Sorry ale przynajmniej połowa znaków zapytania to zapewne obozy bandytów, gniazda potworów itp. więc wątpię że są liczone jako zadania. Skąd wiesz, że tyle nie ma, liczyłeś?
No nie, póki co mogę tylko przypuszczać. Mam tylko nadzieję, że te znaki zapytania będą wykonane lepiej niż w podstawce, gdzie pod tym względem było bardzo średnio.
Co do pancerzy to chyba im więcej tym lepiej nie? Wracaj do swojego Gothica i ciesz się 20 pancerzami w całej grze.
Dwudziestoma? Nie ma nawet tylu.

I o to chodzi. W Gothicach pancerz jest czymś rzadkim, unikatowym, świadczącym o statusie społecznym, zależnym od frakcji i awansu w niej. Moment gdy właśnie wchodzimy w posiadanie pancerza o którym wcześniej mogliśmy pomarzyć na długo zapada w pamięć. W pierwszym Wiedźminie też były trzy albo cztery pancerze, mieczy również było mało co pozytywnie wg mnie wpływało na immersję. Nie ilość a jakość! W W3 loot jest totalnie losowy przez co cierpi logika świata. Co kitrała stara babuleńka gdzieś w jakiejś zapadłej dziurze? Zbroję. Czym był skarb o którym czytamy w liście? Schematem wiedźmińskiego pancerza, dwoma deskami i jedną dratwą. Jeśli za wykonanie jakiegoś zadania otrzymujemy miecz bądź pancerz (Yoanna daje nam pancerz łowców czarownic, sic!) to możemy być pewni, że będą one gorsze od tych, które znajdziemy przy pierwszym lepszym bandycie.
Post połączony: 2016-05-10, 16:48
Teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=7sVoDJ_DITs