Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4168237 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4168237

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
To jest niemal początek gry - graj od nowa. Ja mając już niemal 45 godzin gry zacząłem od nowa bo miałem minus 200 karmy u innosa (grałem z opcją ograniczonego snu) i znikł mi ten pies u myśliwych.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Gdyby to zrobił to bym już 1 rozdział ukończył :)
Jego poradnik jest pod 1.0 wiec raz niema tam wszystkich questow jest wiele niejasności i nie wszystko się zgadza ale i tak w pewnych aspektach jest pomocny :P

Jednak w sprawach tego typu problemów bardziej zaawansowane to serio lepiej zapytać się tu na forum :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby to zrobił to bym już 1 rozdział ukończył
Jego poradnik jest pod 1.0 wiec raz niema tam wszystkich questow jest wiele niejasności i nie wszystko się zgadza ale i tak w pewnych aspektach jest pomocny

Jednak w sprawach tego typu problemów bardziej zaawansowane to serio lepiej zapytać się tu na forum
No dobrze, ale skąd miałem wiedzieć, że to jakaś bardziej zaawansowana sprawa? Przecież nie będę się pytał przed każdym questem.
Zaczynałem niedawno od nowa,  także nie będę tego robił kolejny raz. Kończę już Jarkhendar, ile razy można robić to samo. Może kiedyś. 

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gildia zabojcow to nie koniec swiata, mozesz i tak ich zapierdolic w tej ich chatce, bez robienia misji ;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta czemu nie, pytaj się przed kazdym questem który ma kilka rozwiązań pytaj się tez na zapas czy np jakiś quest wcześniejszy musiał być wykonany żeby dostać późniejszy itp opcji jest wiele to trzeba dokładnie obadać :P Ja już 7 razy ukończyłem 1 rozdział na rożne sposoby i planuje znowu od nowa aby zebrać to do kupy i zrobić go raz a dobrze na 100% wiec gdziekolwiek byś nie był to jedyne co tracisz to na bank masę expa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech, ale ile to czasu trzeba stracić... Co najmniej kilka razy dziennie wejść na forum, napisać pytanie, czekać na odpowiedź, itd, itd... No trudno, jakoś przeżyje bez tego Gallahada.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak jesteś zainteresowany, popchniesz Galahada kodem...

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie bardzo lubię takie rozwiązania... Przede wszystkim, co osiągnę wykonując tą misję? Gallahad wspominał coś o nauce magii, ale chodzi tylko o manę czy o kręgi?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kuszące cholera... Ale trudno, gram czystym wojem to będę nim już grał do końca. A jakich run uczy? Kiedyś sobie zagram nekromantą to zrobię to zadanie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przyznam, że ja tylko zniszczenie ożywieńca sobie zmajstrowałem- nic więcej. A grając nekro, postać niemal obowiązkowa!

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie nie rozumiem... Mnie tam Eremita nauczył Kapłanów języka. Zaklinam się, że tak zrobił. Tylko nie pamiętam czy to było nim spatchowałem czy po...
A ja właśnie niestety mam z tym problem :/ mam wersje spatchowaną i po nauczeniu się języka wojowników nie mam już z nim opcji dialogowej odnośnie nauki, więc lipa, więc udupiony nieco jestem :/

Eremita uczy tylko JEDNEGO poziomu. Najlepiej się nauczyć od Myxira Języka farmerów i wojowników a kapłanów zostawić sobie na później.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sek w tym ze Gall uczy kręgów których potrzebujesz na wyższych poziomach do nauki regeneracji jeśli dobrze kojarzę wiec i dla woja postać obowiązkowa ( aczkolwiek mogę się mylić )

Co do jeżyków to najlepiej od razu się nauczyć wszystkich 3 i problem z głowy to jest naprawdę robienie igły z widły

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kręgi potrzebne do regeneracji? Jesteś pewien? To nie da się zrobić czystego woja z regeneracją?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pisze ze nie jestem pewien, wiem ze na niższych poziomach masz wyuczone to od razu, na wyższych trzeba chyba 3 krąg magi aby się nauczyć regeneracji ale głowy sobie uciąć nie dam ( niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę )

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Jeśli dobrze słyszałem to nie krąg a III rozdział potrzebny ale mogę się mylić.

@up

Co do Gniewu Stwórcy, to mieczyk potrzebny do wygnania Opiekunów, zdobywany pod sam koniec, ewentualnie kod^^

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kartograf dzięki za info leci props, czyli dalej jednak najlepsza bronią jest Pan smoków z jego fenomenalnym zasięgiem jedyna bron w grze z zasięg ponad 150 ( ma 180 )

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Żeby rozmawiać z Quarhodronem należy umieć język wieśniaków?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, wystarczy język wieśniaków.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytanek:
1.W jakim rozdziale się idzie do Jarkendaru? w Nocy Kruka w drugim się szło ale teraz w pierwszym już mam ornamenty (czy jak to się nazywa).
2.Zostałem strażnikiem bractwa i przydała by się dobra zbroja, stać mnie tylko na najsłabsza i tu pytanie: czy warto ją kupić czy inna (jak tak to jaką)? jeśli pójdę do Jarkendaru to zdobędę zbroje od piratów (chyba, że coś się zmieniło w tej kwestii i jest inaczej niż w Nocy Kruka).
3.Wziąłem zadanie dotyczące poznania planów paladynów ale nadal nie mogę dostać się do Hagena. Czy to zadanie gwarantuje mi dostanie się do ratusza czy w jakiś inny sposób się tam dostanę?

0 użytkowników
Do góry