LUDZIE, naprawdę, porażający poziom prezentujecie na ostatnich stronach tego tematu... Nie mam tu wcale na myśli spamu, którego btw. też namnożyło się...
Monstrum- ja biorąc to na logikę pobrałbym jeszcze raz spolszczenie, a wcześniej to sprawdził czy wszystko instaluję w odpowiedniej kolejności i czy nie przypadkiem na pirackiego Gothica.
Mr.Chuck- może Cię zaskoczę, ale możesz spróbować zachować save'y przed przeinstalowaniem gry. Powinno działać... Do tego też, nie musisz grać ciągle na jednym save'ie... Co 1h np. możesz zapisywać na następnym. Dzięki temu masz 15 save'ów z których jeden na pewno będzie ok. To tak na przyszłość...
Bo zaiste wątpie, aby ktoś miał akurat save'a po ukończenia questa z mięsem i jeszcze się kwapił go tu wrzucić.
DiegoGomez- dawno nie grałem, więc z zegarem nie mam pojęcia.

Nic nie wciskałem, a miałem go przez całą grę.
KoksikMajor- to zależy od wersji. W 1.0.1.7 powinno być ok, chociaż już od 1.0.0.4 była szansa, że będzie ok. Potraktuj to jako uroizmaicenie gry bądź spróbuj inną wersję.
Poza tym, jeśli chcecie bardziej KONKRETNYCH odpowiedzi to musicie:
1. Dokładniej opisywać problemy.
2. Nie spamować siedmioma postami na jednej stronie ( uwierzcie, że gdy włączam to forum to widzę CAŁĄ ostatnią stronę przez co wystarczy użyć opcji EDYTUJ, a nie przeoczę Waszego nowego pytania...).
3. Zadawać dokładne pytania albo przynajmniej nie utrudniać mi i innym użytkownikom pracy "zawiłymi" pytaniami...
PS. Kilka dni temu Baggio założył w tym dziale nowy temat, który ma chyba służyć zadawaniu pytań, więc z następnymi pytaniami proszę się kierować tam i przy okazji zastosujcie się do w/w wskazówek.