Mentalny upadek forum 70521 227

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 30.11.2012 roku

Wyświetleń 70521

Odpowiedzi 227

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Mentalny upadek forum
#140 2012-12-11, 20:17(Ostatnia zmiana: 2012-12-11, 20:20)
Zamknij morde kurwo! Czy tobie by się podobało jak by ciebie od paru miesięcy wyzywali i z tygodnia na tydzień co raz bardziej?
 Mówili ci że jesteś hujowy i że jesteś błaznem?
 Miło byś się czuł? Mam tago dosyć!
 Tak samo jak tego że koziek który pewnie na paincie nie potrafił by wyciąć i wkleić ocenia wierzenia innych nie mając samemu o niczym pojęcia bo ile on ma lat, 18?
 I co koziek mio ci? Ciągle mnie krytykujesz może teraz czas na ciebie? co? jak by ciebie ktoś wiecznie wyzywał?Co? miło by ci było jak by 20-40 osób cię wyzywało?
 Nie nawidzę tych co mną pomiatają! i nie jestem spokojny bo nie potrafię jestem wściekły! Nie przyszedłam na to forum aby się kłucić tylko po to aby zdobywać wiedzę modderską! a przez ciebie i innych tego typu ludzi jestem wściekły! Ty czy ten sawik! Ja sawika już przejżałem na wylot.
 Ale w przeciwieństwie do ciebie sawik jest modderem, a nie nikim jak ty!
 Nie pozwole być wyzywany! Mam jeszcze honor i on mi pozostanie.
 I nikt mojego honoru ani wiary nie będzie opluwał.!!!!!!!!!!!!

Props za forumowego klasyka. To już 5 lat.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Mentalny upadek forum
#141 2012-12-11, 20:20(Ostatnia zmiana: 2012-12-11, 20:24)
Dark, powiem krótko, spierdalaj bo huj wiesz.

Znalazł się kurwa moderator z odzysku, wracaj na górne forum, do Nibylandii czy huj wie skąd tam jesteś.
Żałosne. Ja chuj wiem? To co możnaby powiedziec o tobie filozofie? Ja przynajmniej mam już za sobą maturę, studiuję i trochę w życiu widziałem (czego nie można powiedziec o tobie)
Tak sie kurwa czepiasz o #msg1063429górne forum#msg1063429, a sam z niego pochodzisz i sam modujesz gothica!! Co jest? teraz liżesz dupe Thorowi i Wowozowi z hejtowaniem gothica? myślałem, że masz własne zdanie i własny osąd, ale w praktyce wyszedłeś na sprzedajną kurwe.

Ps. Jakie niby masz kontrargumenty? Udowodnij istnienie Boga, w przeciwnym razie your point is invalid. Na to ze pochodzimy od małp są dowody, a to ze rani to twoja dumę to inna sprawa.
Zacznę od końca. Po pierwsze: http://odkrywcy.pl/gid,12839402,title,Teoria-ewolucji-Darwina-podwazona,galeriazdjecie.html?smg4sticaid=6faf5

Jakie są dowody, że nie pochodzimy od małp poza tymi widocznymi na pierwszy rzut oka? Obejrzyj sobie tą świetną serię naukową - http://chomikuj.pl/Dom1812/06%29+Film+dokument+chrze*c5*9bcija*c5*84ski/Dowody+naukowe+zaprzeczaj*c4*85ce+Ewolucj*c4*99

Wielu znanych amerykańskich biologów, archeologów i fizyków objaśnia w niej naukowe wątpliwości dot. teorii ewolucji.
Mało tego jeszcze jeden link:
http://archeonova.wordpress.com/about/

pozwolę sobie zacytowac: przedstawili szereg dowodów archeologicznych i paleontologicznych zaprzeczających lub nie zgadzających się z ogólnie przyjętym w nauce paradygmatem teorii ewolucji. Wszystkie opisane w tym pełnym wydaniu znaleziska są w pełni udokumetowane wraz z podanymi źródłami.

i jeszcze jeden cytat, wypowiedz doktora Phillipa E. Johnsona z uniwersytetu w Kalifornii:
“Zdumiewająco kompletny przegląd wszelkich znalezisk dotyczących początków ludzkiego gatunku, włącznie z materiałami, które zlekceważono, ponieważ nie pasują do dominującego paradygmatu”.

Jest cała masa zastrzeżeń w stosunku do teorii Darwina, ale wszystkie rozbijają się o to, o czym wspomniał doktor Johnson - ciężko przebic się przez skorupę powszechnego przyjęcia teorii ewolucji, jako genezy istnienia człowieka. We wszystkich podanych przeze mnie źródłach masz wypowiedzi znanych osobistości świata nauki, i gdzie tu widzisz prowo czy głupkowatą polemike? użyłem brutalnego przykładu z małpiszonem, bo wszystko sprowadza się właśnie do tego - patrze w jego morde i wiem, że to nie ja, ani mój daleki krewny, ani nikt z kim miałbym cokolwiek wspólnego!

a jeśli chodzi o istnienie Boga, przeczytaj sobie kim był święty Ojciec Pio. Jak dla mnie nie ma lepszego argumentu na istnienia Boga. Wielu naukowców badało jego krwawienie, i wiesz do jakiego wniosku doszli? Do żadnego.

Jeszcze z 2-3 lata temu wierzyłem w Boga, ale nie wierzyłem w Kościół. Ostatecznie przekonał mnie do Ateizmu Stephen Hawking, ale nie zamierzam nikogo namawiać, ani wyśmiewać, to dla każdego indywidualna sprawa...
Troche to zabawne, troche żałosne. A nie pomyślałeś, że Hawking - jako osoba ekstremalnie chora i niepełnosprawna może odrzucac wiare, z powodu ciężkiej sytuacji jaka go spotkała? Ciężko chorzy i inwalidzi tracący wiarę w Boga to częsty przypadek. Z jednej strony ich rozumiem - doświadczają bólu i cierpień. Ale Hawking dla tego przykładu nie trzyma swoich teorii dla siebie, tylko jeździ po całym świecie i wciska wszystkim kit o nieistnieniu Boga (czego jak pewnie twierdzi sam jest przykładem). W ogóle jak można wierzyc komus, kto nawet nie umie mowic i gada za pomocą jakiegos zalosnego syntezatora mowy? Tez moge posadzic jakiegos sparalizowanego niemowe na wozek inwalidzki, i dac mu do reki laptopa z syntezatorem mowy ivona. I co z tego wyniknie? Hawking ma osiągnięcia w dziedzinie fizyki, w końcu ją studiował - OK nie podważam tego. Ale jeśli chodzi o sprawy wiary i teorie genezy świata ten człowiek jest nikim.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie chcę was panowie obrażać(Koziek i Mabye), ale takim zachowaniem się napewno jak Chrześcijanie nie zachowujecie bluzgając na siebie, chociaż fakt- lepszy nie jestem bo wczoraj na przerwie na oczach nauczyciela skopałem 6-klasite za to, że mnie natarł śniegiem.(miał gówniarz sczęście, że to nie Czwartek, bo wtedy jest dzień mundurowy, a ja wtedy zakładam buty wojskowe(bardzo twarda cholewa))

Na podstawie empiryzmu stwierdzam, że chrześcijanie na ogół tak właśnie się zachowują.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Nie chcę was panowie obrażać(Koziek i Mabye), ale takim zachowaniem się napewno jak Chrześcijanie nie zachowujecie bluzgając na siebie, chociaż fakt- lepszy nie jestem bo wczoraj na przerwie na oczach nauczyciela skopałem 6-klasite za to, że mnie natarł śniegiem.(miał gówniarz sczęście, że to nie Czwartek, bo wtedy jest dzień mundurowy, a ja wtedy zakładam buty wojskowe(bardzo twarda cholewa))

Na podstawie empiryzmu stwierdzam, że chrześcijanie na ogół tak właśnie się zachowują.
Człowiek jest z definicji grzeszny i nic tego nie zmieni. Bóg dając nam wolną wolę wiedział o tym. Nie zabiezpieczył nas przedtym, bo tak na logikę: Co jest lepsze, gdy człowiek sam by doszedł do perfekcji, czy dlatego, że był z góry "zaprogramowany"? Naszym celem jest ograniczanie do minimum grzechu, ale każdemu zdarza się grzeszyć

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A kto tworzył twoim zdaniem tę definicję?
Na logikę lepsze jest to drugie. Po co się męczyć jak można być idealnym bez tego, bo nie kminie?

Owca Smoków

Owca Smoków

Użytkownicy
posty22
Propsy5
  • Użytkownicy
Chodzi o to, że Bóg chciał abyśmy samodzielnie dążyli do ideału. Nie jesteśmy od urodzenia idealni.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jesteśmy od urodzenia idealni.
Ja jestem.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
A kto tworzył twoim zdaniem tę definicję?
Na logikę lepsze jest to drugie. Po co się męczyć jak można być idealnym bez tego, bo nie kminie?
Nie. I źle. Mówiąc "z definicji" miałem na myśli, że od zawsze. Oczywiście, że lepsza opcja jest ta kiedy to my wybierzememy ścieżkę Innosa dobro, a nie bo tak zostaliśmy stworzeni. Człowiek, dlatego, że ma własną wolę, dlatego myśli za siebie i dlatego się szerzy np. ateizm, satanizm etc.(nie porównuję tych dwóch wspólnot).

Spoiler

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Szkoły mundurowe?

Aż z takim ścierwem przyszło mi tu siedzieć? I ty śmiesz nazywać się katolikiem?

Owca Smoków

Owca Smoków

Użytkownicy
posty22
Propsy5
  • Użytkownicy
Fajnie. Też chciałbym być od urodzenia idealny i znać się na wszystkim  :lol:

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co za idiota kasuje mi posty?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2

Szkoły mundurowe?

Aż z takim ścierwem przyszło mi tu siedzieć? I ty śmiesz nazywać się katolikiem?

Nie. Harcerstwo. Bojówek nosić nie muszę moro na mundur też nie muszę zakładać, ale chcę. Bo lubię moro i bojówki

Spoiler

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie. Harcerstwo.

I co robicie tam w tym lesie? Koło wzajemnej masturbcji?

ale chcę.

Potrzeba atencji i dowartościowania się ta wielka. Brawo, jesteś już prawdziwy żołnierz. Niemal.

Bo lubię moro i bojówki

A myjesz się chociaż?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
Nie. Harcerstwo.

I co robicie tam w tym lesie? Koło wzajemnej masturbcji?

ale chcę.

Potrzeba atencji i dowartościowania się ta wielka. Brawo, jesteś już prawdziwy żołnierz. Niemal.

Bo lubię moro i bojówki

A myjesz się chociaż?
1. Przedłużasz sobie penisa jadąc po harcerstwie bez powodu
2.Nie w tym rzecz. Po prostu wg mnie moro i bojówki pasują do munduru niż zwykła kurtka i trampki
3. Tak

Spoiler

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
2.Nie w tym rzecz. Po prostu wg mnie moro i bojówki pasują do munduru niż zwykła kurtka i trampki

Ale wy macie nosić swoje pedalskie mundury a nie "moro i bojówki". Jesteś członkiem organizacji pacyfistycznej.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
Teoretycznie Wojsko Polskie poza misjami "pokojowymi" amerykanów w Afganie teraz nie walczą(chyba, że o czymś nie wiem).

Spoiler

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
japierdole...

Popisuje się ciągle menda jedna...

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Mentalny upadek forum
#157 2012-12-11, 22:46(Ostatnia zmiana: 2012-12-11, 22:47)
Teoretycznie Wojsko Polskie poza misjami "pokojowymi" amerykanów w Afganie teraz nie walczą(chyba, że o czymś nie wiem).
Tak, mają w rękach wiadra, a do Afgańczyków napierdalają balonami z wodą.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Dracon przeczytaj jeszcze raz jego post.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi mi o to, że nazywanie tego "pokojowymi" czy pokojowymi misjami to nonsens. Wojna to wojna i chuj.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry