i Nekromanty to czemu u MO zostaje się ledwo po przejsciu testu?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Pytanie odnośnie św śpiocha...
Czy muszę ją robić w 2 rozdziale czy mogę np w czwartym ? Bo perspektywa stracenia 1-2 leveli z orków ( z ulu mulu nie można żadnych zabijać ^^) niezbyt mi się uśmiecha, a w czwartym rozdziale spokojnie da rady oczyścić doline...

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Możesz i w IV :) do wyboru do koloru.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Pytanko, czy 7 opiekun ADDER ten który ma być koło peirwszego włóczęgi, pojawia się w 3 rozdziale czy 4 ? bo jestem w 3 rozdziale kiedy to ide odzyskać oko innosa z kamiennego kręgu i opiekuna niema ?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: garry18
Pytanko, czy 7 opiekun ADDER ten który ma być koło peirwszego włóczęgi, pojawia się w 3 rozdziale czy 4 ? bo jestem w 3 rozdziale kiedy to ide odzyskać oko innosa z kamiennego kręgu i opiekuna niema ?
idz do abdula, tego ktory przepowiada przyszlosc w mieście, i wybierz opcje powiedz mi co wiesz, jesli nie bedzie mial nic do powiedzenia to znaczy ze w tym rozdziale nie pojawi sie juz zaden opiekun

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wspolczuje wszystkim, ktorzy grali nekromanta. Masakra, gralem tak, zeby jak najszybciej dojsc do 4 rozdzialu (caly 1 rozdzial chyba tylko full zaliczony, reszta, aby jak najszybciej jakos przejsc) dopiero dostalo sie w miare rune, z ktora mozna grac. Strzala ciemnosci czy jak to sie nazywalo jest beznadziejna, ale niestety trzeba ją mieć, by jakims czarem w ogole rzucac. Szkielety Gobliny na tym etapie gry tez sa w sumie w porzadku, jak +10 karmy u Beliara sie ma. Kradziez energii tez dobry czar szkoda, ze jest tylko do walki z ludzmi, ale pomaga. Roj owadow? Wiekszego gowna za przeproszeniem nie widzialem, albo nie wiem na kogo wykorzystywac. Czlowiek zadowolny rozpoczyna 3 rozdzial uczy sie tej runy, z nadzieja, ze chociaz ona cos pomoze w walce, ale nichuja. Zadawala 1/40 bodajze paska zycia. Po rzuczeniu okolo 40 takich czarow (kazdy po bodajze 30many) dopiero dalo sie ubic warga, a ta strzala z 1 rozdzialu dalo sie ubic po 3 strzalach (chociaz i tak beznadziejne jest) Zombie sa silne,  ale co z tego jak w danym rozdziale jest okreslona maksymalna ilosc przywolan. Szal Beliara super czar, w koncu mozna zabrac sie za misje opiekunow, wybicie GD bez smokow, zdobycie uriziela, i inne watki poboczne. Podsumowujac przenigdy nim nie grajcie chyba, ze tylko dla zabawy na poziomie latwym czy banalnym.. jeszcze ten je*any kostur, ktory tak jak u maga wody nic nie daje.. poki co SŚ jest najlepsza postacia w tej grze, przetestowac jeszcze maga ognia bede musial. MW pewnie bedzie ch*jowo, a Guru lucznika nie ma sensu testowac

A wlasnie klucz do skrzyni w zatopionej wiezy Xardasa nekromanta dostaje na pewno w 3 rozdziale, ciekawo czy cos tam w ogole fajnego sie znajduje..

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Których orków nie można zabijać?

Psalm 19

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Ur-Shaka, Tarroka, Ur-Groma, Ur-Thralla i chyba przywodcę klanu wysokiej skały. Oczywiście po wykonaniu określonych zadań można ich wszystkich posłać do Beliara. Jak kogoś jeszcze to niech mnie ktoś poprawi.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mag Ognia jest najlepszy w tej grze :)
Kostur idealny, magia bardzo dobra, najlepsza zbroja dla maga w grze :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
SS najlepszy, no wybacz ale nie mogę przy jego słabych armora jeśli chodzi o wojowników to najlepsza opcja w grze dla nich to najemnik, pancerz przekuty na x5 robi z ciebie niemal niezniszczalny czołg :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Zgadzam się z Tizgarem, SS ma słabe zbroje ;x Najlepszy pancerz ma ŁS, jeśli przekujemy na +5 :D
A co do Nekromanty, narzekasz na brak skilli, tak jakby zwojów nie było...
Gram nekro, 2 rozdział zacząłem, jedyne co to zastanawiam się co robić pierwsze, GD czy Jarkendar.
Nie idzie łatwo, ale też arcytrudno nie jest...
Wystarczy odrobina czasu i cierpliwości ;p

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

0 użytkowników
Do góry