Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4113941 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4113941

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zeby ją kupic nie trzeba zasluzyc ? Poprzez questy ?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Czy zeby ją kupic nie trzeba zasluzyc ? Poprzez questy ?

Nie zrobiłem tylko tego z recepturą dla Tyona bo strata punktów na kradzież i zreczność jest zbyt duża na tym etapie gry. Ale mógłby ktoś napisać czy dostał zbroje po zrobieniu wszytskich zadań? Opętanie, przepis Cor Kaloma i przepis dla Tyona?Czy może tylko 1 wystarczyło? Czy po prostu w III rozdziale?

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Ja poprostu w 3 rozdziale odrazu skierowalem sie do bratcwa i kupilem zbroje bez zadnych problemow.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
gdzie jest lucian? ponoc w jaskini pod jeziorkiem kolo wiezy xardasa ale tam go nie ma (zalozyłęm pierscien daghota)

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
idz tam gdzie lester sobie siedzi przy ognisku i tam nie daleko jest jaskinia.

Hyarmandacil

Hyarmandacil

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Czy wydobycie rudy, rudy magicznej i węgla z 1 złoża jest ograniczone? Czy jest tylko dzienne ograniczenie? Bo wyuczyłem się 100%, ciągle wydobywam i nie chce się skończyć.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wydobycie rudy jest nie ograniczone. Ograniczeniem jest zmęczenie i brak snu. Podczas kopania tracisz wytrzymałość.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wydobycie zlota ograniczone, ehh :)

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Czy magiczna ruda przyda mi sie do jakis questów?? czy lepiej ja sprzedac pascivalowi?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Czy magiczna ruda przyda mi sie do jakis questów?? czy lepiej ja sprzedac pascivalowi?

Tak sporo się przyda w 7 rozdziale. Tj. 300.

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zostać członkiem bractwa? Grałem nekromantą i teraz chce guru albo strażnikiem świątynnym. Nie chce mi się czytać wszystkich postów. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Bierzesz przepaske bractwa od Lestera. Idziesz do ich obozu. Wykonujesz zadanie dla Balla Oruna i jesteś w bractwie. Potem kolejne zadania i będziesz mogl awansować. Jeśli nie wiesz jak wykonywać zadania poczytaj solucje Warda

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sry zapewne vent usunie tego posta ale muszę to jest jawna prowokacja

Jelon to niech ci się zachce czytać to zostaniesz guru bądź strażnikiem świątynnym

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jelon1996

Jelon1996

Użytkownicy
posty19
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bierzesz przepaske bractwa od Lestera. Idziesz do ich obozu. Wykonujesz zadanie dla Balla Oruna i jesteś w bractwie. Potem kolejne zadania i będziesz mogl awansować. Jeśli nie wiesz jak wykonywać zadania poczytaj solucje Warda
OK. Jeszcze raz dziękuję.

Mój piecyk:
- Intel Core i3 550
- HIS Radeon HD 6870 IceQ X Turbo (1GB)
- ASUS P7P55D-E
- DDR3 8GB
- Corsair CX600 V2

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wie ktoś może do czego służy rtęć? Oraz gdzie jest jakiś przepis na eliksir z jaj pełzaczy, słyszałem, że podobno w skarbu klasztornym ale na 2.1 ni cholery nie idzie tam tego znaleźć.

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem na statku orkowym za palisadą i na dole pokladu są cztery dzwingnie jaka jest kombinacja by cos zadzialalo z nimi ?

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Chcę nauczyć się języka demonów i zabić Kreola żeby zabrać mu tę "księgę" i nie tracić kasy i punktów nauki.

Po małym wysiłku (z pomocą czarów "Grom" i "Ognisty deszcz") udało mi się zabić jego i jego strażników. Ale znalazłem przy nim tylko leczniczą runę. Czy to jakiś bug czy księga znajduje się gdzie indziej, bo szukałem trochę po jego kryjówce...

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Teraz nie ma tego ,,buga" z księgą trzeba sie nauczyć języka demonów od niego.

Martell

Martell

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć gdzie w 1 rozdziale dostać zaklęcie strach? Ewentualnie 2 zwoje snu od handlarza innego niż Zuris.

Co do pierścienia Constantino można go wydobyć wchodząc do niego o północy (zbudzić go) następnie uśpić zaklęciem i skradając się otworzyć skrzynię. Przynajmniej nie było rabanu u Andre.

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Teraz nie ma tego ,,buga" z księgą trzeba sie nauczyć języka demonów od niego.
Naprawdę? No dobra, jakoś to przeżyję.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie do wojowników: Do ilu punktów hp dobiliście w drugim rozdziale? Bez żadnych amuletów/pierścieni. I drugie, jaką najlepszą broń udało Wam się zdobyć i używać, także w drugim rozdziale?

0 użytkowników
Do góry