Monet nie da się wyrabiać - bug w grze. Ale i tak opłaci się przetapiać złoto na krązki i sprzedawać je.
Ametysty mozliwe ze znajdziesz w zyłach zelaza a zyły zelaza są w niebezpiecvnych miejscach jak nie ma ametystu to wcvytaj grę i jeszcze raz kop.
Ja wziąłem pancerz Innosa, ale pózniej załowałem tego, jak bym wybrał pancerz Beliara o wiele szybciej mógł bym uzywać dobrej broni białej i kuszy. Najlepsza kusza to #msg1069775gwiezdna pieśń#msg1069775 jakby co ;).
Ja mam kilka pytań:
W zadaniu #msg1069775Przeszłość Francisa#msg1069775 w poradniku pisze ze znajdę przy nim jakąś notatkę i przydatne rzeczy. Ale niby do czego mi ta notatka? A przedmioty? Miecv by się przydał, ale nie mogę go uzywać. Czy mam go sprzedać?
drugie pytanie. Jestem w trzecim rozdziale, tym w którym pojawiają się sługi mroku. Nauczyłem się magii i poprostu radzę sobie z nimi lodowymi pociskami. Ale podejrzewam, ze zrobi się jeszcze trudniej w pózniejszych etapach i dlatego chciałem wykupić wszystkie eliksiry szczawie i smocze korzenie. Ale skąd mam wziąć tyle kasy w tym rozdziale? A chciałem jeszcze stworzyć runę leczenia cięzkich ran, poniewaz naprawdę nie mam juz eliksirów leczniczych a są one strasznie drogie. z tym ze sprvedałem zwój leczenia cięzkich ran a jego odkupienie a pózniej jeszcze błogosławienie runy... Obawiam się ze to będzie zbyt wiele kosztować. Czy jest jeszcze jakiś dobry sposób zeby zdobyć tą kasę w tym rozdziale? Nie chcę aby się zamknął bo podejrzewam ze wtedy miksturki znikną i pojawią się nowe