Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4168301 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4168301

Odpowiedzi 14149

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bylem w miescie orkow, mam klucz do swiatyni sniacego. Z Xardasem ani ur-shaki'iem nie mam opcji dialogowych a ten plomien mnie przy wejsciu zabija. Co mam zrobic ?
Jesli masz klucz, to podejdz troszeczke, poczekaj az brama zejdzie na dol, i wejdz , lecz poczekaj az zniknie ogien .
Dalem ci + zanim sprawdzilem w grze czy dziala, podchodze do tej "bramy" - nic nie schodzi na dol a plomien nie znika.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jesli masz " statuetke " od ur-thralla, to znaczy zes albo dymal na marvinie, albo cos ci sie zbugowala, bo jesli sie dostaje ten posazek, to brama sie otwiera :)

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam zadnej statuetki, nic nie pisalem o statuetce tylko mam klucz ktory byl razem z kosturem kaplana, pierscieniem i talizmanem orkow pomylilem sie bo myslalem ze cmentarzysko to miasto orkow, czyli jak sie domyslam nie bylem jeszcze w miescie orkowi musze sie tam udac ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Z ciekawości masz ulu-mulu ? i czy robiłeś to zadanie z urizielem od momentu kiedy dostałeś wpis w dzienniku kiedy zbliżyłeś się do drzwi świątyni śniącego ? czy poprostu zdobyłeś te fanty eksplorując ?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam zadnej statuetki, nic nie pisalem o statuetce tylko mam klucz ktory byl razem z kosturem kaplana, pierscieniem i talizmanem orkow pomylilem sie bo myslalem ze cmentarzysko to miasto orkow, czyli jak sie domyslam nie bylem jeszcze w miescie orkowi musze sie tam udac ?
NIe cmentarzysko orkow to nie miasto orkow, miasto orkow jest tam gdize w g1 byl oboz bandytow i gorski troll

musisz pierw isc pod swiatynie sniacego, pozniej do xardasa, pozniej gadasz z ur shakiem jest nad obozowiskiem kopaczy rudy kolo starej wiezy xardasa, potem znajdujesz orka ktory robi ulu mulu jest na wzgorzu przy ognisku na przeciwko jaskini pomiedzy domem cavalorna i miejscem gidze w g1 byl aldan czy cos w tym stylu, i potem idziesz dopiero do miasta orkow i tam robisz zadania.

Qoltec

Qoltec

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam mały problem odnośnie języka budowniczych. Otóż podczas pobytu w Jarkendarze nauczyłem się tylko języka farmerów, potem jakoś tak wyszło, że zabiłem Kruka nim nauczyłem się pozostałych języków. Tutaj właśnie pojawia się problem, ponieważ Myxir jest teraz w Khorinis i niema z nim opcji dialogowych odnośnie nauki języka, a Eremita może mnie nauczyć jedynie języka wojowników i tutaj mam pytania: czy jest jakaś możliwość bym nauczył się jeszcze języka kapłanów?

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie nie rozumiem... Mnie tam Eremita nauczył Kapłanów języka. Zaklinam się, że tak zrobił. Tylko nie pamiętam czy to było nim spatchowałem czy po...

Qoltec

Qoltec

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie nie rozumiem... Mnie tam Eremita nauczył Kapłanów języka. Zaklinam się, że tak zrobił. Tylko nie pamiętam czy to było nim spatchowałem czy po...
A ja właśnie niestety mam z tym problem :/ mam wersje spatchowaną i po nauczeniu się języka wojowników nie mam już z nim opcji dialogowej odnośnie nauki, więc lipa, więc udupiony nieco jestem :/

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da rade to zrobic, ale trzeba skorzystac z kodow. Musisz go przywolac kodem na Myxira z Jarkendaru (najlepiej pewnie bedzie zrobic to w Jarkendarze, moze go pozniej bedzie trzeba zabic - nie wiem), ktos tutaj dal rade to zrobic i bedziesz mogl sie nauczyć sie jezyka kaplanow, chodz tego sposobu nei polecam to ostatecznosc..
Chociaz ja normalnie nauczylem sie jezyka kaplanow w Khorinis, no ale coz.. poprobuj jeszcze

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zadawałem już raz to pytanie lecz teraz zadam je jeszcze raz ponieważ zbugowałem sobie wszystkie save'y i grać nie mogę...
jaka gildie mi polecacie (lubię walczyć wręcz lecz chciałbym zagrać jakąś nową-tylko nic z bractwem)?

jak zbugowałem wszystkie save'y:
Spoiler
wbijałem za pomocą fajki 60 many... robiłem save'y co 5 many (w razie gdyby coś się stało z gothicem). w ten sposob na wszystki save'yach zapisałem grę po zapaleniu fajki... przez to Bezimienny cały czas (nawet po ponownym zapaleniu fajki i otrzymaniu many) chodził na naćpany (w zwolnionym tempie). nie chcaiło to wgl mu przejść i tak na każdym save, bo zapisywałem po zapaleniu a nie przed....

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od kogo należy zdobyć rekomendacje dla Gallahada? Mam już od Lutero, Gerbranta i Salandrila, ale Gallahad mówi, ze przydałaby się jeszcze jedna.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od kogo należy zdobyć rekomendacje dla Gallahada? Mam już od Lutero, Gerbranta i Salandrila, ale Gallahad mówi, ze przydałaby się jeszcze jedna.
Fernando

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To z nowych gildii nikt poza świrami niema opcji walki wręcz
Polecam ofc najemnika to jest dalej logiczne :P

Ale nie rozpaczaj przecież to naćpanie przejdzie, fakt bo takim intensywnym  wysiłku trzeba trochę czasu po prostu nie wiem może stój przez godzine w khorinis i tyle albo gdziekolwiek oczywiście czasu rzeczywistego :P

Down: Ale nie godzinę czasu rzeczywistego, po jednym dymie z fajki potrzeba około 2 minut czasu rzeczywistego aby dojść do ładu :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To z nowych gildii nikt poza świrami niema opcji walki wręcz
Polecam ofc najemnika to jest dalej logiczne :P

Ale nie rozpaczaj przecież to naćpanie przejdzie, fakt bo takim intensywnym  wysiłku trzeba trochę czasu po prostu nie wiem może stój przez godzine w khorinis i tyle albo gdziekolwiek oczywiście czasu rzeczywistego :P

@Edit:juz działa ;D pomogło ponowne włączenei Gothica ;d

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fernando
Ale Fernando siedzi w kiciu za handel bronią! To co, nie zrobię teraz tego zadania???

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
CytujFernandoAle Fernando siedzi w kiciu za handel bronią! To co, nie zrobię teraz tego zadania???
Zgadza się.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to zaje... No co za idiotyzm. I co Fernando już do końca gry będzie siedział? I mogę sobie odpuścić te zadanie?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
No to zaje... No co za idiotyzm. I co Fernando już do końca gry będzie siedział? I mogę sobie odpuścić te zadanie?
Możesz już je sobie odpuścić.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta było to już mówione, najlepiej zanim zacznie się grac przeczytać co nieco, fakt więcej tu spamu ale kilka info ważnego tez jest albo lepiej zapytać się na temat wykluczających się q bądź po jakich q mogą być konsekwencje itp

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Ward opisał może, które questy się wykluczają? Jeśli nie, dobrze by było żeby on lub inny doświadczony gracz Returninga to zrobił.

0 użytkowników
Do góry