Problemy techniczne 595015 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 595015

Odpowiedzi 1643

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
mam prosbe moglby ktos wrzucic plik gothic ini z folderu system bo po wrzucenieu plikow z moda               

Gothic II - L'HIVER Edition podmienilo mi ten plik i teraz nie moge leczyc za pomoca h i ogolnie mi sie sterowacie zmienio na gothic 1 a w opcjach tego nie moge zmienic bym bardzo wdzieczny gdyby ktos ten pliczek wrzucił

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
http://www.sendspace.pl/file/0a712fbe54190ae7dc3735b

Tylko pamiętaj o przestawianiu ustawień.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
dzieki wielkie

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś mi powie od czego zależy kickowanie w tym modzie 1 rozdział elegancko poszedł potem wbiłem do jarkendaru i co 3 pieprzonego moba wypieprza mnie z gry. Ktoś wie o co chodzi? Bo ile razy można grę włączać

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja mam to samo co ty. Tylko, że ja jestem wytrwały i mogę włączać 100 razy. Prawdopodobnie źle się zainstalowało, lub brakuje pamięci.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Ktoś mi powie od czego zależy kickowanie w tym modzie 1 rozdział elegancko poszedł potem wbiłem do jarkendaru i co 3 pieprzonego moba
wypieprza mnie z gry. Ktoś wie o co chodzi? Bo ile razy można grę
włączać
Najlepiej skopiuj zapis i zrób reinstalacje to powinno pomóc.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No robię reinstalkę podczas końcówki przy unpack res 4 wyskakuje error invalid paramter (file)! Ale wtedy działało więc zobaczę po instalacji jak będzie chodziło

Knudarrr

Knudarrr

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam taki problem : grałem około 6 godzin normalnie bez najmniejszego problemu. Poszedłem tylko do obozu myśliwych i podczas zapisywania wyskoczył błąd, komputer zaciął się na jakieś 5 minut, ale wreszcie udało się uniknąć resetu kompa. Po ponownym uruchomieniu gry zapis (ten przy którym pokazał się błąd) wczytał się normalnie, ale znowu podczas zapisywania pojawił się ten sam błąd. Tym razem konieczny był już reset komputera, a gothic nie włącza się już w ogóle. 
W związku z tym mam pytanie, czym to może być spowodowane ? czy reinstalacja całości coś da ?
Dodam że w ogóle nie włączałem konsoli.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Spróbuj reinstal całości. Jak to nic nie da to sprawdź czy podczas nowej gry dzieję się tak samo. (Problem z zapisywaniem). Jeśli dzieję się tak samo to jakiś głębszy problem.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem reinstalacje całego gothica 2 dodatku zainstalowałem jeszcze raz returninga i dalej mnie kickuje.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Problemy techniczne
#610 2014-04-06, 17:55(Ostatnia zmiana: 2014-04-06, 18:07)
hmmm przy instalacji moda wyskakuje mi okno po wyklikaniu wszystkiego i gdy klikan na instaluje wyskakuje mi wlasnie cos ze szlaczkami i miedzy tymi napisami jest gothic 2 i szlaczki. sciągalem dosyc dawno moda. Sciagac od nowa moda ? Gothic oryginal .
Ogarniete. :)

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to ja mam już pograne w moda ;_; kiedy ustawiam ten pseudo kamień ogniskujący z komnaty kruka i staram się wejść w ten portal tam co potem jest Quest z Senyakiem to mnie kickuje próbowałem 15 razy... UPRZEDZĘ REINSTALOWAŁEM 2 RAZY

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zdejmij cały ekwipunek i ustaw minimalne ustawienia na czas przeskoku. Miałem to samo i nie wiem czym jest to spowodowane. Na mała ilość RAM nie cierpię bo mam 8GB więc raczej nie jest to zapchana pamięć ale możliwe że silnik nie wyrabia.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Spróbuj zapisać przed samym teleportem, wczytaj ten zapis i pod koniec ładowania paska wciskaj W lub strzałkę do góry (zależy jak ustawiłeś sterowanie). Mi pomagało.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał ktoś może taki problem, że po włączeniu save'a gra się elegancko wczytuję ale potem jak już jest normalnie gra to grafika zlewa się nie da się nic zrobić a potem wypierdziela error? Zaczęło się tak dziać po wejściu do Górniczej Doliny

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie może wie ktoś co źle zrobiłem co jakiś czas lub wypieprza mnie przy wejściu do teleportów w jarku ,do opuszczonej kopalni mogę wejść biorę płomień eliagora zapisuje się normalnie ale przy próbie wyjścia z kopalni dostaje errora i sejw w kopali trafia szlag tak samo przy próbie dostania sie do smoka z wątkiem senyaka czy jakoś tak. (instalowałem tak jak w instrukcji na czystego nk konsoli nie używałem ani   na nk ani returnie)

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
#612, #613 tylko to przychodzi mi do głowy

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
#612, #613 tylko to przychodzi mi do głowy

Rozwiń swoje myśli bo ja z moddingiem mam niewiele wspólnego.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Numery postów, kolego...

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

hubert280

Problemy techniczne
#619 2014-04-13, 20:24(Ostatnia zmiana: 2014-04-13, 22:13)
 :ok: :ok:

Nie pomogło wywaliło asseration failed(pomógłna asseration fielda reset) po tem znowu to samo przy grafice na minimum z wywalonym całym poza najpotrzebniejszym ekwipunkiem tzn zbroja i miecz. Próba przeprowadzona na opuszczonej kopalni.

0 użytkowników
Do góry