Dark Saga PL 985592 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 985592

Odpowiedzi 2103

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Prosze szybko o odpowiedź.
Odrazu po włączeniu nowej gry jest taki dźwięk no nie wiem jak np jest to okienko z nie wysyłaj , tyle ze w tym nic ise nie pojawia i gra po prostu się wyłącza. i tak w nieskończoność . Pomocy plz

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy

Mr.Chuck

Dark Saga PL
#1181 2013-04-14, 18:20(Ostatnia zmiana: 2013-04-14, 18:22)
Prosze szybko o odpowiedź.
Odrazu po włączeniu nowej gry jest taki dźwięk no nie wiem jak np jest to okienko z nie wysyłaj , tyle ze w tym nic ise nie pojawia i gra po prostu się wyłącza. i tak w nieskończoność . Pomocy plz
hmm... a sprawdzałeś czy nie brakuje ci plików dark sagi ?

Edit:Jeżeli tak to spróbuj przeinstalować darksagę w inne miejsce

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Jezus , z tym tyle roboty jest...

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
Jezus , z tym tyle roboty jest...
też miałem takie problemy zainstalowałem w innym miejscu i wszystko chodzi git

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Ale gothica też?

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mam taki problem już raz przeszłem dark sagę i chciałem teraz wrócić do tej gry, ale jest jeden problem: Gdy zacznę grę od nowa to orkowie i niewolnicy ze sobą walczą! A dam uciąć nogę że wcześniej tego nie miałem. Wie ktoś jak pozbyć się tego problemu?

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
chciałbym się spytać czy ma ktoś może save po wyjściu z kopalni (z dobrze rozwiniętą postacią) i wypełnioną misją z tymi 30 sztukami mięsa dla obozu ?

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
chciałbym się spytać czy ma ktoś może save po wyjściu z kopalni (z dobrze rozwiniętą postacią) i wypełnioną misją z tymi 30 sztukami mięsa dla obozu ?

Przejdź sam a nie o save prosisz po każdej misji.

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy

Przejdź sam a nie o save prosisz po każdej misji.
poprostu skończyłem w tym momencie i wszystko mi się zbugowało a od początku przechodzić mi się nie chce...

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Zbugowało Ci się po wyjściu z kopalni, potem przed misją z taczą francisa, a potem jeszcze przed misją z 30 sztukami mięsa?

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak można włączyć zegar który jest w prawym górnym roku?
W instrukcji dołączonej do spolszczenia jest opisane sterowanie.

Z tego co wyczytałem to odpowiada za to przycisk P, ale mi jakoś nie działa... (wersja 1.0.1.7)

LET'S ROCK!

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
Zbugowało Ci się po wyjściu z kopalni, potem przed misją z taczą francisa, a potem jeszcze przed misją z 30 sztukami mięsa?
ta... nie wiem dlaczego...
Właśnie musze reinstalnąć. Jak by ktoś podał save po wyjściu z kopalni i wykonaniu misji z 30 mięsami dla obozu byłbym wdzięczyny..

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy

Monstrum

Dark Saga PL
#1193 2013-04-14, 20:07(Ostatnia zmiana: 2013-04-14, 20:09)
Dobra , za każdym razem sprawdzałem , i wywala mi do pulpitu z tym dźwiękiem tylko ze spolszczeniem , po rusku jest normalnie . POMOCY PLZ JUŻ NERWY TRACĘ.
Podczas wypakowania spolszczenia pisze mi "Invalid paramter(file)" i jest to okienko co się cmd nazywa chyba. Pisze w nim wypakowywanie plików *mod i coś tam pisze na końcu (p= plik katalog = d)? i jak klikne D to pisze cannot create file write access cos takiego , a jak nacisne P to mi sie pojawia to pytanie jakby nigdy nic , litości...

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy

Beliarssseth

Dark Saga PL
#1194 2013-04-14, 21:13(Ostatnia zmiana: 2013-04-14, 21:19)
LUDZIE, naprawdę, porażający poziom prezentujecie na ostatnich stronach tego tematu... Nie mam tu wcale na myśli spamu, którego btw. też namnożyło się...

Monstrum- ja biorąc to na logikę pobrałbym jeszcze raz spolszczenie, a wcześniej to sprawdził czy wszystko instaluję w odpowiedniej kolejności i czy nie przypadkiem na pirackiego Gothica.

Mr.Chuck- może Cię zaskoczę, ale możesz spróbować zachować save'y przed przeinstalowaniem gry. Powinno działać... Do tego też, nie musisz grać ciągle na jednym save'ie... Co 1h np. możesz zapisywać na następnym. Dzięki temu masz 15 save'ów z których jeden na pewno będzie ok. To tak na przyszłość...
Bo zaiste wątpie, aby ktoś miał akurat save'a po ukończenia questa z mięsem i jeszcze się kwapił go tu wrzucić.

DiegoGomez- dawno nie grałem, więc z zegarem nie mam pojęcia. :)  Nic nie wciskałem, a miałem go przez całą grę.

KoksikMajor- to zależy od wersji. W 1.0.1.7 powinno być ok, chociaż już od 1.0.0.4 była szansa, że będzie ok. Potraktuj to jako uroizmaicenie gry bądź spróbuj inną wersję. :D

Poza tym, jeśli chcecie bardziej KONKRETNYCH odpowiedzi to musicie:
1. Dokładniej opisywać problemy.
2. Nie spamować siedmioma postami na jednej stronie ( uwierzcie, że gdy włączam to forum to widzę CAŁĄ ostatnią stronę przez co wystarczy użyć opcji EDYTUJ, a nie przeoczę Waszego nowego pytania...).
3. Zadawać dokładne pytania albo przynajmniej nie utrudniać mi i innym użytkownikom pracy "zawiłymi" pytaniami...

PS. Kilka dni temu Baggio założył w tym dziale nowy temat, który ma chyba służyć zadawaniu pytań, więc z następnymi pytaniami proszę się kierować tam i przy okazji zastosujcie się do w/w wskazówek.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
DiegoGomez- dawno nie grałem, więc z zegarem nie mam pojęcia. :)  Nic nie wciskałem, a miałem go przez całą grę.

(diegomez*)

Eee... nie rozumiem. Ja się w ogóle nie wypowiadałem na temat zegara, więc nie wiem czemu ten akapit skierowany do mnie....?

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

krzysiek666

Dark Saga PL
#1196 2013-04-14, 22:02(Ostatnia zmiana: 2013-04-14, 22:11)
Ku*wa sam nie wiem, czy instalować tego patcha 1.0.1.7. Z jednej strony wywalanie z gry co 5, 10, 15 czy tam 30 minut to nic przyjemnego, ale z drugiej w opisie tego patcha piszę tylko o usuwaniu wywalania związanego z używaniem tarcz, a ja ich nie używam. No i nie chcę mi się za bardzo na nowo tego przechodzić. I wie ktoś czy wiadomo coś o tym patchu 1.1?

Monstrum -  jak ci się pojawi to okienko z cmd to NIC w nim nie klikaj, jak skończy rozpakowywać itp. to samo zniknie. Poza tym sprawdź przy wypakowywaniu spolszczeń jaką masz ścieżkę. Instalator moda w wersji rosyjskiej wykrywa gdzie masz zainstalowanego G2:NK i w nim instaluje, za to instalator spolszczenia instaluje je w tym folderze, w którym sam się znajduję. Miałem ten sam problem, nie patrzyłem co gdzie się wypakowuje, tylko klikałem szybko dalej.
PS Jak ci wypakował już spolszczenie w innym folderze niż folder instalacyjny G2 to nie kopiuj tych plików do G2 bo go sobie spier*olisz i będziesz musiał zaczynać instalacje od niego. Wypakuj je na nowo do właściwego folderu.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt

diegomez
Labirynt

Dark Saga PL
#1197 2013-04-14, 22:18(Ostatnia zmiana: 2013-04-14, 22:40)
Jeśli chodzi o patch 1.1 to wiadomo tylko, że się robi.

Co do tych crashów... wy na serio je tak często macie?
Ja tam tylko zawieszenia gry i to może dwa razy na cały dzień (zakładając, że większość dnia gram  :lol:   )
[1.0.0.4 --> win 8  :lol2:  ]

Ej wie ktoś czy te animacje z tego filmiku a dokładnie z okresu 1:57 -- 2:01 zostały wprowadzone?

https://www.youtube.com/watch?v=QL0wmO44Ks4

A i kto uczy posługiwania się orkową bronią?

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam win7 64bit i wersje moda 1.0.1.5 i wywala średnio co 15 minut gry. Czasami 35-40 minut jest spokój, a czasem ledwie włącze, obrócę się w miejscu albo otworze eq i już zawiecha. Do tego czasem przy wczytywaniu gry mam komunikat Access Violation, na szczęsćie nie uszkadza mi zapisu. Najczęściej wywala mnie w lasach, jak szybko się obracam. Do tego często mam tak, że woda zaist być niebieska, miga mi tak na zmianę na białoi niebiesko. W innych modach i oryginalnym G1 i G2:NK tak nie miałem ( poza G:Edycja rozszerzona, tyle że tam migały mi tak bydynki w czasie rozmów z npc). Nie licząc już zawieszania się na 3-4 sekundy.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Może spróbujcie jeszcze raz na 1.0.0.4? Ja jak instalowałem dwa razy spolszczenie do 1.0.1.5 (po uprzednim zainstalowaniu patcha 1.0.1.5) to potem zamiast polskiego miałem wszędzie cyrlicę i ostatecznie wróciłem z powrotem do 1.0.0.4 .Teraz żadnych nowych patchów nie instaluje do czasu wydania 1.1 (o ile będzie już faktycznie wszystko poprawione).

W dwóch miejscach zdarzyło mi się zaobserwować miganie trójkątów (fragmenty tekstury). Na wodzie i jakimś kamieniu. Ale to tyle.

0 użytkowników
Do góry