Problemy techniczne 607945 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 607945

Odpowiedzi 1643

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja miałem to samo, mi nikt nie pomógł. Zapewne ci zaraz jacyś idioci wcisną, że to przez konsole, której pewnie nie używałeś, która nawet jeśli nic nie psuje. Tak to już jest.

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo konsoli nie używałem ani w czystym nk ani w returningu.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Z chęcią bym wcisną ze to wina konsoli gdyby mu dialog znikną ale jego problem nie jest w żaden sposób z nią powiązany :P
Byc może save sloty masz uszkodzone :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z chęcią bym wcisną ze to wina konsoli gdyby mu dialog znikną ale jego problem nie jest w żaden sposób z nią powiązany :P
Byc może save sloty masz uszkodzone :P

Tizgar jedyne błędy jakie w czasie instalacji miałem to te o których była mowa że można je olać a w czasie gry to wywalało przy probie teleportacji w jarku jednocześnie zajebując najświeższy sejv a z kopalnią mam to samo tylko przy probie wyjścia. Więc nie wiem od czego save sloty miały się uszkodzić jak konsoli nie używałem.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:ok: :ok:

Nie pomogło wywaliło asseration failed(pomógłna asseration fielda reset) po tem znowu to samo przy grafice na minimum z wywalonym całym poza najpotrzebniejszym ekwipunkiem tzn zbroja i miecz. Próba przeprowadzona na wolnej kopalni.
może spróbuj wszystko zdjąć , zostań w samych majtkach... i próbuj... pamiętam ten problem u siebie!
spróbuj a potem kombinuj

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taaaaaaaaa a szkielety z pięści zajebie??
Niee wolnej tylko opuszczonej.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiesz w to nawet sam nie wieże ale podobno jak ci się na jakimś save gra uszkodzi i nie możesz potem wczytać to i poboczne sloty tez są narażone, ciężko mi to sprawdzić gdyż ,raz sam w to zbytnio nie wieżę, dwa ciężko by to było jednoznacznie sprawdzić, trzy nigdy mi się w returnie save nie uszkodził ogólnie albo miałem farta ze nigdy nie miałem żadnego buga albo to przez to ze serio nie użyłem nigdy konsoli ale gdybać można w tej sprawie do usranej śmierci i nigdy nie znajdziemy 100% potwierdzenia dlaczego :P

Po prostu podaje ci taka opcje ze to moze save sloty niewiem z ilu jednoczescie korzystasz i jak sobie save robisz itp ale zawsze mozna sprubowac na inne nie uzywanych jesli takowe posiadasz :P

Tituf proponował zdjęcie na czasz wychodzenia gdy już wszystko zwalczyłeś no troszkę logiki :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zgadza się Tizgar, a to nie pierwszy slot taki po... jest najczęściej?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Podobno tez już rożne opinie słyszałem na temat uszkodzenia slotów :P

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja w DarkSadze miałem niezłe jaja. Robiłem zapisy na pewnym slocie, a opis zawsze ten sam, choć byłem już dalej w rozgrywce.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Keldorn

Problemy techniczne
#630 2014-04-14, 21:18(Ostatnia zmiana: 2014-04-14, 22:36)
Zaraz mnie coś rozsadzi od środka :/ przestał mi się uruchamiać GI i GIINK tak sam z siebie. Jestem po zmianie laptopa, zaraz po uruchomieniu systemu, wgraniu wszystkich sterowników gra działała bo skopiowałem ją ze starego laptopa i nawet pograłem parę min. dla sprawdzenia. Teraz nie uruchamia się już nic :/ próbowałem z kasowaniem rundll32.exe i odpalaniem 2 gothic.exe jednocześnie. Próbowałem fixa dla NVidii i też dalej nic.

Mam Lenovo Y510p z Win7 64bit, Karta NVidia 755M i 12GB RAM i nie mam pojęcia co zrobić aby gra odpaliła.

Proces Gothic2.exe podczas startu ma jakies 3 MB ram ale później spada do około 250Kb i tak już zostaje. Tryb zgodności przećwiczyłem cały i żadnych zmian.

OK
Metodą prób i błędów udało mi się wyeliminować błąd a okazał sie nim proces od Logitech`a
SetPoint.exe
po wyłaczeniu gra wystrzeliła jak z procy

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Pytanie mam odnośnie rozdziałki, gram na lapku i mam tylko dwie rozdziałki w grze, 800x600 i 1024x768, jak ustawie inną w gothic.ini, to po włączeniu gothica, gothic.ini się resetuje i znowu mam 800x600-.- We ktoś jak to zablokować by został na takiej rozdzielczości jaką ustawie? :D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
a masz może jeszcze fix na dysku? :D

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Dzia, działa ;D

Problem1

Problem1

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem gdy właczam gothic starter i wybieram balance v2 to zamiast moda włacza sie zwykły gothic 2 noc kruka mam orginalną płyte.Wszystko pobierałem dzisiaj i wybrałem podczas pobierania balancev2

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ale nie wpadłeś już na to aby powiedzieć jaki masz system jak win 7 to powinieneś odpowiednia opcje zaznaczyć w instalatorze ewentualni uruchamiać startera jako admin

Problem1

Problem1

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomogło odpalenie jako administrator głupi ja nie spróbowałem... Dzięki za pomoc będę 1 raz grał w moda :) Poziom normal i jedziem. xD

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Chodzi o zwykłego gothic 2 noc kruka, otóż gra uruchamia mi się automatycznie przy starcie systemu. Jak sprawić aby ta się nie działo?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry