Problemy techniczne 591731 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 591731

Odpowiedzi 1643

Pannache

Pannache

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pannache

Problemy techniczne
#1640 2021-05-09, 00:25(Ostatnia zmiana: 2021-05-09, 15:41)
Witam serdecznie

Chciałem sobie odświeżyć przejście moda returning re 2.1 lecz za każdym razem po próbie wczytania gry wyskakuje poniższy błąd kilkukrotnie tylko z innym nr na końcu.
https://prnt.sc/12oxkgp

Po kliknięciu ok słyszę normalne załadowanie się gry, ruchy postaci czy otwieranie menu. Gra posiada system packa 1,8, fixa 2,6. Myślałem że może to być wina patchów do returninga więc zainstalowałem najpierw samego moda i wtedy też jest robiony screeny. Nie ważne jakie patche na returna nałożę to dalej wyskakuje mi to samo. Próbowałem też instalacji DX11 bo myślałem że jakimś cudem mi pomoże ale nic nie dało. Szukałem w tematach ale nic podobnego nie znalazłem więc postanowiłem założyć wątek. Czy jakaś dobra dusza jest w stanie doradzić jak to naprawić ?

Dodam jeszcze że sprzęt mój ciągnie wieśka z modem HD reworked na ultra bez zająknięcia, a wersja gothica pochodzi ze steama.

Pannache

Pannache

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bump, ktoś coś?

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co widać brakuje jakiegoś pliku (.mds)

Skoro te patche nic nie pomagały, to może sam instalator jest wadliwy. Próbowałeś pobrać go ponownie? Dla pewności pobierz ponownie i zainstaluj zgodnie z instrukcją:

7. Instalacja

0. Zalecam zainstalować najpierw łatkę 2.6.0.0, GothicStartera i SystemPacka. Można też DX11.
1. Instalujemy Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 Jeśli komuś podczas dekompresji VDFS wyskoczą błędy, to niech się nie martwi. To nie przeszkadza w grze.
2. Następnie Profesjonalne Spolszczenie.
3. Mod jest już grywalny, ale jeśli ktoś chce to se może teraz zainstalować Texturepacka_PL oraz Video_PL, link jest wyżej. Jeżeli komuś nowy Texturepack nie pasuje, to może go sobie usunąć zostawiając Video wywalając plik texturepack_PL.vdf z lokalizacji \JoWood\Gothic II\Data .
Jeżeli ktoś doświadcza migotania tekstur, wody czy czegokolwiek w grze, niech sobie ustawi Tryb Zgodności z Windows XP oraz uruchamianie jako Administrator w 3 plikach .exe w lokalizacji \JoWood\Gothic II\System .
4. Instalujecie teraz Patcha_1.3.1_PL . Do wyboru przy rozpoczęciu instalacji opcja z okienkami z Gothic 3 i tymi normalnymi. Poprzednia wersja patcha nie jest wymagana.
5. Aby zainstalować Patch 1.3.2 należy wypakować zawartość archiwum i podmienić w folderze modvdf.
6. No i jeśli ktoś tak bardzo lubuje się w rosyjskim, że nie może bez niego wytrzymać ani minuty, to może sobie zainstalować rosyjski dubbing, do którego link jest podany gdzieś tam wyżej.

Puoniu

Puoniu

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Gdy próbuję włączyć grę to wyskakuje taki błąd:" Nie znaleziono porządkowej 251 w bibliotece dołączanej dynamicznie SHW32.DLL

Odkryłem odpowiedź po wielu latach, wystarczy zainstalować program spine i przez niego sprawdzić integralność plików, pobierze uszkodzone i będzie git

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry