Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433276 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433276

Odpowiedzi 14149

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może się nie skradasz :P ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Kamillo93
Może się nie skradasz ?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem że to podstawa ale gdy przeglądałem forum to sam o paru podstawowych rzeczach zapomniałeś... Wiec zbastuj.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Kamillo93
Wiem że to podstawa ale gdy przeglądałem forum to sam o paru podstawowych rzeczach zapomniałeś... Wiec zbastuj.
Jakich podstawowych rzeczy zapomniałem? Chciałbym się po prostu dowiedzieć jak mozna w tym modzie opróżniać skrzynie w nocy obok śpiących npców.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O jaką skrzynie ci dokladnie chodzi ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Wyzysk11
O jaką skrzynie ci dokladnie chodzi ?
W zamku w Górniczej dolinie np. Ale to i tak raczej nie ma róznicy.

Psalm 19

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jesli masz zwoj snu, oraz jesli chodzi o jednego paladyna to go uspij. Obszerna gra= czasami troche bugow, lub paladyni jako ze sąpaladynami sa bardziej wyczuleni :)

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Przy paladynach zawsze jest problem ze skrzyniami, ja wgl nie mogę otwierać, ani nawet wejść na skradaniu do pokoju żeby mnie nie wyniuchali więc.

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja paladynów (w  Zamku ) okradałem tak:
- gdzie nie wszedłem to było słychać, że "złodziej, wynoś się "
- kradłem co miałem ukraść w danym pomieszczeniu ( klucz czy skrzynia)
- zanim się zbiegli teleport do obozu w klasztorze
- sen
- wracamy do Zamku
- nikt się mnie nie czepiał o nic i mogłem znowu powtórzyć całą sekwencję w innym miejscu

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oczywiście rób to na dniu gdy nie ma nikogo w pokoju, problemem mogą być paladyni na piętrze, ale zajmij ich np. Przywołanym potwórkiem :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powinno to być zrobione zgodnie z logiką czyli kiedy dobieramy się do tych skrzynek w nocy, kiedy npce śpią mamy największe szanse na sukces a nie za dnia. Tak było w Nocy kruka no ale teraz oczywiście mod musiał to utrudnić i zostało to zjebane tak jak kilka innych aspektów tej gry. Gdzie realność?

Psalm 19

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się z wieży z księgą Necronomicon wydostać inaczej, niż runą teleportacji? Teleport w wieży działa tylko w jedną stronę, a wyskoczyć do wody nie da rady, chyba :) I co z tą jaskinią za prychającym smoczym zębaczem, koło obozu Bracywa? Da się otworzyć to przejście?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: HellVard
Czy da się z wieży z księgą Necronomicon wydostać inaczej, niż runą teleportacji? Teleport w wieży działa tylko w jedną stronę, a wyskoczyć do wody nie da rady, chyba  I co z tą jaskinią za prychającym smoczym zębaczem, koło obozu Bracywa? Da się otworzyć to przejście?
Według poradnika Warda można również zamienić się w krwiopijce i po prostu odlecieć (sam jestem tego ciekaw i nie omieszkam wypróbować tego sposobu) lub wypić miksture chroniącą przed upadkiem i zeszkoczyć.

Psalm 19

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przemiana w krwiopijce to skuteczna taktyka, jednakże, od III rozdziału ma się runy teleportacji więc można poczekać z tym do tego momentu, ta księga nie ma zamiaru się nigdzie wybierać :) a co do nadwrażliwości paladynów twierdzę czy też wnioskuje, że gdy mają oni dużo zręczności, lub też więcej od nas, są bardziej sprawni w przechwyceniu złodziejaszka :)

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Co do wieży z Nekronomikonem, ja na sprincie zeskoczyłem w morze ;P
Ofc na akrobatyce ^^

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy zębacze zabijają cała ekipe Fajeta? W 3 rozdziale czy od razu jak się zaniesie wieści Garondowi o magicznej rudzie?

Psalm 19

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy zębacze zabijają cała ekipe Fajeta? W 3 rozdziale czy od razu jak się zaniesie wieści Garondowi o magicznej rudzie?

a czasem ich nie zabijają w 4 rozdziale? w podstawce i NK zabijali ich dopiero w 4 rozdziale, chociaz ja w miare mozliwosci po rozpoczeciu 4 rozdzialu szybko tam polecialem to Fajeth niewolnik i jergen przezyli

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Hej
Mam pytanie odnośnie zadania Tajemna Wiedza. Otóż mam już płynac na Irdorath i wg poradnika warda gdy pogadam z haraden to bedzie watek z ulepszeniem pancerza paladyna, a problem włąsnei w tym ze nie ma takowego...

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z orkową mikstura. z jakiego orka ją wziąć?! zabiłem orka (tego w lesie przy farmie Lobarta) i poza bronią, ginem i grzybami nic przy nim nie było

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest ten ork obok jaskini gdzie siedzą bandyci, i pomnik Orka. hmmm...
to jakbyś szedł do latarni droga ale nie idź pod górkę tylko trzymaj się tej. są tam chrząszcze, pare szczurków, 2x kretoszczur, a w jaskini też pare szczurów i robalków. Koło sciętego drzewa będzie Ork Myśliwy, uważaj wyjątkowo celnie strzela!

0 użytkowników
Do góry