Dark Saga PL 836702 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 836702

Odpowiedzi 2103

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

Korek

Dark Saga PL
#680 2013-02-04, 16:14(Ostatnia zmiana: 2013-02-04, 16:16)
1. Czy problem występuje jedynie na tym save, czy również grając od nowa masz identyczny problem?
Jeśli problem występuje również, gdy grasz od początku, to zalecam reinstalację.
2. Czy masz TDS na oddzielnym G2NK? Tzn. nie masz tam innych modów czy coś?
Obecność innych, "zewnętrznych" plików może powodować bugi.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Problem jest na kilku sejwach, reinstalację robiłem, innych modów nie mam. Niestety ;p

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Bug. Miałem podobnie kiedy zakładałem w krótkim czasie różne zbroje, aż w końcu miałem ponad -100 i gra się scrashowała. Wątpię żeby dało się to naprawić w jakiś łatwy sposób, jedyne co mi przychodzi do głowy to edytowanie sejwa.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
A tak w ogóle, zakładam, że chciałbyś wrzucić swój filmik na YouTube. Czy to aby nie łamie praw autorskich? W sensie: przerabiasz nieco czyjąś pracę (moda - włączasz kody), aby stworzyć swój filmik i opublikować go. Mogę się mylić, ale tak mi się skojarzyło.

To ci się nieźle pomyliło. Najwyżej umieści nazwę moda w opisie filmu ,ale i tak nie musi tego robić.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o samo tworzenie filmiku o modzie/z wykorzystaniem moda to przecież jest to w pełni legalne. Chodziło mi bardziej o przerobienie cudzej pracy (bez zgody autora), wykorzystanie jej do własnych celów, a następnie o opublikowanie własnej pracy.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Przekazałem paladynom wiadomość od myśliwych i myśliwym wiadomość od paladynów. I co teraz mam zrobić? Gdzie jest ten posłaniec?

Avador

Avador

Użytkownicy
posty31
Propsy2
  • Użytkownicy
Witam. Czy w modzie jest jeszcze jakaś osoba (oprucz Wispa) która może nauczyć nas krodzieży kieszonkowej?
Niestety Wisp zginoł pod czas ataku pełzaczy a jeszcze sie nie nauczylem tej umiejętności.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Jeden z piratów uczy kradziezy kieszonkowej. Stoi w obozie piratów obok wodospadu.

Avador

Avador

Użytkownicy
posty31
Propsy2
  • Użytkownicy
Dzięki za informacje:P

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Przekazałem paladynom wiadomość od myśliwych i myśliwym wiadomość od paladynów. I co teraz mam zrobić? Gdzie jest ten posłaniec?

Pogadaj z Timonem. Po dwóch dniach? od rozmowy Timon powinien do Ciebie zagadać, wtedy lecisz z paladynami na obóz orków, także jeśli nie masz czegoś skończonego z orkami, to radzę zakończyć.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy

Alembik_Vina

Dark Saga PL
#690 2013-02-04, 21:18(Ostatnia zmiana: 2013-02-04, 21:19)
Ok dzieki.

Lesterr

Lesterr

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Eh czyli nie da rady tej konsoli włączyć?
Myślę że to żadne łamanie praw, przecież ludzie i tak robią z
tego gameplaye, a dobrze zrobiony film to chyba promocja.
gdyby ktoś umiał i chciał pomóc, a boi się o chetarów bardzo
proszę na pw ;]

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy

Beliarssseth

Dark Saga PL
#692 2013-02-04, 21:33(Ostatnia zmiana: 2013-02-04, 22:00)
Dobra, dzięki serdeczne Pawciowi, za magiczne odblokowanie gry! Mogę już grać dalej. Tylko jest następny problem. Mam niewiadomo czemu poobniżane statystyki obronne. Bez zbroi wszystko ma po ok -50. Od jakiegoś czasu tak jest, przedtem nie było to odczuwalne, ale teraz głupie ścierwojady są zagrożeniem. Nie jestem pod wpływem żadnych kamieni, ani mrocznych zajęcy. Macie jakieś pomysły?

Jest to bug związany z niektórymi zbrojami i brońmi dodanymi prze twórców. Ja tak miałem ze zbroją od Gerarda. Raz pisało, że brakuje mi 9siły, raz że 30 many, a raz się założyła i po ściągnięciu miałem dokładnie tyle na minusie statystyk obronnych. Na szczęście w porę się zorientowałem... U Ciebie mniemam, że za późno?

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy

Alembik_Vina

Dark Saga PL
#693 2013-02-04, 22:03(Ostatnia zmiana: 2013-02-04, 22:05)
Hej a po ataku na kopalnię wszyscy niewolnicy mają zginąć? W tym Leafer? Draks? A poza tym gdzie jest Marik?

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
ja mam pytanie takie : Po co kurwa waliłem PN do nauki kopania rudy jak zaraz po wydostaniu się z niej bohater NIE CHCE już kopać , jaką to ma logikę , przecież to zupełnie wkurwiające bo potrzebuje się "nauczyć" sile ale u tiksa czy rumara  jest +5 siły za 50 bryłek ... a może kto inny pomoże mi powiększyć sile ?

drugie pytanie czy jest inna droga by zdobić tarcze francisa oprócz kradzieży .

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Hej a po ataku na kopalnię wszyscy niewolnicy mają zginąć? W tym Leafer? Draks? A poza tym gdzie jest Marik?

Z niewolników w dolnym szybie przeżyje jedynie Karer. Marika znajdziesz tam, gdzie wydobywał rudę (niedaleko rozdrabniacza rudy).

ja mam pytanie takie : Po co kurwa waliłem PN do nauki kopania rudy jak zaraz po wydostaniu się z niej bohater NIE CHCE już kopać , jaką to ma logikę , przecież to zupełnie wkurwiające bo potrzebuje się "nauczyć" sile ale u tiksa czy rumara  jest +5 siły za 50 bryłek ... a może kto inny pomoże mi powiększyć sile ?

drugie pytanie czy jest inna droga by zdobić tarcze francisa oprócz kradzieży .

1. Smocze korzenie, tabliczki, pasy, zbroje, pierścienie, amulety. Niestety, teraz nauka nie będzie tania. Możesz pokonać Vaka na arenie, wtedy będzie uczył Cię siły za złoto.
2. Nie, tarczę trzeba wykraść. Najlepiej jakbyś miał zwój snu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Witam. Czy w modzie jest jeszcze jakaś osoba (oprucz Wispa) która może nauczyć nas krodzieży kieszonkowej?
Niestety Wisp zginoł pod czas ataku pełzaczy a jeszcze sie nie nauczylem tej umiejętności.

Vak chyba takze bedzie uczyl po wykonaniu zadania "Sekret sily vaka". Albo inny ork, w kazdym razie ktoś uczy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Z niewolników w dolnym szybie przeżyje jedynie Karer. Marika znajdziesz tam, gdzie wydobywał rudę (niedaleko rozdrabniacza rudy).

I to ze Marik nie zyje jest normalne?
Trochę beznadziejny ten atak na orków i bunt. Niewolnicy powinni jakoś się wyratować, mieć coś do powiedzenia na temat buntu a juz napewno Draks.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Marik jest martwy i tak być powinno.
Wyratować? Widziałeś walkę pomiędzy orkami a niewolnikami? Całe powstanie by padło, gdyby nie fakt, że Karer i ten paladyn co uczy walki 1h, są nieśmiertelni. Draks ginie śmiercią bohaterską, w końcu jest paladynem.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
a teraz to jak mam zbierać rude jak bohaterovi się "nie chce" już kopać ?
a tak to już cala grę nie będzie kopal rudy ?

0 użytkowników
Do góry