Właśnie dochodzę do takiego wniosku. Mam zamiar robić dobre prace na przyzwoitym poziomie i wiem by to osiągnąć czeka mnie długa i kręta droga.
Po prostu trochę czasu zajęło mi projektowanie pracy i wiem ,że takich żali nie powinienem zamieszczać tutaj. Jeżeli będę postępować tak dalej na pewno nie osiągnę celu do jakiego mam zamiar dojść. Nie wiecie w jak znacznym stopniu starłem się by dojść do tego do czego doszedłem, na moim bardzo słabym poziomie była to bardziej żmuuudna zabawa jak w paincie aniżeli umiejętne obsługiwanie profesjonalnego programu graficznego.
Nie zniechęcaj się, nie bedę oceniała Twojej pracy, nie znasz dobrze programu, więc nie ma o czym mówić (i tak zrobiłeś bardzo dużo). Pobaw się programem, a najlepiej postaw sobie jakieś konkretne zadanie, ale nie płaską grafikę, bo do tego nie potrzeba PhotoShop#msgote author=dzikiben4 link=topic=19157.msg4980#msg4980 date=Feb 14 2008, 20:48\']Właśnie dochodzę do takiego wniosku. Mam zamiar robić dobre prace na przyzwoitym poziomie i wiem by to osiągnąć czeka mnie długa i kręta droga.
Po prostu trochę czasu zajęło mi projektowanie pracy i wiem ,że takich żali nie powinienem zamieszczać tutaj. Jeżeli będę postępować tak dalej na pewno nie osiągnę celu do jakiego mam zamiar dojść. Nie wiecie w jak znacznym stopniu starłem się by dojść do tego do czego doszedłem, na moim bardzo słabym poziomie była to bardziej żmuuudna zabawa jak w paincie aniżeli umiejętne obsługiwanie profesjonalnego programu graficznego.[/quote]
Nie zniechęcaj się, nie bedę oceniała Twojej pracy, nie znasz dobrze programu, więc nie ma o czym mówić (i tak zrobiłeś bardzo dużo). Pobaw się programem, a najlepiej postaw sobie jakieś konkretne zadanie, ale nie płaską grafikę, bo do tego nie potrzeba PhotoShopa, ten program to naprawdę potężne narzędzie graficzne, warto go poznać.
Jeżeli masz zamiar pracować ze zdjęciami, najlepiej sam rób fotografie, o wiele większa satysfakcja niż korzystanie z cudzych, a przepisy prawa autorskiego są nieublagane (uwaga na przyszłość). :rolleyes: