Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4113875 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4113875

Odpowiedzi 14149

Zayonc

Zayonc

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mnie się udało go lodową falą zamrozić, potem Grom i nawalanka mieczem.
W pierwszym rozdziale?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bez tych wykopalisk też możesz iść do Jarkendaru.
A może spróbuj go odciągnąć daleko, wrócić na speedzie a załatwisz go później?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja unieruchomiłem go bryłą lodu, wykopałem skarb i nara ;) A tego padalca zabiłem dużo później. 
Swoją drogą, nagrody za tych bossów są dziwnie ułożone. Za tego raboglava są 2 PN'y i 600 pd, a za aligatora w Jarkhendarze też 2 PN'y i 800 pd, chociaż jest o wile silniejszy.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, dlaczego wszyscy czlonkowie kregu sa nadal w karczmie ? Nie ruszyli sie na swoje miejsca ..... ? :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak, ale spróbuj np. śmignąć do portu, to szybki Lares już tam będzie!

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
naszło mnie takie pytanie (sam nie wiem skąd i nigdy nie sprawdzałem tego nawet w nocy kruka): czy da się pozabijać (po wykonaniu misji oczywiście) członków gildii złodziei, która jest w kanałach i czy coś mają ciekawego przy sobie? 

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, dlaczego wszyscy czlonkowie kregu sa nadal w karczmie ? Nie ruszyli sie na swoje miejsca ..... ?
Musisz pogadać z Vatrasem.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pogadalem z Vatrasem, poszedlem do portu, nic. poszedlem na sekunde do jarkendaru, nic. O co chodzi ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pytanie z ciekawości :P

Jak niektórym wiadomo są egzemplarze silniejsze od Pana Smoków, mianowicie Miecze Stwórcy ( sumaryczny dmg wynosi nawet 1000 ) i tu pytanie: ktoś wie jak je zdobyć i czy można je zachować na stałe, zakładam ze są powiązane z questem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwsze slysze xd
Tak to jest jak ma sie dostep do skryptow xd

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No pytam z ciekawość wierz mi ze ja podam publicznie spis broni w grze ( postaram się w niedługim czasie dać to na początek ) to połowa graczy zrobi wielkie gały bo się dowie o istnieniu zakładam ponad 20 egzemplarzy broni których nie widziała na oczy ani nawet nie przypuszczała ze istnieją :P

Down: Ta napisałem miecze bo mamy opcje 1H i 2H

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Miecze Stwórcy? Masz na myśli Gniew Stwórcy?

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bylem w miescie orkow, mam klucz do swiatyni sniacego. Z Xardasem ani ur-shaki'iem nie mam opcji dialogowych a ten plomien mnie przy wejsciu zabija. Co mam zrobic ?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niech mi ktoś przypomni, gdzie można znaleźć młot Adanosa? Ten do niszczenia kamiennych strażników?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niech mi ktoś przypomni, gdzie można znaleźć młot Adanosa? Ten do niszczenia kamiennych strażników?
w jednej ze świątyń jest to losowe w której

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bylem w miescie orkow, mam klucz do swiatyni sniacego. Z Xardasem ani ur-shaki'iem nie mam opcji dialogowych a ten plomien mnie przy wejsciu zabija. Co mam zrobic ?
Jesli masz klucz, to podejdz troszeczke, poczekaj az brama zejdzie na dol, i wejdz , lecz poczekaj az zniknie ogien .

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CytujNiech mi ktoś przypomni, gdzie można znaleźć młot Adanosa? Ten do niszczenia kamiennych strażników?w jednej ze świątyń jest to losowe w której
Najczęściej świątynia w dolinie, z pełzaczami, albo ta na bagnach, przy obozie bandytów - to prawdopodobne lokacje. Proponuję tam w pierwszej kolejności...

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Magiczna ruda bedzie potrzebna dla nekromanty? Bo mam mnostwo, a parcival moze ode mnie je kupic za dobra sumke.
   Mam jakis bug, bo wzialem te zapiski  ze skrzyni i z biblioteki, a z xardasem nie ma takiej opcji dialogowej. Jest jakis kod na te zapiski ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Się pogubiłem... Masz te świstki, nie masz dialogu, i chcesz kod na świstki ?!

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
naszło mnie takie pytanie (sam nie wiem skąd i nigdy nie sprawdzałem tego nawet w nocy kruka): czy da się pozabijać (po wykonaniu misji oczywiście) członków gildii złodziei, która jest w kanałach i czy coś mają ciekawego przy sobie? 
Pewnie że się da, ja zresztą zawsze ich później zabijam i odbieram nagrodę od Andre :P. Niestety nie mają nic ciekawego.

Magiczna ruda bedzie potrzebna dla nekromanty? Bo mam mnostwo, a parcival moze ode mnie je kupic za dobra sumke.
Zostaw sobie ze 100 czy 200 na 7 rozdział, więcej nie potrzeba.

0 użytkowników
Do góry