Tarcza 33040 84

O temacie

Autor

Zaczęty 24.05.2008 roku

Wyświetleń 33040

Odpowiedzi 84

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
zgłosili się jeszcze Maybe i Orc oraz Dark, Królik, Bovver i kilka innych osób nieoficjalnie (czyt. namawiałem ich na gg :D ).

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Hmm wiesz, Jedaith, jakbyś miał robić tarczę do gry (jeśli nie byłaby to gra efekciarska lub jajcarska, vide: Dofus), to raczej musiałbyś się nieco trzymać realiów. Szczególnie, że Twoja tarcza nie wygląda na realia high fantasy, a co najwyżej low lub po prostu realia historyczne.
Swoją drogą, męczy mnie robienie efektów psujących efekt. :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No może jeszcze jednak trochę posiedzę nad tą tarczą...

PS:A ty Kyro zawsze taki dokładny jesteś - chcesz zostać architektem?? biggrin.gif
Wydaje mi się, że już jest... :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu miałbym "już być"? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A jakoś tak... Myślałem, że projektujesz taczki, ale skoro zaprzeczasz... :D

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
Taczkmen

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: dekster17 link=topic=1874.msg16803#msg16803 date=Jun 2 2008, 07:15\'
A jakoś tak... Myślałem, że projektujesz taczki, ale skoro zaprzeczasz... :/
:/

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: dekster17 link=topic=1874.msg16803#msg16803 date=Jun 2 2008, 07:15\'
A jakoś tak... Myślałem, że projektujesz taczki, ale skoro zaprzeczasz... :/
LOL, nie lekka przesada?  :/  
Zaraz znowu narobi się kilka stron spamu xD

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
to sie je usunie, wszystko jest pod kontrolą.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chłopcy, nie róbcie sobie jaj. Co, skrytykowałem i musicie się odgryzać? Krytyka to krytyka, nie wyzwisko, i powinno się ją przyjąć z twarzą, a nie w ten sposób ripostować. Tom widzę tylko pretekstu szuka? Naprawdę, dajcie sobie spokój i zajmijcie się swoimi tarczami.

Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja was też szczerze nie rozumiem. Kyro mówi wam to co jego zdaniem jest źle a wy odrazu wyskakujecie ąłdnie mówiąc z morda do niego i nawijacie o tych taczkach a bądźmy szczerzy on ma racje :/  mi się bardzo podobał progam na NG na podobny temat i to jak wyjaśniali wady, zalety róznych tarcz i przy nich Kyro to pikuś xd

Co do tarczy najbardziej podoba mi się Jedaitha narazie

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
wystarczy troche dystansu, olac to.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja tylko żartowałem...

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mi najbardziej podoba się tarcza thora...

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zmiany w normalmapie, lepszy render. Prawdopodobnie ostatnia praca gameartowa jak i graficzna którą zrobiłem. Fajnie było.

render: http://i26.tinypic.com/2n0ix3b.jpg
displacement: http://thoro.ovh.org/themodders/shield.jpg

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Naprawde fajne thoro, teraz dużo ładniej wygląda, 10/10 , czemu ostatnia twoja praca ?

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Wygląda na to, że dzisiaj upływa termin zgłoszeń.
Tylko 3 osoby pokazały swoje prace  :mellow:
Chyba trzeba zrobić ankietę...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
tu wrzuccie jeszcze raz swoje prace ale na normalne serwery a nie jakieś vpxy które nawet się ładować nie chcą.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
Troche dziwne to jest

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry